Underbar dag <3

Tack för en underbar dag med dig Robin <3 Älskar verkligen dig o du betyder jätte mkt för mig, hatar verkligen att vara utan dig o tänker på dig 24/7. Längtas så otroligt mkt tills du kmr igen om 1½ vecka, känns som tiden går så långsamt utan dig. Den här dan gick alldelles för fort, men vi hade kul <3


Imorrn ska jag plugga inför datakunskapsprovet. Annars vet jag inte vad som händer o nu i kväll lär ja bara vila känns som ja ska få migrän så :/

//E

2 h kvar!!!

Hej skriver snabbt innan ja gör mig klar nu , de e bara 2 h kvar tills ja får träffa Robin <3<3<3<33 Ska möta han i sthlm o sen åker vi hit =) Ska sminka mig o fixa håret nu så ja hinner med bussen. //E

Senaste inköpen =)

Hej! hann med lite snabb shopping i dag innan ja började. Köpte 2 nagellack o en klänning.


 Loréal Star Magnet nagellack kostar 105 kr på kicks, gör ett stjärnmönster om man sätter nageln mot magneten efter man har målat. Rött nagellack från h&m 39,50 kr =)


Klänning från ginatricot, på rea 49 kr ordinarie pris 129 kr

Det röda nagellacket från h&m som verkligen var värt pengarna lätt att applicera och snyggt *****/*****



//E

Fredag - 1 dag kvar !!!

Hej! Då var de fredag igen då =)
 
Igår var de simning på morgonen på fyrishov sen gick jag med frida tbx till skolan , hade as ont i huvet så gick hem tillslut. Flyttade en hylla igår kväll på mitt rum med, ska ta bort den ikväll.

Idag ska jag va kvar hela dagen eftersom att jag ska skriva en skrivuppgift på svenskan .. Börjar iaf 10.40 idag =)
Ikväll ska jag se tv o sen ska ja städa klart rummet o montera ned en hylla. Imorgon kommer ju Robin :D <3<3<3<3<33<3<3<3<33<3 Det ska bli så himla roligt!

Nu ska jag göra mig klar för dagen o så ! //E

Söndag

Hej! då var det söndag igen och ännu en vecka har gått! I skolan har vi bland annat få göra begravnings dekorationer, o sen fick vi se "Super size me" på idrotten den filmen  va j*vligt äcklig. Nu i helgen har jag inte gjort så mkt ...

Nu är det iaf bara 6 dagar kvar tills Robin kmr hit <3<3<33<3<3<3 längtas as mkt! den här veckan krm säkert gå as segt eftersom ja vill att den ska gå fort!

Nu ska ja städa lite mer på rummet innan ja ska spela ps2.

//E

Helg!

hej! ja då var det helg igen då. har inget planerat iaf. Idag på floristiken fick vi göra jätte stora blom arrangemang o buketter tyill doktorand examineringen. har förresten fyndat ett par stövlar på rean, dom kostade 350 kr från början o va sänkta till 99 kr nu =) Är jätte nöjd!  Har även fått veta en sak som inte gjorde mig så där jätte glad , en viss person ska gifta sig med en viss person imorgon....... ajja nu ska ja gå o spela guitar hero..


/// E

Ledigdag =)

Hej! idag sov jag till 11 vilket var väldigt skönt. sen har jag sett film o suttit vid datorn. Imorrn e de skola igen, har alla basämnen då :/ Dom är ju tråkigast!

Här kommer iaf bilderna från gårdagens vår buketter =)


En lite luftigare bukett utan tulpaner med bla. eucalyptusblad och elegansnejlikor.


En med tulpaner + det som va i tidigare, den här är kompakt.


//E

Måndag

Hej , då har man inte bloggat på hela helgen då, men har inte blivit bara. Hände endå inte så mkt ;) Idag var det iaf skola, missade bussen från stan till skolan så kom sent till idrotten.. Sen va de datakunskap ( riktigt löjligt ) och sist floristik =) Det var kul på floristiken , vi fick göra vår buketter o vi hade fått in massa blommor som doftade jätte gott! Kan lägga upp en bilder på buketter imorrn när jag är ledig. Nu ska jag nog se film eller nått, kan ju sova ut imorrn som man är ledig =)

//E

Fredag, ändrad design =)

Hej! Då var den två dagar långa skolveckan ur världen =) Så då är det helg igen rätt skönt endå. Har börjat läsa "Kim Novak badade aldrig vid genesaretssjö" på svenskan, tycker den  är sådär hittills.

Har precis ändrat designen i bloggen lite, blev rätt tråkigt med den juliga stilen nu.


Ikväll ska jag antagligen kolla film o spela guitar hero ..


//E

Skola

Hej! Imorgon börjar allvaret iegn efter lovet.. är super trött o börjar med idrott på morgonen imorrn -_-.. Kmr nog bli drygt men börja inte super tidigt iaf =) Sen har vi datakunskap imorrn med får se va de blir för nått iaf då.. Ska väl passa på att njuta av den sista ledigheten nu i kväll.. Men det är iaf bara 2 dagar den här veckan.

Idag va jag in en sväng till stan o köpte lite pärlor o kolla runt sen bjöd Mattias ( mitt x ) mig på fika...


///E

Tisdag

Hej imorrn är det sista dagen ledigt innan skolan börjar. Känns lite jobbigt skulle va skönt att få va ledig veckan ut iaf.. Nu i dagarna har jag sett endel " En ängels tålamod" o " c/o segemyhr" . Sen har jag spelat guitar hero med och det är riktigt roligt =) Imorrn ska jag kanske in till stan en sväng sen ska jag baka kakor tror jag ..

På torsdag när skolan börjar har jag iaf sovmorgon så behöver inte stressa upp super tidigt de e skönt =)

Nu ska jag gå o sova iaf ! God natt alla!

// E  - Robin kmr om 25 dagar!!! <3<3<33<3<3<3<33<3<3<33<

Lördag

Hej! Blev ingen uppdatering igår men iaf så gick jag med mamma på stan o kolla de på rean , det var roligt =) Köpte en rosa kofta på gina tricot =) Sen bjöd mamma mig på lunch o vi satt och pratade lite, jag åt iaf sallad och det var väldans gott !

Idag har jag spelat guitar hero vilket är roligt. Sen har jag suttit här ett tag sen såg jag även filmen "Dumpad" nyss, den var helt ok ! Nu ska jag kolla de sista innan ja ska ringa robin !


//E

Första inlägget 2009!

Ja då skriver man första inlägget här på bloggen det här året. Känns rätt skönt med nytt år o bnya förväntningar. Man vet ju aldrig vad det här året har att bjuda med sig. Nu är det bara 1 vecka kvar tills skolan börjar med, känns både kul o tråkigt. Ska bli kul o träffa kompisarna o sen ha lite mer o göra men samtidigt är de skönt att kunna slappa med så en veckas lov till hade inte skadat. Idag har jag sett lite gossip girl avsnitt och jag tycker iaf att de e en bra serie =) Sen har jag sett Parlamentet 10 år ! vilket var roligt xD Nu ska jag bara ta det lugnt o så .. //E