Tisdag - Körning, cykling och skola

Dagen blrjade runt 8 då var det bara upp och göra sig i ordning för dagen. Tog bussen till skolan och började skoldagen med  engelska. Det gick bra, efter det lite "lunch" och sen svenska B, där gick vi igenom skolminnen o började läsa våra egen valda böcker.

Jag valde Vampyrens märke som jag endå hade beställt hem från cdon för inte så länge sen. Har läst första kapitlet och hittills verkar den super bra =) Efter svenska lektionen var det kortrast och sen Historia. Repiterade lite om antiken o så, sen heöt plötsligt börjar de låta som f*n. Så vi kolla ut o då vräker regnet ner, alla blev förvånade o de höll på en stund.

Som tur var slutade regnet innan lektionen var slut så jag slapp bli blöt. Tog bussen ner på stan och köpte jeansen och ringarna som jag visade i det tidigare inlägget =) Mycket nöjd med shoppingen är jag!!

Väl hemma igen skrev jag handlingslista så när pappa kom hem körde jag till Maxi så vi kunde handla. Det gick bra o köra o kändes bra med. Väl hemma igen blev det att ta en korv med bröd för sen kom pappas kompis med sin cykel.

Cyklade till Ulva kvarn med pappa och Lasse(pappas kompis), kollade på lite bilar och fikade. Sen blev det att cykla hem igen, var hemma ca 21. Skönt att komma iväg på cykeltur, blev 3 mil iaf!

NU ska jag kika vidare, kanske lägger upp en dagens look här på bloggen...

Jeans och ringar =)

Här kommer bilder på dagensshopping. Välbehövlig med 2 nya jeans o ringar =)


Ringar från Åhlens rea 20 kr/st

Jeansen från Gina Tricot


Monsunregn och sol?!

Dagen började runt 8.30, men tog inte bussen förräns kl.10.10. Köpte parfymen i stan o kollade lite annat med. Trodde sen att bussen till skolan gick en viss tid men icke.. Var bara att skynda  sig till skolan o kom samtidigt som nästa buss kom. Men men, försenad var jag iaf. Som tur var gjorde det inte så mycket.

Väl på lektionen började regnet ösa ner, såg ut som monsun regn. Efter den lektionen var det dags för samhällskunskap och då började det plötsligt att spricka upp ute. Blev rätt förvånad eftersom att det skulle regna hela dagen. Samhällslektionen gick bra iaf, o efter det var det en kort rast.

Sen var det dags för sista lektionen, Naturkunskap B. Skulle göra labb med Anton, skit skoj för vi klanta oss i början så vi garvade en hel del. Tillslut fick vi kläm på det o nu är det bara räkning kvar att göra.

Efter den lektionen gick jag till en dator på biblan o skrev lite blogg o kollade allmänt på nätet. Vid 16.30 kom pappa och jag körde hem. Skönt att köra igen och det gick över förväntan bra trots all trafik.

Väl hemma blev det duscha och sen äta mat. Efter maten skrev jag klart engelska uppgiften som ska va klar på torsdag. Så då tar jag med den till skolan imorrn istället =) Skönt att få undan lite o slippa göra det i sista minuten.

Har nyss kollat på Fortet som snart är slut, sen ska jag se ett program online som gick samtidigt som fortet.

NU ska jag se det sista på fortet.


Dagens shopping!

Här kommer då dagens shopping, parfymen Escada Marine Groove :) Älskar den doften o har tänkt köpa den hela sommaren men blev först idag ;) Bättre sent än aldrig!


Dagens outfit/look

Här kommer en bild på mig från idag =)


Väntar...

Sitter i skolan och väntar på att pappa ska komma hit så jag kan köra hem =) Dagen har varit bra, skriver mer hemma så får ni en dagens outfit med =)

Måndag - Snart skoldags..

Snart blir det att ta bussen mot stan ska hinna kolla lite småsaker innan jag tar nästa buss mot skolan. 3 lektioner idag, Geografi, Samhällskunskap och Naturkunskap..

Sen ska jag antagligen vänta tills pappa slutar för att slippa stressa till bussen. Så får jag övningsköra hem :)

Ikväll blir det tv och engelska läxa, kanske nå mer om man har fått nån ny. Lär väl märkas..


Jag med nya hårfärgen då :)


Söndag - Lugnt..

Har bara tagit det lugnt hela dagen hittills, låg o sov ett tag imorse så jag skulle vara så utvilad som möjligt. Sen frukost o datorn.

Har suttit och tecknat lite med, funderar på astt blrja med engelska uppsatsen som ska vara klar på torsdag, så slipper man stressa.

Ikväll blir det antagligen att äta lite kräftor iaf :) Yummie!!

Imorrn börjar jag först kl 11.25 så de blir lite sovmorgon. Tänkte dock åka in lite tidigare för att hinna kolla en snabbsväng på stan.


Lördag - Lugnt..

Dagen har varit lugn, finns inte så överdrivet mycket att skriva. MEst datorsittande på förmiddagen, sen bestämma middag o ta fram det, titta på serier o laga mat.

Har nu kollat på mer serier o bara softat :) Så skönt att bara köra en lugn dag ibland!

Imorrn får vi väl se vad vi ska hitta på.

Fredag - Blandad dag..

Dagen började vid 7 o som vanligt gjorde man sig klar, tog bussen strax efter 8. Första lektionen var Sam A, vilket gick bra. Efter det var det bussen ner på stan direkt för att köpa en mapp med flikar. Får ju så sjukt många papper o kan inte hålla reda på allt annars.

Väl tillbaka var det Historia där vi gick igenom lite smått om antiken o fick välja nått att göra ett litet arbete om.

Sen efter det var det Psykologi där vi hämtade böcker och presenterade oss. Fick även ut planering o kursplan.. Sen var det  bussen till centralen o bussen hem. Så skönt att komma hem o veta att det är helg :D

Har kopllat ett par avsnitt o ätit mat nu.. Åt tacos<3 Så gott o riktig mysmat! Imorrn får vi se vad som händer, är ganska trött efter veckan.


Torsdag - Långdag i skolan..

Dagen började vid 06.30 då alarmet ringde, bara att gå upp o klä på sig och göra sig klar. Tog direktrbussen till skolan och hämtade sakerna i skåpet. Därefter var det Historia A, klassråd, lunch och håltimme, Svenska B, Engelska B och Matte B.

Lektionerna innehöll endel lyssnande och de flesta lärarna verkar ju bra, dock är inte svenskaläraren (läs kärringen) min favorit precis. Tur man redan läst halva den kursen. Fick läxa både i svenska och engelska. På Matten fick vi veta att vi antagligen ska börja den lektionen tidigare så vi kan sluta tidigare, var en as skön gubbe som lärare. Man behöver inte ens va där på lektionerna bara komma dit o få närvaro sen kan man åka hem.

Jag ska hämta ut böckerna imorrn tänkte jag, sen ska jag se till att komma igång med Matten snabbt eftersom jag ska hinna med Matte C också.

Väl hemma var maten nästan klar, blev hamburgare med bröd o pommes :) Gott när man är hungrig!!

Har hunnit med ett par serie avsnitt och Fångarna på fortet med ikväll, blir väl sängen om nån timme kan jag tänka mig. Är sjukt trött!

Imorrn börjar man vanlig tid, sen har jag håltimme o då blir det ner på stan och köpa sorteringsmapp för alla j*la papper man får. Så jobbigt att hålla reda på dem annars ju!

Sen efter sista lektionen blir det hem o byta kläder o gå till J o städa. Efter det är det verkligen helg på riktigt!!


Hårfärg :)

Slutade vid 16.30 då schemat har ändrats, var väl hemma runt 17.20.. As trött o så. Åt mat och sen datorn ett tag.

Bestämde mig för att färga håret eftersom jag redan hade köpt färg, känns som att det blev bra iaf =) Ser väl imorrn när det är helt torrt. Då kommer jag också lägga upp en bild på det.

Ska väl gå mot sängen typ nu för att orka upp imorgon...


Färgen jag använde :)


Onsdag - Halva dagen gjord..

Då var halva dagen gjord, började 10.30 med samhällskunskap. Var bara 4 stycken där, började med lite demokrati. Har gått igenom det innan så jag kommer nog inte ha några problem med den delen av kursen iaf. Sen var det lunch. Efter det Naturkunskap B, där går jag med 4 personer jag känner iaf.

Nu har jag hål medans de övriga har Religion A, hade ju det förra året så..

Efter detta hålet så är det Geografi till 16.05 och sen slutar vi. Det regnar ute o jag tog inte de bästa kläderna, klänning, leggins och kortärmad jeansjacka. Fick springa över till Matsalen när jag skulle äta. Var ju fint väder imorse ju när jag skulle åka!!

Nu ska jag väl kolla vidare innan jag ska gå till lektionen, lär väl blir ett inlägg ikväll med..

Tisdag - Ovärd dag i skolan

Dagen började strax innan 8, bara att göra sig klar o så. Började vid 09.30

Hade simulering först (as tråkigt), skulle typ låssas va olika länder i grupper o bnestämma om miljöfarligt avfall... Sen var det "festplanering" blev väl inte alltför mycket planerat eftersom att de kom o berätta om individuella valen som börjar imorrn.

 Var tvungen o ändra en kurs o så på expeditionen så dit gick jag med Lisa, Diana kom sen också. Väntade typ 1 timme för o komma in till rätt person, väl inne tog de typ 2 min!!

Sen skulle de va fika dags o vi gick dit, var där nåra minuter innaqn jag tog bussen mot centralen o sen bussen hem. Riktigt skönt att komma hem, gick direkt in i duschen. Var så äcklig luft i dag så man ville bli lite fräschare iaf!

Har nu under eftermiddagen/kvällen sett lite serieavsnitt och sen storhandlat. Köpte jätte goda äpplen och hårfärg bland annat. Ska färga håret imorgon tror jag, men får se hur det blir.. Måste ha orken till det med.


Måndag - 99 dagar kvar..

Så var det måndag igen, men var ju ledig idag :D Nu är det bara 99 dagar kvar med tills man är myndig, känns riktigt bra!! Då är det bara körkort som gäller!

Dagen började i tid för att åka till stan och möta mamma. Väl där gick vi ett par timmar och tittade. Mamma köpte lite saker, men jag tittade bara. Mamma bjöd mig på lunch, blev buffén på Little Italy eftersom att det var så mycket folk på Ahlbergs. Fick en mascara och ögonpenna som hon köpt när hon åkte till Grekland. Så nu behöver jag inte köpa det på ett tag :D

Åkte hem strax innan 14 och väl hemma blev det datorn ;) Sen har jag bakat banankaka för att ta med lite bitar till skolan imorrn. Man skulle ju baka nått så..

Har nyss kollat på nya fångarna på fortet på tv :D Riktigt roligt att de börjar sända igen eftersom att man kollade på det när man var liten med :D Kollade på Rena rama Rolf innan och de är ju med skoj, nu blir det iaf Time Out. Har en känsla av att mina vardagskvällar kommer vara framför tv´n nu ett tag ;)

Imorrn är det skola och då ska vi typ leka lekar. men nu är det tv´n som kallar ..

Söndag - Promenad

Dagen började hyfsat tidigt, satte mig vid datorn och spelade sims ett par timmar. Sen var det primenad/jogging 1 mil för mig och älsklingen som gällde. Skönt när man väl hade gjort det iaf, även om det kändes i benen lite.

Har sen kollat serier och ätit lunch, duschat och sett mer serier. Dvs förutom promenaden har dagen varit lugn.

Åt nyss kvällsmat, blev fiskbullar och potatismos :) Gillar fiskbullar så det var gott!

Imorrrn ska jag träffa mamma på stan så vi lär väl kolla på lite olika saker.

Lördag - Mys :)

Dagen började runt 10 med mys framför datorn. Sen var det dags för lite yoghurt till frukost o så datorn igen.

Efter en stund började det regna lite så det kändes bra att va inne, hade dock tänkt mig en promenad idag. Men får ta det imorgon istället. Skönt att röra på sig, ska även gymma på måndag. Måste fixa gymkort så jag kan fortsätta.

Ringde pappa på eftermiddagen för att kolla om mat, bestämde att vi skulle prova en ny maträtt. Så tog fram kyckling. Framåt 18.30 började vi med maten. Men ställde inte in i ugnen förräns senare så åt strax efter 20. Blev baconinlindad, fylld kycklingfilé med sås och klyftpotatis. Blev super gott :D

Nu ska vi väl mysa snart med lite chips o godis.


Marmaduke

Tänkte skriva lite snabbt om Marmaduke som jag och Robin såg igår.

Filmen är rolig, även om den kanske är ganska "barnslig". Den börjar ganska rolig och blir sedan lite äventyr och sen rolig igen. Helt klart sevärd iaf :)

Jag ger den 4/5 i betyg eftersom man skulle velat vetra mer.


Fredag - Bra dag :)

Dagen började i bra tid så jag behövde inte stressa (hann ju med ett snabbt blogginlägg tom.) kom iväg med bussen som var sen o hann iaf med bussen till skolan. Trodde nästan jag hade missat den..

Väl där blev det info igen, hann med lite lunch o rundvandring sen slutade vi =)

Tog bussen ner på stan där ja kollade lite snabbt, sen åkte jag hem. Skönt att va hemma tidigt. Blev lite avkoppling och slumra till en stund.

Började med grönsakerna till maten och sen blev det att göra klar köttfärsen, då ringde även mamma så blev att vi prata medans ja gjorde maten klar.

Åt tacosen framför tvn sen blev det lite tittande o nu vid datorn. Ska snart kolla på film och mysa :) Ska se Marmaduke :D


Lista om sommaren..

Snart är ju sommaren slut helt, så här kommer en lista om min sommar..

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Ja, jag började övningsköra

- Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov <3

- Vilka länder besökte du? "Bara" gamla Sverige tyvärr..

- Är det något du saknar med årets sommar som du vill ha nästa sommar? Resa utomlands med älsklingen <3

- Vilket datum från sommaren kommer du alltid minnas? 19 juni, 1½ år med underbara älsklingen

- Största misstaget? Vet ej

- Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej :)

- Bästa köpet? Svart bikini samt beiga shorts :)

- Vad spenderade du mest pengar på? Ipoden

- Gjorde någonting dig riktigt glad?´Älsklingen, flertal gånger :)

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om den här sommaren? Stereo Love, Crash and Burn

- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Gladare tror jag

- Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? Badat!!!

- Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit inomhus..

- Hur tillbringade du midsommarafton? Med familj o vänner

- Blev du kär i sommar? Var kär innan och är fortfarande i min fina Robin <3

- Hur många förhållanden? 1 som fortfarande pågår!

- Favoritprogram på tv? 2½ men :D

- Bästa boken du läste i sommar? Ljudet av diit hjärta

- Något du önskade och fick? Börja övningsköra

- Något du önskade men inte fick? Utlandsresa

- Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? Vilade upp mig efter flytten..

- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Utlandsresa

- Hur skulle du beskriva din stil i sommar? Varierande

- Vad fick dig att må bra? Sol och bad

- Vem saknade du? Mormor o morfar <3


Dagens outfit :)

Dagens outfit fredag :)






Tidig morgon..

Känns som jag är uppe as tidigt, men klockan är 7 och det är bara att vänja sig.. Ska snart platta håret och sen sminka mig o så.. Idag börjar man ju 9 så får vi se när ma slutar.

Längtar efter kvällen då det som vanligt blir fredagsmys :) Sen är det långhelg. Skriver mer senare.

Ha en bra dag!

Dagens look

Såhär såg jag då ut när jag gick till skolan idag, så nu får ni se hur håret blev också :)


Torsdag - Första dagen i skolan...

Idag började då skolan så var bara att kliva upp kl.06.45 för att i lugn och ro kunna göra sig i ordning. Började först klockan 9 idag, men man vill en då komma in i de rutinerna med att gå upp på morgonen.

Väl där så såg jag en tjej som såg bekant ut, sen fråga hon om ja va Elin Gullberg. Jag ba : Jo de e jag, o så fick ja veta att de va hon ja trodde, Diana. Som jag har gått med lågstadiet - 4 klass innan hon flyttade. Hon skaalltså gå i min klass så det känns bra att iaf "känna" nån.

Fick massa info o så, började sen prata med en tjej som hette Lisa och en kille som hette Anton. Båda var schyssta :) Kom en annan tjej med sen, men hon va tystare av sig.

Fick lite papper o så, sen fick ja gå o säga att jag inte hade fått busskort. Men hon som hade hand om det var typ as surig o ba -ja har inte fått in nån ansökan... Men jag hade skickat in i godtid, så nu är det bara ta med en ny till henne imorrn, måste endå upp på expeditionen o försöka byta till en kurs.

Dagen var annars bra, kom hem vid 15. Skulle städa men Robin fick göra det o få pengarna för var så trött. Märks att man varit ledig från skolan i typ 3 månader!

Har kollat lite serier o så här hemma, har också bestämt mig för att börja träna. Har funderat lite på det nån vecka nu men ja känner att de ska bli skönt att komma igång o röra på sig. Kanske man kan få lite mer energi i höst nu, med tanke på att man inte kommer röra sig i skolan heller nu.

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen..

Onsdag - Sista dagen på sommarlovet..

Idag var det då den sista dagen på sommarlovet och även den sista dagen på det sista riktiga sommarlovet. Nästas år har man ju tagit studenten o allt.

Dagen började hyfsat lugn vid 9 tiden, blev sittande vid datorn ett tag, sen började jag göra mig i ordning. Strax efter 12 åkte vi till stan för o kolla lite små saker och hämta pappas bil på hans jobb.

Efter att vi hämtat bilen åkte vi o kollade lite på bauhaus, elgiganten o så, sen var klockan helt plötsligt 16 o istället för att direkt åka hem för o laga mat åkte vi till Ikea där vi åt och sen kollade lite smått.

När vi väl var hemma igen väntade datorn ett tag samt läsning. Har också hunnit med att plocka fram de kläder jag ska ha på mig imorgon så det inte ska bli alltför stressigt.

Ska gå och borsta tänderna snart o sen sova.

Imorrn ska jag upp strax före 7 för att hinna göra mig klar och sen ta bussen till skolan som börjar kl 9. Får se hur den första dagen blir men det blir säkert bra. Sjukt att det nu bara är 1 år kvar innan studenten och jag har redan klara 2/3 av gymnasiet!


Tisdag - Regn, motorcykel och hårfärg...

Dagen började med att jag satt o knåpade på blogg designen, blev tillslut klar. Körde till stan för att köpa ny plinga till cykeln och leta tapet till rummet. Hittade en jätte snygg som är som en foto tapet, passade perfekt med måtten till rummet med, så nu ska vi bara se vilken färg jag ska ha på övriga väggar :)

Därefter blev det en tur till Maxi för o handla, köpte hem hårfärg med.

Var hemma igen vid 14 tiden, fixade klart med designen och lagade mat vid 16. Åkte med pappa på motorcykeln en sväng vid 18. Vi stannade vid Ulva kvarn och självklart började det då regna. Tillslut öste det ner men vi hann in på fiket. Satt där o fikade innan vi åkte hemåt igen.

Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag ta och färga håret, resultatet på det visar jag imorgon!

Fototapeten - Gold
Tapeten jag ska ha som fondvägg :)


Hårfärgen jag ska använda..


Ny design :D

Nu har jag bytt till min nya höstdesign :D

Vad tycks? Tänkte iaf att det skulle va lila och mysigt.


Måndag - Inte mycket kvar..

Nu är det inte mycket kvar av sommarlovet.. Känns både bra och jobbigt för de e såklart kul att börja skolan o köra på 1 år o sen ta studenten men endå skönt att ha sommarlov o kunna göra vad man vill, när man vill.

Dagen började med att direkt göra sig klar för att åka till stan, tog bussen vid 10 och sen blev det att hämta ut ny busstidtabell och gå en snabbsväng i ett par affärer. Sen skulle jag till Sagokristallen för brynplockning. Har ju sett förjäklig ut i ögonbrynen men nu blev det jätte bra och det gick så snabbt när någon gjorde det åt en.

Därefter tog jag bussen hem, men medans jag väntade på bussen såg jag en äcklig gubbe som ja tror kan ha varit uteliggare.. Han hade nå konstiga shorts, DAM linne halterneck!!!! och nån väska och så gic han fram o tillbaka fram o tillbaka.. Trodde han skulle åka med bussen hem men som tur var gjorde han inte det.

Väl hemma blev det kolla serier o så, sen kvällsmat o så. Har också vart en sväng uppe vid farmor o farfars hus för att plocka upp plommon och ta hem deras post.

Därefter har jag läst bloggar och kollat runt samt jobbat på en ny bloggdesign som jag snart kommer byta till. Jag tycker den känns höstig och mysig så då har jag något framtills vintern iaf.

Snart ska man väl sova och imorrn blir det att köra till stan o kolla tapeter igen och handla mat.

Bilder från gårdagen hos faster :)

Här kommer ett inlägg med lite bilder från gårdagen!


Jag med snälla Ninja :)


Pappa med Ninja


Malin med Keian


Fr. vänster : Hanna på Ninja, Malin på Keian och Clara på Lady


Kalvarna i hagen


Ankie <3 Pappa


Clara rider Lady


Jag på Ninja (Bry er inte om att jag ser lite knäpp ut ;))


Den sötaste av katterna, Leo!


På väg hem..


Söndag - Besök hos faster :)

Dagen började tidigt idag, redan 08 klev jag upp. Kände mig då som en zombie men man vill ju gärna hinna vakna innan man ska iväg.

Åkte till stan och plockade upp Ankie, Clara, Hanna och Zorro. Sen lämnade vi Zorro hos Ankies mamma och åkte sen vidare mot faster Malin :) Stannade en sväng i Västerås och köpte oss varsin barnhamburgare eftersom vi hade hunnit bli lite hungriga. Därefter åkte vi vidare.

Väl framme fick vi träffa de super söta katterna och gå husesyn, har ju inte varit där tidigare trots att de bott där i 6 år(!!). De hade verkligen jätte fint och mysigt!

Därefter blöev det lite fika innan vi åkte till stallet. Hämtade in hennes 2 hästar samt 1 till häst som var där över sommaren. Var själv lite avaktande ibörjan mot dem, men den ja skulle rida på var jätte snäll och lugn, så jag borstade den lite och hjälpte till att sadla den.

Därefter började Malin, Clara och Hanna rida, den hästen som jag skulle rida på efter Hanna hette Ninja och var mörkbrun/svart, det var den hästen som ej var Malins egna.

När jag väl skulle rida giock det bra, Ankie gick med och det var läskigast i början innan man slappna av. Men när man började slappna av var det mysigt!

När vi sen hade ridit klart åkte vi tillbaka den lilla biten till deras hus och där hade hennes sambo gjort underbar mat, grillat kött med potatissallad samt tillbehör!

Efter en stund började hennes sambo´s släkt rulla in eftersom att hon och en i sambons släkt fyller och har fyllt år, så blev massor av gott fika.

Åkte hem strax efter 19 därifrån. Var dock inte hemma här förräns 21.30 då vi skulle hämta Zorro o så.

Bilder från dagen kommer imorrn då ja inte orkar ladda in dem från kameran idag.


Lördag - Grillkväll :)

Dagen började lugnt vid 11 tiden, läste och satt vid datorn. Vid 14 åkte vi med J & A till stan för att sedan ta deras bil hem. Ska hämta dem i natt.

Åkte sen en sväng till IKEA för att kolla lite och sen Gränby för att handla lite på Kvantum. Sen bar det av hem och väl hemma bakade vi både kladdkaka och äppelpaj :)

Lite datortid igen, sen förberedde vi köttet inför grillningen. Vid 19 kom syster med pojkvän hit och grillen tändes lite efter det.

Därefter middag, grillad fläskfilé och kycklingfilé med potatisgratäng, tzatsiki och grillsås :) Super gott som vanligt och köttet blev saftigt!

Därefter lite prat och sen upp till farmor o farfar och plocka en halvhink plommon som ska med till faster imorrn.

Väl hemma igen blev det fika med det vi tidigare bakat :) Supersmarrigt ju!

Nyss åkte de och nu ska vi nog nörda oss vid datorerna i typ 2 timmar innan vi ska hämta J & A i stan.

Imorrn blir det tidigt iväg, redan 09.30 är det tänkt att vi ska åka mot stan, väl i stan ska vi först hämta upp Ankie, Clara och Hanna samt Zorro. Därefter lämna Zorro och sen iväg mot faster som förövrigt också fyller år imorrn. Ska bli kul och träffas och se hur de bor då vi inte varit där de bor nu.

Nu ska jag fortsätta fördriva tiden.

Fredag - Den trettonde...

Dagen började med städning hemma hos J´s, sen blev det att åka till. stan för o fixa lite saker. Köpte lite pennor inför skolstarten nästa vecka..

Väl hemma blev det stressa ner med serier o bara ta det allmänt lugnt, har hunnit med en mysig tacos middag med älsklingen precis och senare blir det mys framför tv´n <3 Jag bara älskar fredagar, det är alltid mysdagar.

Imorrn får vi se vad vi hittar på och på söndag blire det hem till faster o se hur de har det, har inte varit där de bor nu trots att de har bott där kanske 4-5 år(!!!).

Ha en fin helg. XO XO

Torsdag - Sovdag??

Sov ända till 11.30, sen efter det har jag läst och suttit vid datorn o kollar serier. Finns inte mkt mer o säga. Efter maten skulle vi cykla till farmor o farfar o vattna o då skulle jag fylla på med luft i däcken, o heklt plötsligt har den saken man har i apparaten för att kunna pumpa försvunnit. Bara sådär!!!

Pappa kom ut o hitta den men den hade ju suttit fast och dessutom var det inte i närheten av var ja la slangen med den på. Skumt!!

O nu ikväll har de vart datorn med, imorrn blir det en snabbis i stan o sen städa hos J.

Onsdag - En nöjesfylld, galen dag på Grönalund :D

Dagen började med att göra sig klar samt äta lite frukost. Sen åkte vi till stan för att ta tåget till Stockholm. Det gick smidigt och bra, och när vi var framme blev det pressbyrån för att köpa biljetter till bussarna.

Tog en fullproppad buss till grönan och väl där var vi glada att vi förköpt allt, var bara att gå in och hämta ut åkbanden. De som stod i kön måste ha stått minst 45 min.

Väl inne blev det massor av åkande :D Sprang runt överallt. När vi åkte katapulten kändes det as äckligt, för när man sköts upp så kändes det som kroppen blev kvar på marken o sinnet följde med upp. Sen när man väntade på att få åka ner så hade vi utsikt över hela grönan.

Blev lätt lunch med chips och kyckling, och sen ännu mer åkande :D

Efter mer åkande blev det middag o sen åka igen. När vi skulle hem kändes det som man ville stanna kvar ännu längre trots att vi hade varit där 10 timmar!!

Väl hemma var vi sjukt trötta och jag orkade inte blogga, avslutar med lite bilder från dagen på grönan!


Jag, lilla söta Hanna och fina Clara :)


De galna häxorna Clara, Robin, Hanna och Jag :P

Mer bilder finns på facebook!


Tisdag - Körning och handling

Dagen började i skaplig tid och var väl lite trött eftersom jag somnade lite sent..

Körde hem till syrran där pappa hjälpte dem att sätta upp en dörr, medans var jag o älsklingen en sväng till Gränby C. Köpte inget men kikade runt, sen gick vi tillbaks. Blev kvar ett tag till och fick fika :)

Sen körde jag till Maxi där det blev mathandling. Fick även ett flerämnesblock, som blir perfekt när skolan börjar igen. Så slipper man släpa massor av olika block..

Väl hemma åt vi och sen cyklade jag o Robin till farmor o farfar och hämta deras post.

Har också hunnit med att boka biljetter och åkband till Grönan :) Ska ju dit imorrn :D Ska bli riktigt roligt med tanke på att jag inte har vart där på 5 år (!!!).

Nu ska jag kika lite mer samt göra mig klar för sängen så jag orkar med dagen imorrn :D



Måndag - Ny vecka, nya planer :)

Så var det ny vecka då, nästa veckan början skolan. Jag undrar vart detta sommarlov har tagit ivägen. har ju haft ledigt i över 2 månader nu! Så sjukt att 2 månader kan gå så himla fort.

Idag sov jag till 11.30 o sen kolla ja in paketet från cdon. Har läst 100 sidor i Eclipse och sen har jag åkt till farmor och farfar en sväng med pappa och Robin. Regnet har öst ner och en stund så åskade det rejält. Har känts som höst nästan och snart är väl hösten här antar jag.

Imorrn blir det en sväng till syrran som ska få hjälp av pappa att montera dörr, sen ska vi storhandla på Maxi.
På onsdag blir det Grönan besök :D Ska bli grymt kul, åker dit med pappa, Anki, Robin, Clara och Hanna :) Ska åka hur mycket som helst!

Nu ska jag platta håret och sedan väntar sängen.

Söndag - Roadtrip och födelsedagsfirande

Dagen började strax innan 9 då vi klev upop för att göra oss klara. Kom iväg vid 10 hemifrån o så blev det 1 stopp på vägen. Kom till Sandra vid 13 där vi träffade hennes mormor o moster o några andra.

Blev bjudna på fika och så, var trevligt! Grattis Sandra på 20 års dagen, nu är du verkligen vuxen.

Bilresorna gick toppen :) Stannade på Max i Uppsala för att ta med oss lite mat, höll nästan på att få panik av att stå o vänta på maten. För det var proppat med folk så det var trångt o instängd o allmänt jobbigt, hade nästan lust att springa ur kön.

Väl hemma åt vi, även om jag bara orkade ½ målet, var så maffigt ju! Tur Robin ville ha lite extra, så han lär ju vara mätt!

Har kollat lite på "Pappas flicka" o så. FÅr väl se vad vi hittar på mer ikväll. Har haft en toppendag iaf, o det var så kul att träffa Sandra igen :)

Lördag - Vaktat hund, bakat och lekt frisör ;)

Dagen började med serier som vanligt, vid lunch åkte pappa och ankie iväg med motorcykeln till pappas jobbarkompis m. fru.

Vi har varit med sötingen Zorro :) <3 Sen åkte vi en snabb sväng till stan där jag köpte ansiktsmask, nagelbandsolja, sminkborste samt ny concealer.

Sen har vi varit på promenad med hunden ju, så söt hela tiden. Fick honom att springa o de såg jätte gulligt ut när öronen slängde fram och tillbaka. Sen har jag bakat kladdkaka som vi senare fikade med tillsammans med lite jordgubbsmousse :)

Sen nu ikväll har vi ätit tacos framför tv´n <3 Mys! Har också klippt Robin :) Kul att leka lite frisör och han blev ju nöjd med!

Imorrn åker vi till fina Sandra med dotter för hon fyller 20 år :)


Fredag - Hundvakt och kinabuffé :)

Dagen har varit solig, har varit hundvakt och det har varit kul och mysigt. Han är så söt när han följer efter och sen lägger sig vid en och "vaktar".

Blev en riktig lång promenad på lite mer än 1 timme med :)

Nu ikväll åkte vi till stan och åt buffé på Dragon Palace :) Yummie! Så gott och jätte mysigt att gå ut och äta!

Har suttit och kollat serie nu så får se om vi ser nån film eller om vi tar det imorgon istället.


Torsdag - Städat och myst!

Dagen började med fint väder så jag gick upp och drog på mig städkläder, åt lite frukost och sedan blev det städning hos J. Gick bra och väl hemma blev det att duscha, så man känner sig fräsch. Blir alltid så äcklig känsla när man har städat!

Sen har jag provat en sminkning med, som blev rätt snygg. Tänkte prova lite nu innan skolan börjar så jag hittar nån bra sminkning som är snabb och enkel på morgonen. Vill ju inte behöva gå upp jätte tidigt bara för att hinna.

Sen har jag kollat sista avsnittet på säsong 1 av saltön. O sen har jag kollat massor av sminkbloggar och lagt till i favoriter. Perfekt när man behöver köpa nått och läsa lite vad de har tyckt, samt få inspiration till snygga sminkningar.

Har också gosat med Zorro (Ankies hund), han är bara sjukt söt och snäll. Imorgon ska vi passa honom när pappa och Ankie ska till Gävle, så slipper han åka bil. Men det ska bara bli kul, man känner att man har mer sällskap när han är med!

Sen funderar vi på att äta kinamat imorrn, men vi får se om vi gör det eller om vi skippar det.

På lördag är det inget bestämt och söndag är det nästan helt bestämt att vi ska åka och träffa Sandra som fyller år :) Ska bli kul!


Beställt :)

La in en beställning på cdon imorse, 4 böcker och Sjundehimlen säsong 1 för ynka 250 kr =)


7th heaven säsong 1

En av de fyra böckerna jag beställde!


Sminkshopping

Idag blev det bara smink shoppat, 3 nagellack, 2 läppglans, 1 ögonskugga och 1 sminkborste.

Här kommer bilder på sminket samt mina nymålade naglar :)






Onsdag - Regning dag

Dagen började regnigt, var bara inne och hade det mysigt i rikitiga myskläder.

Såg lite serier osv. på datorn och sen vid 16 åkte vi till stan för o kolla runt lite. Handlade lite nagellack & läppglans bla. Mer om det samt bilder i nästa inlägg.

Till kvällen blev det mexikansk korvgryta med ris, som alltid blir lika god. Dessutom är det endel grönsaker i, så det är ju bra :)

Har suttit och målat naglarna och tittat på serier nu i kväll med, så tänkte väl fortsätta med det.


Lista i regnet..

Här kommer en lista, lagom att göra när det regnar och är allmänt tråkigt ute..

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja 
hur många har du varit kär i? - 2

- Tio frågor om dig själv
namn? - Elin
när fyller du år? - 1 december
några piercingar? -  Ja, i naveln
vad har du på dig just nu? - Mjukisbyxor och linne
vilken årstid är bäst? - Sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sova länge, gå upp och se nån serie tills ja vaknar helt och sen göra mig i ordning.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögonen
vad är du bra på? - Matte, sminkning, sitta vid datorn ;) 
vem älskar du mest på denna jorden? - Robin <3
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - nej

- 3 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Robin
vem är den roligaste av dina vänner? - Clara
vem är snyggast av dina vänner? - Robin

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Syster
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ganska
vem är farligast i din familj? - Bror
vem ser roligast ut i din familj? - Vet ej
vem är coolast? - Syster
har ni något husdjur? - Nej
vem har du mest gemensamt med? - Syster
vem står för underhållningen? - Svårt att säga
vem sover du oftast med? - ingen i familjen
roligaste kvällen med familjen? -vet ej

10 frågor om idag
vad har du gjort idag? - Varit inne och suttit vid datorn
vad ska du göra nu? - Göra mig i ordning för att sen åka till stan.
har du gjort något dåligt idag? - Nej
vad har du ätit idag? - 2 mackor med skinka
har du duschat idag? - nej inte än, men ska..
är du trött nu? - halvt om halvt
vad händer i morgon ? - Städa annars inget speciellt
går du i skolan? - Ja
har du varit i skolan idag? - Nej, fortfarande sommarlov <3


- ANNAT
Hur mår du just nu? - Bra
Har du piercat dig? - Inte själv men blivit piercad
Är du hungrig nu? - Nej
Vad är klockan nu just nu? - 15.23
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bara blogg.se

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem ringde du senast?  - Pappa
Vem sms:a till dig senast? - Sandra
Vem sms:a du till senast?  - Sandra


- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Ett par veckor sedan 
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Är i samma hus så nyss


- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Nja
Har du sminkat dig idag? - Nej, inte än

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - Många olika har inget som jag gillar mest
Vad gillar du för musik? - Allt från ballader till rock

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? -  Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? -  Ibland
Använder du ögonskugga? - Ja
Använder du kajal? -  Ja
Använder du hårspray? - Det händer
Använder du volymspray? - Nej har redan volym
Andänder du mousse? - Nope
Använder du deodorant? - Ja, självklart
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? -  Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Ja
Använder du brunkräm? - Brunkräm nej, men foundation ibland
Använder du rouge? - Ibland
Uppsatt hår eller hängande? - Kan bara ha hängande just nu 
plattar/lockar du håret varje dag? -  Nej, men nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Japp
Har du kysst någon idag? - Ja
Har du ett förhållande? -  Ja
Är du romantisk? - Ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Mattias
Hur länge höll det? - 1år 5 mån
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ha ett förhållande 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Vem sov du senast bredvid? - Robin
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?- 18 och 19, men de är skilda nu
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej, skulle kännas fel


Tisdag - Handling och körning

Dagen började vid 9 då vi gick upp, gjorde mig i ordning och sen blev det datorn en stund. Efter det åkte vi till stan där pappa skulle fixa nåra småsaker, sen åkte vi till Maxi o handlade. Jag  fick köra hem sen, det gick faktiskt över förväntan även om det behövs mer träning ;)

Sen har ja mest kollat på lite olika serier under dagen, o så fikat med cupcakes.

Ska väl kolla vidare nu hade jag tänkt. Imorgon blir det stan en kort sväng på eftermiddagen, annars är det inget bestämt.


Måndag - Regn o åter regn..

Dagen började med en snabbis till stan, väl där började regnandet. Blev inget köpt idag, men var nöjd iaf. Väl hemma blev det mys, så mysigt att vara inne när det regnar ute.

Spelade en omgång monopol som jag vann :) Sen blev det lunch o efter det har det mest varit serie tittande, har kollat både på gamla "Sveriges värsta bilförare" avsnitt och Saltön säsong 1.

Pappa och Ankie kom hem sen o då fick dom testa spela mario kart wii xD Så sjukt kul o se när de spelade!!
Efegtr det blev det middagsdags och vi gjorde iordning dolmio köttfärssås med pasta :) Gott och smidigt. Har börjat titta på ännu en säsong av "Sveriges värsta bilförare" nu, så ska väl se nått avsnitt till innan sängen kallar.

Imorgon blir det att handla på Maxi, ska förhoppningsvis få köra dit och hem, sen får vi se vad vi mer hittar på :)


Söndag - Oväntad mc-tur :)

Dagen började i skaplig tid, gjorde mig klar osv. Strax innan 12 kom pappas kompis förbi med sin motorcykel och frågadse om pappa ville följa med o åka en sväng, då fick jag med följa :) Så roligt att åka, o att göra något helt oplanerat. Vi åkte massa småvägar mot Enköping, stannade längs vägen och åt lunch med :)

Riktigt skönt att komma ut och solen värmde rätt bra, tyvärr blåste det endel men det var ju varmt endå ;)

Väl hemma igen blev det att ta det lugnt o mysa med Robin, sen har vi inte gjort mycket mer.. har beställt lite basic kläder från ellos så ni får se dem när de har kommit :)