Lördag

Hej! Då var det lördag igen då, idga har de mest vart lugnt åkte till maxi o handlade lite godis fick sen skjuts ner på stan o köpte present till mamma. Sen har jag bara kollat på gossip girl och sett melodifestivalen, snart ska jag ringa älsk<3

Imorgon blir det att åka till mamma och fika och fira henne i efterskott. Men innan lär jag bara se gossip girl och sova länge!

//E

Shopping !!!

Hej! Idag mådde jag först inge bra, så va hemma från de 2 lektionerna ja skulle haft men sen mådde ja bättre så åkte o träffade mamma o shoppade :D

Fick med mig :piké tröja i present till pappa, 2 par skor, läppstift, väska och en kjol =)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt o ser film o serier. Sen imorrn vet jag inte vad som händer och på söndag ska jag åka och fika hos mamma.    //E

Här kommer lite bilder på sakerna jag köpte =)


Ett par av skorna, läppstiftet(rött) och väskan =)

 
Stövlarna                                                   Kjolen

Torsdag

Hej! Sitter och väntar på att datakunskapen ska börja. har haft idrott och nu efetr har vi lunch o sen floristik.

Fick veta att vi slutar 10.35 imorrn :D men nu ska jag kolla vidare //E

Lugn onsdag =)

Hej! Då var det onsdag då, hade bara 3 lektioner i skolan idag . Skulle haft engelska men läraren va sjuk s jag jobbade hemma istället. Slutade 12.45 så jag pkte ner på stan och shoppade lite =) Blev en kjol, ett linne som kan användas både som linne och klänning och ett par strumpbyxor =)

Ikväll ska jag bara slappa o se serier som jag har laddat! Nu ska jag gå och ta nån mat...  //E


Senaste tillskottet i garderoben, allt från Gina Tricot!

Tisdag - Fynd


 
Hej! Då var det tisdag då, och semmeldagen. Idag var det floristteknik o materialkunskap i skolan. På materialkunskapen redovisade jag lite om malvaväxter och på floristtekniken fick vi göra söta mor & barn buketter.

Ikväll var vi och handlade på maxi och jag passade på att fynda på bokrean, fick med mig 3 böcker hem. 2 st gossip girl för 49:-/st och Sanningen om diamanter för 39:- =)

Har också ätit semla idag =)  //E


Sanningen om diamanter och gossip girl böcker =)


Mor o barn bukett =)

Måndag

Hej! Idag var det åter skola, var tyvärr tvungen att åka hem då jag mådde jätte illa =/ Så jag åkte hem och vilade , sen gjorde jag klart det sista på arbetet i material kunskapen. Så nu är jag färdig tills imorgon! Nu i kväll har jag kollat nra gossip girl avsnitt och spelat lite. Ska väl chatta lite med robin och sen läsa lite inför redovisningen imorrn. //E

Söndag

Hej! Blev ingen uppdatering här igår, men jag orkade inte . I af så såg jag Patrik 1,5 igår o så spelade jag på datorn o såg Melodifestivalen . Patrik 1,5 var faktiskt ganska bra även om den var något förutsägbar.

Idag har jag sett Bedtime stories o sen duschat. Filmen var bra , men inte så bra som jag hade hoppats på.

Nu ska jag kolla runt lite o sen äta lunch.. //E



 
          Patrik 1,5 ****/*****                   Bedtime Stories ***/*****

Bolt =)

Hej! Har nyss sett Bolt =) Den va så söt ^^.

Idag är det iaf fredag så lär bli mer film ikväll.. Läste iaf ute boken i morse, så nu ska jag väl börja med någon ny då..

Ska nog ringa Robin snart och kolla hur de är med min lilla sjukling <3<3<3<33

Sen ska jag städa rummet så jag bara kan ta det lugnt hela helgen =)

//E

Söt film =) ****/*****

Wild child och läsning !

Hej! har varit dålig uppdatering här nu nåra dar. Men har varit super trött så har i princip legat i sängen hela dagarna o läst Dotter önskas och sett film.

Nyss såg jag filmen Wild child, den var faktiskt riktigt bra! Så sevärd och faktiskt rolig. Om man gillar Mean girls gillar man nästan definitivt den här!

Ikväll ska jag bara slappa o se Sveriges värsta bilförare xD Sen imorrn vet jag inte vad som händer .. //E



Sevärd film!

Måndag .

Hej! Idah har jag mest åkt bil o så för va med Mattias o åkte o shoppade o så sen skulle ja följa med han till nån intervju o så.

Ikväll ska jag bara ta de lugnt,.. är så trött!

Nu ska jag kolla vidare /E

Lördag - älsk åkt hem =(

Hej! Då var det lördag o alla hjärtans dag =) Har haft jätte mysiga dagar med Robin <3 Men nu har han åkt hem iaf =/ Saknatr dig redan älsk <3 Men jag SKA åka dit 20 mars iaf !

Idag när ja hade lämnat älsk vid tåget o skulle ta bussen så halka ja o slog upp ett skrap sår =/ Gjorde så ont även fast de va litet ..

Nu ska jag kolla runt lite innan Melodifestivalen börjar ! //E


Torsdag - Lovet börjar efter skolan :D

Hej! Då var det torsdag då, hade idrotts prov nu på morgonen o snart börjar datakunskapen o sen e de floristteknik . Sen e de LOV :D Då ska jag hem o mysa med älsk =)

Men nu ska jag kolla vidare. //E

Tisdag - 1 dag kvar =D

Hej! Idag har jag bara haft florist teknik i skolan, fick göra massa solitärer och sånt till valentin. Sen när ja kom hem så åt vi åoch sen åkte jag med o storhandlade. Sen när vi kom hem gjorde jag tårtbotten o dumlefluff o sen duschade jag .. Nu ska jag plugga inför idrottsprovet. ..

Imorrn kommer min älskling hit :D <3<3<3<3 Sen kmr de släkt hit o firar brorsan, så blir verkligen fullt hus. Ska göra klart tårtan tills dess med..

Men nu ska jag plugga iaf .. //E


Måndag - Ny vecka, nya pengar :D

Hej! Då var det måndag igen då.. Hände inte så mktr i skolan idag , hade prov o så men annars va de lugnt.

Sen när man har kommit hem ringer mamma o säger att hon fått csn pengar som hon sätter in på mitt konto så fick 2 ggr i januari :D Så nu känner jag mig rik, ska nog köpa en väska som ja sneglat på .. men får se har inte bestämt mig..

Ikväll ska jag bara ta de lugnt o plugga o prata med älsk i telen <3 Bara 2 dagar kvar nu :D

//E

Söndag..

Hej! ja , då var det söndag då.. vilket betyder plugga för min del. Skulle iaf beställa sims 3 idag för det skulle ju komma nu i slutet av februari. Men då helt plötsligt har dom ändrat till 4 juni!!! Så himla irreterande!!

Idag ska det iaf bli kalops till mat vilket jag tycker är jätte gott eftersom det är sällan man äter det.

Nu ska jag fortsätta plugga så jag klarar provet imorgon! //E


Armband =)

Hej! hade inget o göra så jag gjorde ett armband nyss.. Lägger upp en bild här !  //E


Sötvattenspärlor och glaspärlor!

Lördag

Hej! Då var det lördag då, gårdagskvällen blev helt ok. Fick tacos o äta sen spelade jag guitar hero med mina kusiner.

Idag händer inte så mkt, tänkte kolla lite på Melodifestivalen ikväll för vill höra Emilia (Hon som sjöng Big Big World).
Ska väl se film med kan jag tänka mig. Funderar på att beställa en väska med som jag vill ha.. får se hur det blir med det iaf.

Nu ska jag gå in i duschen iaf .. //E

Fredag = skönt!

Hej! Då var det fredag igen :D Såå skönt säger jag bara! 

Igår kom iaf bikinin o skorna jag hade beställt =D Är så nöjd iaf !

Idag var det först floristik o då fick vi göra begravningsbuketter, sen var jag o Sandra klar så då fick vi göra en stor dekoration. Efter det var det svenska, var helt död då .. Skulle göra en slags sammafattning av de viktigaste ur texter(glömt va de heter) fick börja med "Kondomens historia".

Nu ska jag snart göra mig klar för sen ska vi åka till kusinerna o fira den ena som fyllde år i dec. har ingen lust , men hoppas de inte blir långvarigt! //E


Min begravningsbukett



Den stora dekorationen..


Torsdag

Hej! Då sitter man i skolan då, har nyss börjat typ har datorkunskap o som vanligt händer nada! Har prov nästa lektion iaf , i materialkunskap.. Men det är inte så svårt kommer säkert klara´t.

Men nu ska jag fortsätta kolla runt. //E


Förkylt!

Hej! har blivit värsta förkyld nu :/ så gick hem från sista lektionen idag .. Skippar badet imorrn ed för pallar ej bli mer sjuk nu . Har typ sovit hela eftermiddagen.

Nu ska jag försöka plugga lite. //E

Onsdag!

Hej ! Då var det onsdag då, står i skolan o väntar på att hantverkstekniken ska börja.. Det ska tydligen komma nån från handels o prata o_O..  Ikväll blir det mer plugg till alla prov som är nästa vecka..

Om 1 vecka kmr älsklingen till mig igen :D <3<3<3<33<3<3

//E

Hårfärg

Hej! Kom nyss hem igen , har vart o handla o så.. Köpte iaf hårfärg så ikväll ska jag färga håret, mörkbrunt =) Ska bli skönt att slippa den fula utväxten!

Nu ska jag fortsätta plugga  //E


Hårfärgen =)

Tisdag

Hej! Då var det tisdag då. Slutade tidigt idag, blev 12.30 för mig =) Riktigt skönt faktiskt. Åkte ner på stan o köpte 3 par örhängen på ur o penn för 25 kr =) Sen åkte jag hem.

Ska ta o äta en pan pizza nu o sen ska jag plugga lite tror jag.  //E


Örhängena, var ett par silvriga kukor också .

Ahlgrensbilar + muffins = sant!

Hej! ja, då var det ny vecka igen då. Idag har det varit skola för hela slanten först ut var idrott med styrketräning, sen datakunskap med prov o sist en lång lektion floristteknik där vi gjorde kransdekorationer! 

Ikväll har de blivit lite tv o sen bakade jag lite muffins med ahlgrensbilar i (!) , det var faktiskt gott =)

Nu ska jag lägga in en beställning på ellos o sen ska jag plugga lite inför materialkunskaps-provet. //E




Allt det här för ynka 200 kr!


 


Rött halsband

Hej! I dag har jag pluggat lite o sett film , o sen nu i kväll gjorde jag ett rött enkelt halsband med hjärthänge, är faktiskt väldigt nöjd och det passar väldigt bra till alla <3-ans dag. Blev inspirerad att göra nått rött av mina röda naglar =)

Här kommer bilder på halsbandet. //E






När jag har på mig det ..

Söndag = Sova länge

Hej! Ja, då var det söndag igen då. Vaknade för typ 20 min sen, men var iaf utvilad så då gjorde de inget at jag sov länge.
Idag ska jag prata med Robin<3, sen ska jag plugga till datorkunskapsprovet som är imorrn. Tror inte att det blir så svårt men vill endå läsa på kortkommandon lite.

Nu ska jag göra mig klar så inte hela dagen försvinner. //E