Onsdag - Soooommarloooooooov :D

Så har man sommarlov då :D:D:D:D:D Så skönt. Sista dagen i dag, hann med 2 lektioner.. Bild o form samt idrott.

Eftersom älsklingen fick sitt körkort idag så blev jag hämtad när jag kom från bussen =) Vi har även åkt ut igen så mysigt!


Imorrn ska jag sooova länge, sen ska jag hämta lapp på min praktikplats o så ska jag passa på att packa grejer här..


Grattis till min underbara älskling!!!

GRATTIS TILL KÖRKORTET <3 Du är väl värd det efter ditt kämpande!!


Tisdag - Blixt visit i skolan..

Böev super kort dag idag, 1 lektion á 10 min ;) Har hunnit med att skriva lite på religonsuppgiften, så ska slutföra den imorgon på lektionen.

Har regnat nästan hela dagen idag, så tråkigt!! Hoppas på bättre väder imorrn..

Under eftermiddagen/kvällen har jag bland annat vart en snabb sväng i stan med älsklingen, vart på maxi, spelat wii o suttit här...

Imorrn är det min sista dag i skolan, ska bara in en kortis på fredag o få veta betyg samt hämta min keramikskål som jag har drejat.

Imorgon kväll ska jag se till o packa lite av mitt som finna här hemma hos Robin, och sen på torsdag ska vi packa allt som är kvar.

Måndag - Sista provet för denna termin..

Så var det sista provet för denna termin avklarat, och jag vet att jag iaf måste ha klarat G :D

Idag i skolan var de först bild o form där jag, Sandra och Ida skulle måla en stoooor abstrakt bild. Sen gjorde ja provet innan skoldagen var slut. Åkte upp i lägenheten o började packa, sen kom älsklingen som hade gjort körkortsteori provet, han klarade det :D Så himla duktig!!!

Packade i nåra timmar o hann även med pizza lunch. Sen ikväll har vi inte gjort mkt, sett lite tv,spelat wii, suttit här och sett en IGELKOTT =) Så himla söt!




Lördag - Underbart väder :D

Har varit underbart väder både igår och idag =) Så skönt, visserligne kom nån regnskur igår men det gjorde inget!

Igår var jag ledig o då hanns lite allt möjligt med. gjorde pizza till kvällsmat =)

Idag har vi cyklat till stan, Robin har klippt sig, ätit glass, myst, spelat wii m.m. Har verkliogen haft en bra dag, kände på vattnet i Gerdsken när vi cyklade till maxi o nåra badade då, men de va skönt. Så imorrn ska vi kanske dit om det är varmt o ta oss ett dopp.. NU ska vi väl se film eller nått ;)

Imorrn vet vi imnte vad som händer, som jag skrev kanske de blir bad o så får vi se sen. Ska plugga blomnamn med, prov på måndag ju!!!


Helgen + veckan

Har inte orkat blogga nu i veckan så här kommer ett inlägg med en sammmanfattning av helgen o veckan!

I lördags åkte vi o kollade på alvastra klosterruin , vilket var super häftigt! Sen åkte vi runt Omberg, så fint!
Efter det var det lunchdags och efter lunchen började vi göra oss klara inför kvällens överraskningsfest för pappas morbror som fyller jämnt snart. Festen var jätte trevlig, och vi kom väl hem runt 01...

Söändagen var lugn, blev skjutsad till tåget som gick vid 14, när jag skulle byta var det andra tåget försenat... Så tråkigt, dessutom visste jag inte om jag skulle få stå delar av resan. Som tur var behövde jag inte det.

Måndag var kortdag i skolan, bild o form samt hantverksteknik. Gjorde klar den sista blomuppgiften, det kändes så bra.

Tisdagen var det friluftsdag, tryckande värme på morgonen.. Först gick vi 4 km, sen åt vi lunch o lekte o sist men inte minst klättrade vi på bergväggar! Så läskigt, klättrade halva lättaste först sen hela näst svåraste. Den var super läskig o fick veta att dit upp jag klättrade (alltså till toppen) var det 20 m!! Trodde jag skulle dö när jag såg hur långt upp jag var..

Onsdag/Igår gjorde jag först färgkarta i skolan, sen religon o sen hål o så bild o form. Gick en snabbis på stan efter skolan.. Var sjukt varmt ute!!

Idag har det varit praktik, min sista gång ju!! Fick göra en plantering eller en bukett att ta med mig så jag gjorde en plantering.. Lägger upp bild på den imorrn tänkte jag..

NU måste jag plugga blomnamn, prov på måndag ju!!

Btw är jag ledig imorrn så blir väl mest lugnt, sen i helgen får vi se vad som händer!

Torsdag - Hunnit massor!

Idag har jag hunnit m,ed att göra massor av saker =) Har dessutom varit bra väder större delen av dagen med 19 grader i skuggan!

Dagen började vid 10 med frukost sen har jag rensat lite på rummet. Fixade lite musik som jag ska ha på mobilen med. Sen har jag suttit vid datorn ett tag, strax innan lunch åkte jag med pappa en sväng på motorcykeln =) Riktigt roligt som vanligt, sån skön känsla att känna farten! Åkte upp en sväng till farmor o farfar med o pratade lite innan vi åkte hem igen.

Väl hemma igen bytte jag om till kjol o leggins istället för långbyxor, sen gick vi till affären för att handla lite lunch o så lite som fattades till kvällsmaten. Sen satte pappa mopedbatteriet på laddning åt mig för att jag skulle få ut o åka en sväng, hann också med att impregnera conversen =). Började med pizzadegen vid 16.30 sen fixade jag det övriga till maten o så.. Pizzan blev jätte god!

Efter maten skjutsade vi in Eric till stan och så åkte vi till Gränby och handlade en sväng.. Därefter när vi kom hem så satt jag vid datorn en stund samt planterade lite penseér innan jag tog en liten sväng med moppen =) Kul o ut o köra igen ju!

Har nyss kolllat tv med pappa, såg Lyxfällan blandat med Hockey. Fattar inte hur folk tänker som är med i det programmet, varför kan man inte ta ansvar för sitt liv o sin ekonomi bara??

Nu ska jag se till att platta håret och sen ska jag väl lägga mig. Ska upp i skaplig tid imorrn för att göra mig klar, ska ju åka typ 11.30 hemifrån o innan dess ska lite smått fixas.

Bloggar kanske under bilresan imorrn om internet funkar..


Onsdag - På resande fot..

Sitter just nu på X2000 mot Stockholm, är väl framme om ca 1 timme.. Srkiver ett kort inöägg för vet aldrig om internet inte får kontakt helt plötsligt..

Skoldagen var rätt bra, åkte hme näör idrotten va o får träna själv ist.. Regnat hela eftermiddagen, så tråkigt!!

När jag kom hem fikade jag med älsklingen o spelade wii... Sen packade jag ner det sista. Åt hamburgare o pommes när jag gick på tåget, så nu är jag proppmätt. VAr ju blasksoppa som inte smakade bra för 5 öre i skolan idag!

Ikväll ska jag nog inte göra mkt för kommer hem vid 22..  Bloggar mera imorgon!

Tisdag - Packat o packat..

Först skola idag då, inte mkt o säga om det. Sen upp till lägenheten för att packa, blev rätt mkt gjort på korttid! Så skönt att det syns lite skillnad iaf, ska väl ta med sopsäck nästa gång till sängkläder o så köpa lite banankartonger att packa i..

Kom tillbaka vid 13 till Alingsås o då åt jag lunch. Efter det har jag mest suttit vid datorn, sen har jag fikat, varit på maxi o packat det mesta inför morgondagen. Trött på att packa nu iaf!!

Imorrn är det skola sen bara hem o fixa mig o hämta sakerna innan jag ska gå med sällskap av Robin till staitonen för att köpa lite mat att ha på tåget.. Sen ska jag sitta på tåget till 21.51.. Ska byta 1 gång också, i stockholm..

Nästa gång jag bloggar blir troligtvis torsdag!


Nya shortsen :D

Kikade in på Gina idag när jag endå var på stan o då hittade jag ett par snygga shorts för 149 kr :D Som hittat! De ser nästan ut att vara gråa på bilden men de är iaf ljusbeiga!

Nya shorts inför sommaren, hoppas vädret blir bra så man kan använda dem!

Måndag - Bra start på veckan :)

Denna måndag har varit jätte bra, och det känns underbart att få en bra start på denna vecka!

Kom upp i tid i morse trots att jag hade lite svårt att sova igår kväll.. Hade gott om tid o det var så skönt, hatar att stressa runt på morgonen! Väl i skolan var det först bild o form där jag drejade en skål, blev rätt nöjd.. Var ju inte direkt lätt att få till formen på skålen!

Efter den första lektionen var det Hantverksteknik och jag gjorde en transparent kistdekoration, gick bra och blev klar i god tid :D Fick sluta 1 timme tidigare också !! Så skönt. När jag satt på bussen njöt jag av att det var fint väder med..

Väl tillbaka i Alingsås igen gick jag till storken o köpte mina skor o så köpte jag ett par shorts på gina:D Bild kommer i ett eget inlägg!

Åt en glass o träffade sen älsklingen o vi gick tillsammans hem.. Nästan direkt när vi kommit hem åkte vi med hans ena syster till Maxi + Ö&B. Jag köpte en tidning o nya Polly =)

Nu ska jag väl packa nån sak till innan jag ska se Winter på tv.. Imorrn är det skoldag och sen ska jag hem och packa. Under dagen har jag ju håltimme med så lär bli en sväng till lägenheten för o packa ihop lite smått..


Söndag - Skor

Idag har varit en mysig dag hittils :) Började med att cykla till stan för att lägga undan ett par underbara converse som jag ska hämta i morrn :D Blev typ kär i dem! Blir mina första converse btw.. Har iofs haft kopior men endå..

Sen cyklade vi hem och fikade lite innan vi spelade wii, köpte ju en till kontroll idag så vi kan spela tillsammans nu ju ;D Sen städade vi rummet och gjorde iordning dvd´n..

Har också hunnit med att texta medans älsklingen satt med teori =)

Ska väl äta om nån timme så tills dess ska jag sitta här o slappa o lyssna på musik. Slänger in en bild på skorna jag la undan :D




Snyggingarna jag hämtar ut imorrn :D


Lördag - Regn..

Idag sov jag ordentligt iaf :D Så skönt att slippa gå upp tidigt!! Efter frukost cyklade vi till stan o kollade, jag kollade på skor och hittade ett par. Ska väl köpa dem i början av veckan tänkte jag :D

Sen när vi skulle cykla till willys hade det börjat att dugga ute.. Cyklade iaf till Willys o köpte godis, sen cyklade vi till simhallen i regnet och fikade lite.

Kom hem för en liten stund sen och ska snart göra chocolatechip cookies :D Ska bli gott!!

Ikväll ska vi mysa o se tv :)

Fredag - Expo och mys <3

Idag exponerade jag i ett fönster på skolan. Gick riktigt bra och kände mig nöjd efteråt! Blev inte mkt mer gjort i skolan idag.. Passade på att göra en skiss men annars inget mer. Kom med 14.30 bussen och var tillbaka "hemma" vid 15.30 igen.. Sen har vi varit på Maxi, ätit hemmagjord pizza och myst <3

Var nyss ute på en snabbpromenad runt kvarteret för att få lite luft =) Imorgon lär de bli en tur till stan för att kolla lite som vanligt ;)


Torsdag - Bloondie

Den här dagen har gått skapligt fort som vanligt när det är praktik. Hann med vattning, prismärkning, buketter och att hjälpa kunder.

Sen har jag blonderat håret 2 ggr i rad!! Är fortfarande brandgult på vissa ställen me ska tvätta varje dag typ med silverschampoo nu så det gula försvinner.. Sen ska jag blondera igen om typ 2 veckor, vill vänta eftersom de sliter på håret.

Imorrn är det som sagt exponering för hela slanten, men jag är inställd på att klara det iaf! Borde inte vara några som helst problem.

I helgen ska vi nog bara va hemma o mysa.. Kanske blir en tur till lägenheten för o packa ihop lite grejjer.. Sen nästa vecka är det ju kortvecka :D


Onsdagslista

Här kommer en lista :)

För 10 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 7år
2.) Var gick du i skola? Lyckebo
3 ) Var jobbade du? -
4 ) Var levde/bodde du? I kedjehuset
5.) Var brukade du hålla hus? Hemma eller med kompisar
6.) Bar du glasögon? Noope
7.) Vem var din bästa vän? Vet ej
8.) Hur många tatueringar hade du? Inga
9.) Hur många piercingar hade du? Inga
10) Vilken bil körde du? Ingen
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Noope
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Noope

För 5 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 12
2.) Var gick du i skola? Pluggparadiset
3.) Var arbetade du? -
4.) Vart bodde du? Villan som pappa bor i nu..
5.) Var brukade du hänga? Kommer ej ihåg..
6.) Använde du glasögon? nej
7.) Vem var din bästa vän? vet ej
9.) Hur många tatueringar hade du?  inga
10.) Hur många piercingar hade du? inga förutom öronsnibbar
11.) Vad för bil körde du? ingen
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? nej
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? singel

För 1 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 16
2.) Var gick du i skola? Ekeby
3.) Var jobbade du? ingenstans
4.) Var bodde du? I pappas villa
5.) Var brukade du hänga? Alingsås ;)
6.) Använde du glasögon? nej
7.) Vem var din bästa vän? Robin<3
8.) Hur många tatueringar? inga
9.) Hur många piercings hade du? 2
10.) Vilken bil körde du? ingen
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? mm
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? upptagen

Idag:
1.) Hur gammal är du? 17
2.) Var går du i skola? Almås
3.) Var arbetar du? ingenstans
4.) Var bor du? Borås/Alingsås o snart Uppsala
5.) Använder du glasögon? NEj
6.) Var brukar du hänga? Alingsås ^^
7.) Talar du med dina gamla vänner? nja nåra
8.) Hur många piercings har du? 2
9.) Hur många tatueringar? inga ännu
10.) Vad har du för bil? Ingen
11.) Har ditt hjärta krossats? ja, mne var nåra år sen nu
12.) Är du singel/upptagen/gift/ dejtad?  Upptagen med min Robin<3
13.) Vem är din bästa vän ?Robin <3


Onsdag - Kortdag :D

Igår orkade jag inte skriva för vi fick för oss att vi skulle spela wii o sen var det bara gå till sängs för klockan blev jätte mkt!

Igår var jag iaf ledig och på dagen höll jag på med skolarbete, kände mig lagom duktig! :D

Idag var dte kortdag i skolan, 2 lektioner mellan 9-11.50 =) Åkte upp till lägenhetn en snabbis o packa lite småsaker innan jag tog bussen till Alingsås. Sen dess har det vart rätt lugnt, Robins mormor o morfar kom o fikade o åt o sen har jag spelat wii..

Tänkte väl göra skiss till en dokumentation nu så det är klart. Sen ska jag väl plugga lite o så spela mer wii om tv´n är ledig.

Räknade ut idag att jag har 14 skoldagar kvar av terminen sen får jag sommarlov iom att jag flyttar ju! :P Känns skönt att de e så lite kvar nu!

Imorgon är det praktik som gäller och sen på fredag ska jag exponera. Känns inte som det kommer gå så bra med exponeringen men borde ju kunna knåpa ihop ett G iaf!


Måndag - Hunnit med massor :D

Idag har jag hunnit med massor känner jag :D Började med bild där vi arbetade med lera, sen Hantverksteknik där jag gjorde både Parallellbukett och Parallellbegravningsdekoration. När jag kom hem gjorde jag klart alla krukväxtdokument och nu har jag också gjort dokumentation.

Känns sjukt bra att bara röja undan saker som ska göras o känna hur pressen minskar!

Imorgon är det ledigt för min del o då ska jag sooova <3 Sen ska jag börja med arbetet om Hippiekulturen tänkte jag, så att jag ligger steget före!

Snart ska jag se Kommissarie Winter och sen får vi se vad jag hittar på.


Nya Jeans

Här kommer en bild på de nya slitna jeansen jag shoppade igår!


Söndag - Städ, shopping och grillat!

Dagen idag har varit ganska blandad.. Har varit i lägenheten en stund o städat upp lite grann. Sen gick vi till Knalleland och mötte Robinssystrar. Köpte ett par Jeans för ynka 150 kr! Visar bild på dem i morrn i ett eget inlägg.

Sen åt vi på Subway innan vi åkte hem igen. När vi kom hem bakade vi cookies :D Så mysigt och gott!! Till mat blev det sen grillat.

Imorrn är det skola som gäller igen men är ju ledig tisdag ;)

Ska väl snart ta o lägga mig så jag orkart upp imorrn!

Nordstan shopping :D

Här kommer bild på det jag handlade i Nordstan idag :)


Basplagg från Cubus, 2 par leggins (marinblå o svarta), långt linne.

Köpte också Parfymen DKNY Be delicious fresh blossom :)


Lördag - 1:a maj!!!

Tänk att det redan är 1:a maj! Var ju nyss Nyår!!!

Idag har jag varit i Göteborg ett par timmar med robin och kollat i Nordstan :D Köpte lite saker men det får ni se i nästa inlägg ;)  Åt buffé på Lydia´s som var superb! Särskilt vitlöksbrödet..

När vi väl var tillbaka i Alingsås efter att ha åkt med pendeln passade vi på att ta det lugnt. Sen var det dags att göra maten.. Blev tacos idag :) Mumsigt som vanligt!

IKväll ska jag mysa med min sötis <3 <3 För övrigt är det bara 4 veckor kvar i skolan för min del o tanken är att jag flyttar upp sista söndagen i maj! Dessutom kommer jag ha endel lediga fredagar :)


Nu till veckan är det skola som vanligt och jag är ju ledig tisdag o halva onsdag :D