Ny klocka :)

Hittade en klocka på Claes Ohlson som jag köpte, endast 99 kr! Som hittat ju!
Blir säkert att jag köper i nån mer rolig färg :)


Nya klockan i blått :) På bilden syns även naglarna som är målade i ett nagellack jag nyligen har köpt!


Lördag - Kört :)

Dagen började runt 11 för min del, åt lite frukost och sen kolla lite saker på datorn o så. Sen har jag kollat lite på vilka filmer/serier jag vill köpa så jag vet längre fram :)

På eftermiddagen åkte jag och pappa till stan där vi köpte varsin klocka och pappa köpte lite annat med. Därefter blev det att åka till öb för lite mer handling innan jag fick köra hem :D Gick faktiskt ganska bra tror jag körde genom typ 9-10 rondeller. Så sjukt många i uppsala nu ju!

Väl hemma var det nästan dags för middag så jag och Robin började med den, belv kycklinggryta med ris :) Gott och enkelt.

Hann med en tur till affären innan det och nu står efterätten på kylning. Snart blir det mys framför nya Shrek filmen :D


Shoppingen :)

Här kommer en bild på dagens shopping :)


Fredag - Mini shopping och myskväll deluxe :)

Dagen började med lite lätt frukost innan vi tog bussen till stan, Robin gick för att lämna ett papper medans jag shoppade :) Vad jag shoppade får ni se i nästa inlägg.

Medans jag väntade på Robin satte jag mig på en tom bänk och lyssnade på musik. DÅ kommer en kille i 30-års åldern o sätter sig o breder ut sig så ja drar mig mer mot kanten. Då säger han nått och TAR PÅ MITT LÅR!!!! Blev as arg o sa direkt "Dra åt helvete ditt jävla äckel!", sen skyndade jag mot stationen för att ta bussen hem. Robin stackarn visste ju inte var jag va så han gick till stationen som tur var.

Väl hemma igen blev det städning av rummet, så skönt med nystädat! Efter det gjorde vi lite blandade små saker, sen vid 17 tiden gick vi till affären o handlade till kvällsmaten samt till kvällsmyset!

Hann också med att baka cupcakes :) Så goda!

Vid 20 satte vi oss och åt och sen åkte pappa till stan. Så då dukade vi fram cupcakes, godis och chips och dip! Sen såg vi filmen "Grown Ups", den var rolig! Vi hade verkligen myskväll deluxe, med allt som behövs.

Nu ska jag kolla runt lite innan vi ska sova. Avslutar med 2 bilder!

 En riktigt rolig film :D


Underbara cupcakes :)


Torsdag - Blandad regndag!

Dagen började med frukost och sen iväg och städa. Det gick bra och det är skönt när man är färdig. Väl hemma fortsatte röjningen och packningen av sakerna som senare ställdes upp på vinden.

Har löite kvar att göra men det tar vi imorrn, sen har jag fått köra lite idag med och det var roligt. Skulle posta ett brev så pappa fick köpa frimärken.

Har grejat med iPoden med :) Lyckas få in lite mer saker och så nu, så det blir nog bra. Superb ljud och bild är det iaf, så jag är nöjd med att jag köpte den iaf!

NU ikväll har jag fixat lite dvd och så, sen kollat på tv4 anytime.

Imorrn hoppas vi på mindre regningt iaf. FÅr se vad vi ska hitta på då, är väl tänkt att ha filmmys kväll iaf :)


Dagens och gårdagensshopping!

Här kommer lite bilder från gårdagens och dagensshopping:


Topp från h&m som jag handlade igår på Gränby C!



Sminkborste, nagellack och ansiktsmask från H&M

Inte med på bild är Ipoden med skydd.


Onsdag - Slappdag med shopping..

Dagen började slappt men sen blev det shopping :D Köpte en iPod touch :) Samt lite nnat som jag visar i nästa inlägg, där ni också ska få se gårdagens mini shopping.

Har under dagen mest tagit det lugnt, vid 15 åkte vi med bilen till stan för att titta och handla. Kom hem ca 17.30 då jag började kolla på ipoden, sen skulle vi upp till pappas kompis igen och äta grillat. Jag körde och det gick galant om jag får säga det själv, iallafall på vägen hem.

Kom hem för en liten stund sen och har suttit med ipoden, så mycket som ska fixas ju! Ska ta foton på sakerna nu så jag kan skriva nästa inlägg om shoppingen!


Tisdag - Shopping och mys <3

Dagen började strax innan 9 med frukost och sen göra sig klar för att åka till stan. Blev släppta på Gränby C där vi gick 2½ timme, köpte en topp på h&m som jag tänkte visa imorgon. Sen kollade jag bara.

Åkte sen till Ikea och köpte lite smått, blandannat en skoförvaring till garderoben. Det behövs verkligen till mina typ 25(!!) par skor. Därefter blev det lite korv och sedan vidare till Media Markt där pappa skulle kolla kameror, var där säkert en timme för det fanns så många att titta på. Jag själv kollade med pappa och sen kollade jag en Ipod touch, ska nog köpa en sån bara jag hittar till bra pris!

Efter mediamarkt bar det av till Ica Maxi för att handla lite mat för veckan, för min del blev det SOLO tidningen bara :)

Väl hemma igen var det dags att äta kvällsmat och idag blev det hamburgare med bröd. Lagom enkelt att laga till. Efter kvällsmaten så fick jag övningsköra hem till farmor o farfar där vi skulle födelsedags fika, farmor fyller ju år idag :) Vi blev bjudna både på tårta och muffins o kakor. Satt kvar länge och pratade innan vi åkte hem igen, och väl hemma blev det att sätta sig vid datorn.

Och nu är det snart dags att sova.

Måndag - Blandad dag!

Dagen har varit lite blandad, har hunnit få undan endel saker bla. från rummet och packat om saker som stod i garaget. Det tog sin lilla tid. Skulle ha åkt till farmor och farfar för att fika men de va ej hemma så blir imorrn i stället.

Åkte och kastade lite saker på återvinningen och sen fick jag övningsköra endel. Det givk bra det med och jag lär mig mycket varenda gång jag kör nu! Dessutom är det så roligt att köra ju! Fick sen köra till pappas kompis med fru där vi fikade lite innan vi åkte hem igen.

Tyvärr blev det ett tråkigt avslut på dagen med bråk o skitsnack från robins familj. Men vissa människor kan ju inte bete sig normalt tyvärr! Tråkigt men sant!

Imorrn ska vi till stan och handla mat samt kolla i affärer, senare ska vi hem till farmor o farfar på födelsedagsfika för farmor!


Söndag - Lugn dag..

Dagen har varit väldigt lugn, har spelat spel och haft det mysigt :)

Blev lite Mario Kart med, o älsklingen hade låst upp en ny cup när jag klev upp i morse. Så nu är det bara att spela på!

Finns inte mycket mer att säga om dagen, har regnat o vart allmänt ruskigt ute. Åt Kebab tallrik till middag.


Kanske skriver mer imorrn istället..

Lördag - Mysig regndag!

Dagen har varit regning. Sov ut idag så jag var pigg när jag vaknade, har dock haft huvudvärk hela dagen..

Efter frukost spelade vi wii och sen bakade jag rulltårta :) Så smarrigt!'

Har sedan kollat en serie på datorn och bara myst, har också hunnit med att övningsköra med pappa och det gick jätte bra :D Så roligt, körde förbi farmor o farfar o sa hej med!

Gjorde middag, kyckling med klyftpotatis o tzatsiki, så himla gott blev det. Vi har haft en väldigt mysig kväll och har precis spelat klart monopol :) Det tog 2 timmar!

Ska väl kolla runt lite här så ska vi väl sova sen.

Dagens shopping runda..

Här kommer då en bild på det jag shoppade idag :)


Fredag - Shopping och mys <3

Dagen idag har varit bra, var lite trött i morse för somnade inte förräns 02.. Men bara kliva upp så man kan sova i natt.

Bestämde oss för att åka till stan o kolla på lite saker. Jag hittade 1 topp, 1 linne, 3 par trosor och 1 puder. Visar det i nästa inlägg.

När vi endå var på stan passade vi på att fika med, så mysigt! Väl hemma igen har jag kollat på en serie och sen nu ikväll har jag och älsklingen myst med tacos <3 Ska väl ta o se nån film eller göra nått tillsammans med.

Imorrn ska jag nog baka något, o så spela mario kart förstås ;) Sen får vi se vad vi hittar på mer.

Hoppas alla får en riktigt fin helg!

Torsdag - Spelande

Dagen har till större delen gått till att spela mario kart! Fått fram nya banor så vi va ju tvungna o träna lite.

Min huvudvärk är fortfarande kvar, suck! Verkar inte hjälpa med nått o vill inte ta alvedon hela tiden.
Ikväll blir det läggdags tidigt, så får jag hoppas sömnen hjälper mig.

Ikväll blev det en kortis runt kvarteret med, så skönt att få lite luft. Regnade tidigare i dag så luften var jätte skön ute! Äntligen frisk luft istället för kvavt o jobbigt.

Imorrn får vi se vad vi hittar på ska väl spela o så kanske se film o mysa på kvällen iaf.


Onsdag - Blandat

Dagen börjad vid 10 för min del, åt lite och gick sen till J för o städa. Gick bra, blev svettigt så duscha när jag kom hem, skönt o känna sig fräsch.

Blev att göra sig iordning efter det och sen åkte vi till gränby centrum, kollade runt lite men köpte inget. Sen blev vi hungriga så vi åkte till Ikea och åt lunch. Så god mat till bra pris. Sen blev det elgiganten där vi köpte mario kart till wii :D

Väl hemma började vi spela på direkten, så roligt :D

Kvällen har mestadels bestått av spelande. Nu ska jag kolla lite på nätet innan sängen kallar.

Tisdag - Handling och huvudvärk

Dagen började med serie tittande :) Sen har jag spelat lite på datorn och städat lite här hemma :)

Tog 15 bussen till stan o Robin köpte flip flops, jag köpte inget men tittade lite af.
Blev upphämtade av pappa och så åkte vi till Maxi för o handla, vilket gick bra fick smaka en gryta som vi tyckte om så vi tog receptet med oss hem.

Väl hemma gjorde vi likadan gryta vi hade fått smakat, mycket gott!

Dagen har blivit seg för har haft huvudvärk typ hela dagen..

Efter maten blev det en sväng runt kvarteret. Annars har det varit lugnt.


Måndag - Ny vecka igen!

Veckorna går alldelles för fort och det är redan måndag! Dagen har som vanligt varit lugn och jag har legat på latsidan ;)

Kollat massor av serier samt vilat. Dock har ja en konstig känsla i munnen för en visdomstand är på väg upp ur tandköttet så är inte alltför bekvämt. Men jag hoppas den snart kommer fram så det blir bra igen!

Imorgon ska vi in till stan en sväng på eftermiddagen för o kolla lite samt möta pappa för att åka och handla mat.

Ska väl försöka städa av här hemma med, men brukar ju inte bli som man planerar så vi får väl se..


Söndag - Lugnare dag igen :)

Idag har vi varit hemma större delen av dagen, så skönt att bara va hemma efter en dag borta :) Även om jag gillar att träffa vänner!

Sov ut idag, så skönt att vakna utvilad, sen på eftermiddagen hämtade vi pappa i stan o handlade lite till maten. Gjorde en underbar maträtt som vi inte hade ätit på länge, inbakad kassler med ris :)

Ikväll har jag sett 7th heaven o tagit det lugnt. Ska väl lägga mig i tid tänkte jag..

I veckan är det enda inplanerade städjobbet på onsdag, sen får vi se!

Lördag - Visit i Valla :)

Dagen idag började med att göra sig klar för avresa mot Valla (Katrineholm) o träffa Sandra med dotter.

Resan ner gick super och vi stannade efter vägen för att inta lite lunch :) Väl framme lämna vi saker som mattias glömt, sen blev det att hälsa på sandra med dotter. Säger bara en sak, hon var sjukt söt. Hon sov när vi kom, och när vi såg henne först låg i sin babysitter och såg ut som en liten söt docka :)

Åkte hem vid 17.30, resan hewm gic bra den med. Tog en liten burgare på max i uppsala innan vi åkte sista biten hem. Var så kul o träffa sandra igen, samt o få se den lilla sötsaken!

Var också kul att åka lite längre, ensam med robin. Han är verkligen duktig på att köra så man kan koppla av!

Fredag - Bullbak

Dagen började bra, vaknade utvilad! Så skönt när vi nu lyckas få in lite sval luft på rummet på kvällarna.

Bestämde mig efter ett tag att baka bullar :) Var länge sen jag gjorde det, men det gick bra! Gjorde halva satsen med kanel o socker fyllning och den andra med kardemumma och socker fyllning! De blev helt underbart goda och saftiga! Ska passa på att ta med några på bilresan imorrn :)

Sen har jag tagit kort på stockrosorna igen, efter maten. Vi åt hemgjord pizza som var super god!

Nu ikväll har det blivit lite serie avsnitt blir nog några till innan sängen kallar.

Imorgon ska vi gå till affären o köpa lite godis till resan o sen ska vi väl skjutsa in pappa till stan innan vi åker till Katrineholm (Valla) för att träffa Sandra med dotter :) Ska bli kul o ses.

NU ska jag fortsätta titta, trevlig helg!

Torsdag - Kalas

Idag har det varit rätt lugnt, vaknade vid 10 o åt frukost, vid 11 blev det städning hos J o efter det duscha och göra sig iordning. Sen satt jag här en stund innan bussen vi skulle med till stan gick.

Skulle köpt skor till Robin men blev inte så, blev hämtade av pappa och åkte till Gränby C. Köpte present till kusinen och åklte he till dem. Blev bjudna på mat, grillat =) Sen blev det massa bus, hoppa studsmatta o så. ill efterrätt fick vi glass med jordgubbar.. Som tyvörr inte är min favorit så blev inte så mklt för min del.

Avslutade kalaset med att spela kubb i lag o sen prata lite, kom hem nyss.

Imorgon får vi se vad vi hittar på kanske in till stan nått o så myskväll.


Onsdag - Lugn dag mitt i veckan

Idag har vi tagit det lugnt och vädret har varit lite svalare med :) Så skönt att det inte är överdrivet varmt idag iaf..

Finns inte så mkt o säga om dagen, mest fixat med musik till en cd jag ska fixa till lördagens bilåkning. Har fixat fram och baksida till fodralet o så..

Skriver nog mer imorrn efter kalaset för min kusin.

Lite bilder :)

Här kommer ett inlägg med bilder :)



Jag på väg mot bussen i torsdags innan bion :)


En bild utan solglajjorna :)


Jag igår :)


En ros hos pappas kompis igår


Vid Ulva


Underbara stockrosor utanför vårat hus




Tisdag - Mopedåkning till Ulva :)

Dagen började inte så kul direkt, vaknade kl. 05.30 av att jag var super varm o kunde sen inte somna om. Bara att gå upp o sätta sig i fåtöljen med datorn, satt nåra timmar.. Vid 10 tiden somnade jag i fåtöljen o sov där en stund, så skönt att vara lite piggare när man vaknade. Huvudvärken från den tidiga morgonen var borta.

Blev en dusch o lite lunch, sen vid 15 tiden blev det bussen till stanför o möta pappa. Var ett helvete att åka buss i denna värme, så att komma in i bilen var underbart. Skulle nästan kunna åka bil en heldag bara för att få svalka av ac!

Åkte till Maxi och handlade, där var det också svalt och skönt :) Väl hemma igen blev det pastasallad till kvällsmat och sedan åkte jag o pappa på min moppe hem till Lasse(Pappas kompis) med fru. Där fixa de iordning en moppe så alla hade varsin o sedan åkte vi till Ulva :) Var helt underbart att köra igen och det var helt perfekt moppeväder :)

Kollade på endel bilar o motorcyklar på Ulva samt träffade farmor o farfar som också åkt dit.. Åt en glass och njöt av vädret innan vi åkte hem till Lasse med fru igen för lite te..

Har nu under senare delen av kvällen sett postkodskampen på nätet o ska väl snart sova. Ska på kalas för min kusin som fyllt 9 på torsdag. På lördag ska jag o älsklingen ner till Katrineholm(Valla) O hälsa på Sandra med dotter :) Lånar bilen då, så slipper passning av tåg o buss :)




Måndag - Ond rygg

Dagen började inte så jätte bra för mig, först o främst var det sjukt varmt i sängen, o sen hade jag ont i ryggen... Vaknade av det strax innan 6 men lyckades tillslut somna om och vakna vid 9 fortfarande med ont i ryggen :(

Som tur är hade vi alvedon hemma så fick ta det, men vill ju helst inte ta tabletter om det verkligen inte behövs..
Sen blev det lite lättare frukost o så kolla serier på datorn.

Har varit alldelles för varmt att vara ute idag om man inte badar, vilket vi inte skulle göra...

Vidc 18 gick jag med pappa till affären för o handla lite till pastasalladen vi hade till kvällsmat. Skönt att inte äta nått varmt. Men sen är man ju inte hungrig på sommaren heller..

Har även lyssnat på musik o spelat lite spel på datorn under dagen som omväxling..

Nu i kväll efter maten tog jag och min fina Robin en cykeltur :) Så skönt att det fläktar lite iaf..

Imorgon ska jag möta pappa i stan o så ska vi handla mat, sen ska vi kanske cykla till Ulvakvarn med pappas kompis :)


Söndag - Farmor o farfar..

Dagen idga har bestått av lite olika saker, har cyklat en sväng med älsklingen, träffat farmor o farfar samt undvikit den värsta hettan..

Imorrn skriver jag mer iaf.. Men har haft en bra helg! 

Lördag - Varmt igen!

Idag har det varit så sjukt varmt och kvavt så man har nästan känt för att duscha hur många gånger som helst..

Har mest legat i sängen idag.. Va så trött.. Åt grillat med potatisgratäng till middag vid 20.30 då kom syrran o johan med o prata och vi gick in först nu...

Har blödit näsblod till o från lite idag :/ Så drygt ju!

Ska sova typ nu..

Kommissarie Späck

Igår såg vi då Kommissarie Späck på bio :) En riktig parodi på beck, vilket kanske hörs på namnet!

Redan från början var den rolig med många olika detaljer! En detalj som jag tyckte om var när det helt plötsligt fälldes ner en syrgasmask (sånna som finns i flygplan) från ingenstans när kommisarien var lite trött..

Det var inte den bästa filmen jag har sett men den är mer än godkänd, den får 3/5 stjärnor i betyg av mig eftersom det inte är en film man ser om och om igen.

Är du osäker om du vill se den? Då säger jag bara se den!


Fredag - Lugnt..

Riktigt lugnt idag, klev ur sängen först kl.11.30.. Strac efter det gick vi till katten och jag gjorde städjobbet.. Väl klar o hemma igen blev det att duscha så man kände sig lite fräsch igen!

Sen har jag fixat med håret o tvättat lite grann.. O suttit vid datorn.

Tänkte skriva ett eget inlägg om gårdagens film som vi såg på bio :)

Ikväll har vi ätit fajitas o senare ska vi mysa med efterrätt o kanske senaste shrek filmen :)


Torsdag - Bio o gående..

Dagen började som vanligt lugnt och vid lunchtid gick vi till katten en stund..

Vid 15 tiden tog vi bussen in till stna ohc sen var vi o kollade runt tills kl var ca 17.45 då vi mötte upp de andra. Hämtade bio biljetterna och åt. Sen blev det glass o så innan vi gick till bion..

Filmen var bra och vi kom nyss hem.. Mer om det imrogon är för trött för o skriva om det nu..

Onsdag - Låång promenad :)

Idag har vi fått lite finare väder igen, så det var jätte skönt ute.. Efter att vi hade matat villemo vid 1 tiden så tog vi en långpromenad på 1½ timme :) Riktigt skönt när man kom hem, kändes så bra att inte bara ha suttit inne hela dagen!

Har hunnit med att titta på lite serier och mysa. Ikväll har det blivit lite sims 3 spelande med :)

Imorrn ska jag se om jag kan hitta på något på dagen, ska kanske in på stan på eftermiddagen innan vi ska äta o gå på bio med de andra. Blir nog att kolla lite på rean o så, kanske hitta nått till min fina älskling <3


Tisdag - Mulet och lugnt

Idag har det inte varit direkt varmt, men endå skönt med en mulen dag mitt uppe i denna värme bölja.. Så man kan andas ut lite iaf! Har inte gjort sådär jätte mycket idag, matat villemo, suttit vid datorn, varit en snabbsväng i stan o handlat mat.

Men ska försöka fixa lite på rummet imorrn, kollade på tapeten jag vill ha idag med pappa iaf. Får se när vi börjar med mitt rum.

Nu ikväll ska jag nog se 2½ men med älsklingen óch kanske spela lite sims 3 :)

Måndag - Poptarts och promenad

Dagen har varit bra :) Dock såg vädret tråkigt ut på morgonen men sen visade sig solen och det blev typ 27 grader ute :) Riktigt skönt!

Matade villemo o myste med henne en stund vid lunchtid. Sen har jag sett tv-serier och bakat pop-tarts :) Det blev ganska gott så nu måste jag bara prova de man köper!

Har blivit endel dator sittande men lär bli mer ute imorrn istället... Åt kräm o mjölk till kvällsmat, så gott och enkelt! Sen har vi varit ute på en promenad med, så skönt!!

Ska se 2½ men nu med älsklingen, sen ska vi sova.. Får se vad morgondagen har att bjuda på, är inget planerat mer än att handla mat..


Söndag - Sol & bad

Dagen idag har varit varm, åkte vid halv 2 tiden och badade vid lyssnarängen :) Super skönt idag med, ville ej upp ur vattnet men var ju tvungen.. Åkte hem till Jennie på ljusparty, mysigt!

Blev hemskjutsade av mamma och sen har vi myst med katten och ätit middag.. Blev rätt sent med allt så nu ikväll har det blivit dator sittande.. O så har vi sett lite 2½ men :)

Är riktigt nöjd med denna varma och mysiga helg! Så glad att det verkligen blev badande!!

Hoppas på en fin vecka iaf..

Lördag - Stekhett!!

Oj oj oj, idag var dte bara sjukt varmt! 32 grader i skuggan visade våra mätare! Låg på förmiddagen ute i trädgården och läste o solade :) Så skönt!!

Åt lite lättare lunch bestående av kräm o mjölk o strax innan 14 åkte vi till Lyssnarängen för o bada :D
Helt underbart!! Slapp dessutom passa bussar för pappsen låna ut sin bil!

Vattnet var underbart skönt o det måste ha varit över 20 grader, det var hur mkt folk som helst o solningen gav resultat!! Blev kvar till ca 16 för jag ville i vattnet igen så man verkligen fick svalka av sig! Åkte sen till Ikea en snabbsväng för o kolla en sak..

Vid 18 tiden tände vi grillen och strax efter 19 åt vi grillad kycklingfilé med pommes o sås o vitlöksbaugette :) Super gott, riktig sommarmat!

Nu ikväll tänkte vi bara mysa framför nån film/2½ men! Avslutar med 2 bilder från dagen!


Nere vid vattnet :)


Kärlek <3


Fredag - Värme och mys

Dagen idag har som flera andra varit varm ;) Men skönt att kunna ta det lugnt, passade på att sola en liten stund på baksidan men lär sola mer imorrn o förhoppningsvis bada ska ju tydligen bli 30+ !

Har under dagen mest spelat sims och legat i sängen för övrigt.. Klev ej ur sängen förrän kl 11.30...

Blev tacomys framför tv´n nu i kväll :) Har kollat på 2½ men xD Bara älskar den serien!!

Nu ska jag sova för ja är sjukt trött! Ha en trevlig helg!

Sommar frågor :)

Här kommer en lista igen!

Hängmatta eller solstol?
Båda
Brunt eller blont hår?
Blondt
Linne eller T-shirt?
Linne
Utsläppt eller uppsatt hår?
Utsläppt
Brun eller vit?
Brun
Att bada i : saltvatten eller sötvatten?
Salt
Sommarfärg?
Marinblå och rosa
Liseberg eller gröna Lund?
Båda
Sommarsöt eller sommarsnygg?
Söt & Snygg
Varmt eller svalt på sommaren?
Varmt
Soligt eller molnigt?
Soligt
Hav eller sjö?
Hav
Sommar eller vinter?
Sommar
Polkagrisar eller knäcklubba
Polkagrisar
Is eller gräddglass
Gräddglass
Campa eller tälta?
Campa
Hotell eller Husvagn?
Båda
Väst eller östklusten
Västkusten


Torsdag - Redan Juli??

Helt sjukt det är redan 1 juli.. Har redan gått en hel månad av sommarlovet och nu är det ju bara 7 veckor kvar!! Men får försöka hinna med så mkt som möjligt..Ska iaf till grönan o förhoppningsvis på en sista minuten i augusti!

Idag har dte varit ok väder men jag har varit inne iaf, mest suttit vid datorn o så..

Har sett 2½ men med, o myst <3 Älskar att bara vara med min underbara älskling! Åt mackor till kvällsmat, har så dålig fantasi känns det som.. Mern imorrn ska det bli tacos iaf <3

Imorrn får vi se vad som händer då med, så skönt att inte ha nått planerat ibland också.. I helgen är det också lugnt, ska mata Villemo med fortsättning nästa vecka men inget annat planerat. Får väl ta nån myskväll med film o så, samt ta o grilla..

Hoppas alla har haft en bra vecka!