Söndag = Bakdag :D

Dagen började redan 08.30 eftersom klockan egentligen skulle ha varit 09.30.. Satt vid datorn ett tag och åt sedan frukost, efter det gick älsklingen till affären för att handla saker till bakning åt mig.

Väl tillbaka började jag med lussekatterna, det gick bra iaf och tog sin lilla tid, men de blev super goda :D
Då sa Robin att han ville att vi skulle baka äppelkaka, så då skulle vi göra det med.. Fast det blev senare.

Satte oss vid datorerna ett tag och sen började vi göra iordning för äppelkakorna, det gick bra det med o de blev också goda :) Efter det skalades potatis till maten och jag klippte jack i prinskorv. Sen gjorde jag potatismos  medans pappa stekte på prinskorv. Blev så himla gott, hemmagjord potatismos är en riktig favorit!!

Sen under kvällen såg vi Göta kanal 2 och fikade med äppelkaka. Har varit en riktigt bra dag :)


Lördag - På besök hos syster..

Vaknade strax innan 10 idag. Klev upp o satt vid datorn i 1 timme innan vi åt frukost. Någon timme senare åkte vi till stan då pappa skulle göra nån sak hos syster med sambo. Medans umgicks vi med syster och gick en sväng på gränby c..

Det enda som köptes var lussekatter då vi blev sugna och sen turkisk yoghurt till maten..
Gick tillbaka till syrran och åkte sen hem igen.. Efter ett tag börja vi med maten. Den blev helt underbar, gjorde Fläskfilé på bädd av delade körsbärstomater, olivolja och oregano samt potatisklyftor och tzatsiki :D Så gott!

Har hunnit se film o mysa också nu under kvällen ,får se vad man hittar på innan sängen kallar..

Fredag - Trötter..

Dagen började som vanligt tidigt, hade dock glömt ställa klockan så va liter panikslagen när ja vakna men ja va i tid iaf.

Första lektionen var det redovisning som gick bra, var ju den som varit mest förberedd trots att jag typ har haft kortast tid på mig att göra arbetet.

Sen gick jag o gjorde engelska uppgifter på bibblan, så tråkigt o jag verkligen hatar den boken vi måste läsa.. Som ja skrev på frågan va man tyckte om den så långt :" I think it sucks! It is one of the worst book I have ever read."

Därefter var det lunch, kebabgryta som inte var nån höjdare... Tvingade i mig lite iaf så ja skulle klara resterande lektioner..

Efter lunch var det historia o Oliver Twist, som sagt dåååålig film.. O så efter det psykologi provet som gick hyfsat.
Väl hemma blev det datorn såklart o så göra lite mat att äta..
Sen ringde pappa o fråga om vi skulle ha nått från affären.. Därefter tänkte ja att jag skulle vila kanske 20 min el sova i 20 min... Men vad händer? Jo jag somnar i över 1 timme! Då måste ja ha varit trött, men skönt var det och älsklingen hade lagt på täcket också..

Ikväll beställde vi mat från pizzerian, blev kebabtallrik för mig, men bara hälften gick ner.. Antar att de var för fett för att ja skulle klara mer o sen blev ja ju mätt med..

Nu ska jag njuta av kvällen iaf.. trevlig helg till alla som läser!

Torsdag - Bra dag

Dagen började tidigt, tog bussen till skolan där första lektionen var historia i ett par timmar.. Hann se en del på Oliver twist filmen.. Har sett den förr så ja gilla den inte direkt.

Sen håla o lunch innan svenskan, som vanligt lika enformigt och tråkigt. Klara iaf lektionen och åkte ner på stan för att gå på läkarbesök som gick toppen :D

Sen åkte jag hem tillsammans med robin o vi rotade fram lite kyckling från frysen till tining. Sen blev det datorn ett tag innan vi gjorde mat. Åt kycklingfilé, klyftpotatis och sås :) Riktigt gott var det, även om jag hade ätit ordentligt i skolan då det var ost o skinksås vilket är gott.

Ska plugga psykologi inför provet imorgon nu iaf, klarar det säkert men vill endå gå igenom det ännu en gång...

Onsdag - Foto

Tydligen har jag inte uppdaterat här sen i söndags.. aja får väl börja med det igen nu då..

Första lektionen idag var samhällskunskap där vi arbetade med enskilda uppgifter, sen åkte jag och diana till akademiska för att fota. Väl klara med det åkte vi tillbaka till skolan. Jag satte mig vid datorerna där o fixade lite..
Har hunnit äta här hemma samt lata mig vid datorn, imorrn ska jag göra klart engelska arbetet och samhällskunskapsarbetet. 

Finns inte mycket mer att säga nu, har endel att göra så får ta tag i det nu..  


Söndag - Mysig dag..

Dagen började lugnt, hade sett på vädret att det skulle komma snö.. Men självklart inte =( Vill också ha snö nu, så mysigt ju!

Har läst engelskabok som var läxa och bara myst idag. Så skönt att veta att jag iprinicip är ledig imorrn med, sovmorgon sen en lektion :)

Till middag blev det sjömansbiff i lergryta, det var gott! Var ett tag sen man gjorde det..

Ska väl se om jag orkar läsa mer i engelskaboken annars ska jag bara passa på att slappa. Blir nog en hyfsat lugn vecka i skolan iaf, har bara 1 prov denna vecka som jag känner att jag redan kan det mesta till.. Sen är det läkarbesök på torsdag..


Lördag - Dagen som varit

Idag gick jag upp först 10.30, skönt att sova ut :D Gjorde mig i ordning och mötte upp Jeanette på ica, för att sen åka till syster där det skulle vara tupperwere party. Kom  3 st som hade småbarn med sig och en med lite äldre barn, en av de små barnen var super söt o kallade syster för bepple (äpple) ;)

Åkte därifrån vid 16 tiden och följde med dem in på Gränby där de skulle handla lite, sen åka vi hem o jag blev avsläppt. Väl hemma åt jag lite innan jag satte mig vid datorn.

Sen vid 19 åt vi middag :) Har sen dess bara tagit det lugnt, så skönt att inte ha något man måste göra.

Fredag - Subway

Dagen började hyfsat lugnt, tog bussen till stan strax innan 10 o mötte Diana på skolan skulle göra klart på grupparbetet, men självklart kommer inte en som är med i vår grupp som skulle komma...

Gjorde iaf klart o gick till histoiran, där fick vi fortsätta med arbetet.

Sen var det då psykologi, den lektionen var rätt seg..

Åkte in till stan efter det o köpte lite mat på subway innan jag tog bussen hem..

Väl hemma blev det att äta det jag köpte och vila innan vi gick till affären för o handla till middagen.
Åt middag runt 19 o nån timme senare blev det efterrätt, super smarrigt :D

imorrn blir det att åka till syster på tupperwere party..

Torsdag - Klippning

Dagen började tidigt, tog bussen till skolan o där mötte ja pappa och lämna hans teoriböcker.. Första lektionen var historia, fick veta vad man fick på provet. Jag fick VG+ på provet men va nära ett MVG :D Känns helt underbart!!

Sen jobbade vi med grupparbete, är typ klara nu iaf..

Sen var det lunch o dags för klippning.. Åt och gick till frisören med Diana. Det tog sin lilla stund och nu är det jättekort :D Blev bra!

Sen dags för svenska lika tråkigt som vanligt, efter det var det hål då jag o dian fixa lite på projektarbete o så..¨
Sen matte med kort genomgång.

Btw har det varit jätte kallt ute idag, frös när ja väntade på pappa, snart får man väl börja med långkalsonger..

Körde hem och vi bestämde att vi skulle ha wok till middag. Har sen legat vid datorn..


Onsdag - Halva veckan avklarad

Så var halva skolveckan avklarad då :D Känns underbart skönt, bara 2 dagar till sen heelg <3 Sen är det bara 1 vecka till innan det är lov!

Var sovmorgon idag så klev inte upp förrän klockan var 10. Skönt att få sova ordentligt, sen tog jag inte bussen till skolan förrän 12.

Gjorde prov på naturkunskapen, gick väl hyfsat men tror ja kan få G iaf, efter det håla.. Passade på att göra lite skolarbete under tiden..

Sen var det då Geografi och då var lärarkanditaterna vi har i historia där och tittade. Gick igenom befolkningsökningar osv. Sen tog jag bussen till stan o sen vidare hem.

Väl hemma blev det att göra taco o mysa framför tv:n.. Sen har jag suttit här då.. 

Hiss och diss för dagen

Här kommer dagens hiss och diss från mig =)

Hiss =): Jag vill hissa att det snart är jul igen, jag verkligen älskar julen <3 Den mysiga stämningen, all god mat, träffa släkten, ge paket, få paket osv. Allt det är bara underbart!

Diss =(: Busschaufförer utan koll på läget, hallå det ingår i jobbet! Skriver mer om det i mitt tidigare inlägg.. Skärpning UL!!!


Tisdag - Godis

Dagen började vid 06.30, huvudvärk som vanligt men bara att gå upp o göra sig redo.

Sen skulle jag då ta skolbussen, men självklart e de ännu en pucko chaufför som inte vet vilka färdbevis som gäller, så han bara "de där är ju stadstrafikenskort", svarade "men jag får åka på denna, jag har skolkort. det står på hemsidan att jag får åka", han ba "ja åk med då". Blir så j*vla trött över att de som kör aldrig har koll, jag ska inte behöva tjafsa med dem bara för att kunna ta mig till skolan i tid. Så när jag var på skolan skrev jag ut från UL´s hemsida där de står att jag får åka. Så nästa gång detta händer säger jag bara IN YOUR FACE o visar lappen!

Iaf så hade jag först estetiskverksamhet, lika lamt som vanligt.. Tur kursen slutar efter jul :D

Sen var det då håla innan svenskan, gick till bibblan o träffa Lisa och Hanna o så satt jag där ett tag o fixade lite saker innan vi gick och åt lunch. Svenskan var också seg, hatar verkligen läraren ; det är en riktig surkärring..

Sen sista lektionen, historia. Arbetade med det egna arbetet som min grp nästan är klara med.. Sen slutade vi och då hade jag 2 timmar att fördriva innan pappa skulle komma. Fick låna anteckningar av Anton att skriva av iaf, så då gjorde jag det i bibblan.. Sen kom Hanna dit också så vi pratade. Även Sara och Anton kom lite senare och då fick jag sällskap av dem till pappa kom, så skönt att slippa va ensam. Dessutom gick tiden 1000 ggr fortare då!

Åkte iaf med pappa till coop och handlade godis kostade ju bara 3,90/hg så köpte ½kg, men de lärr ju räcka ett tag antar jag ;) Åkte sen över till City gross och handlade resten, där var det jätte mycket folk för de va nån kundkortskväll.. Hittade iaf de vi skulle ha och åkte sen hem.

Åt kvällsmat och tog en dusch, sen har jag latat mig vid datorn och pluggat lite. Idag är det förövrigt en bra dag för mig och älsklingen, vi firar 1år & 10mån <3 Blir väl inte mycket till firande nu (tar det på 2 årsdagen istället), men endå. Det känns helt underbart att snart ha varit tillsammans i 2år :D




Måndag - Hemma..

Mår inge vidare så stannar hemma idag, ska försöka köra lite matte tal o plugga inför naturprovet på onsdag..

Inte kul att inte kunna gå till skolan, men som sagt vad ska man göra inte som att man väljer att bli sjuk så..
Kanske uppdaterar senare finns inget mer att säga för tillfället..

Söndag - Engelska..

Blev inget inlägg i går då jag hann bli för trött, var iaf hemma hela dagen och vilade. Gjorde god mat på kvällen, fläskfilé, potatisgratäng och tzatsiki. Sen såg jag och Robin film tillsammans :) <3

Hände väl inte överdrivet mycket... Idag har jag gjort engelska läxa som jag ska maila till min lärare lite senare, skönt att få det gjort. Sen ska jag göra lite matte också, så har jag inte så mycket i veckan.

Ska snart åka till stan med pappa o älsklingen poch sen ska vi lämna kylpåsar hos farmor och farfar också..

Kanske uppdaterar till kvällen också..

Fredag - Myskväll <3

Dagen började såklart tidigt, kändes som man var en zoombie.. Huvudet sprängde av värk och ja kände väl inte direkt för att åka till skolan. Iaf skulle jag ta bussen, bara det att den kom inte så fick lov att springa hem o be robin skjutsa in mig så jag skulle komma någorlunda i tid.

Lektionerna gick bra, börjat fatta mer på psykologin nu. Det känns skönt då jag tyckte det var lite knepigt i början.. Kanske lärarens fel, men hon är snäll nu iaf!

Åkte iaf hem o så, vilade och satt vid datorn.. Sen har jag sett ett par serieavsnitt.. Började med maten o då kom pappa hem.

Åt vid 19 tiden då Anki kom hit =) Inbakad kassler, det var verkligen gott! Som alltid, och det tog helt slut denna gången fastän vi gjorde lika mycket vi brukar göra.. Så det är ju ett gott betyg!

Sen åt vi tårta och började se första Harry Potter filmen, var så länge sen man såg den sist ju! Hade massa godis som jag knappt rörde också, så det åkte tillbaka i påsen så kan jag ta det imorrn istället. Blev iaf en riktig myskväll! Nu är jag alltför trött så alldelles snart väntar min kudde och mitt täcke på mig <3

Torsdag - Historiaprov..

Dagen började 06.30 o de var ju kolsvart ute så de kändes ännu en gång som att behöva kliva upp mitt i natten.. Gjorde mig i ordning och  gick mot bussen, när bussen kom och jag gått på fråga chauffören vad jag hade för busskort så jag gick tillbaka o visade. Då fråga han om de verkligen gällde på den bussen, så ja sa att jag läst på nätet och att det gör det.


Kom iaf till skolan där jag mötte Lisa och vi gick till salen där vi skulle ha historia provet, provet var inte svårt utan jag kunde alla frågor.. Däremot skrev man låååååååånga svar på typ allt, på 1 fråga svarade jag på 1½ A4..

Iaf så gick provet toppen och jag tog bussen hem igen då jag inte mådde bra fortfarande. Väl hemma blev det en massa vila, skönt..

Hörde av min vän S att en viss person ställt till det för henne igen, så tråkigt!!

Har även följt med när pappa skjutsades till stan för att få komma ut igen.. Imorgon är det skolan som gäller och sen är det fredagsmys <3

Onsdag - Lugn dag hemma..

Har varit så trött och slut att jag inte orkade gå till skolan idag, så vilade upp mig o hann med att plugga lite.

Har väl inte gjort så jätte mycket, men behövde verkligen få vila så jag orkar skolan nu sista tiden innan lovet är ju bara imorgon + fredag och sen 2 veckor till, sen är det höstlov <3 Ska bli grymt skönt.

I helgen får vi se vad vi hittar på för skoj..

Finns inte mycket mer att skriva om dagen iaf..

Gårdagens shopping

Boots och strumpor samt godis var det jag fick med mig hem igår..

Dålig bild på strumporna men blev lite olika iaf.


Bootsen jag köpte igår =)



Tisdag - Handling..

Dagen började innan 7 för min del, var mörkt ute då kan jag säga.. Kändes som man gick upp mitt i natten.. Tog bussen vid 8 tiden o då var det ljusare iaf..

Hade estetiskverksamhet först, vilket inte var kul har bara jobbiga i min grupp som absolut inte är mogna..
Sen hade jag lunch o då gick ja till biblan o mötte Lisa och Hanna, men då börja de tjuta som fan o brandlarmet var på.. Såååå kul..

Verkar som någon eldat på en toa eller nått då det inte var en brandövning.. Fick så småningom gå tillbaka in men ljudet från de olika larmen gjorde inte min huvudvärk bättre direkt..

Sen var det då dags att äta och så svenska lektion lika tråkig som vanligt.

Efter det var det dags för den sista lektionen för dagen Historia, det gick bra och min lärare tyckte att jag hade ett jätte bra svar på en fråga.'

Åkte ner på stan o fixa lite smått innan pappa kom och vi åkte till maxi för storhandling.. Sen åkte vi hem igen för att äta lite middag. Efter det har jag legat o kollat på serier, känner mig inte på topp. Ska väl läsa igenom historian inför provet så får vi se om det blir skola imorgon eller ej..


Måndag - Ännu en ny vecka..

Helt sjukt hur fort veckorna och helgerna (!!!!) passerar, skolveckorna får gärna gå fort men inte helgerna. Känns som man inte hinner komma mer än hem innan det är måndag igen.

Dagen började med lite telfonsamtal, sen åkte jag och Robin till stan efter jag gjort mig klar. Gick på höstmarknaden på vaksala torg och myste. Var riktigt kallt, kanske 2-3 grader, men i solen värmde det bra!

Köpte godis och 16 par strumpor =) Lagom shopping, vill inte köpa på mig en massa struntsaker. Sen gick vi till stora torget för o kolla nån butik innan jag skulle ta bussen till skolan, gick till skopunkten för att "bara kolla", men kom ut med ett par nya mörkbruna boots :D Så kan det gå! Men jag har letat boots ett bra tag så är riktigt nöjd, blev kär direkt när jag såg dem och provade dem, de gick på 399kr så de e inte så farligt. Bild kommer imorgon i ett eget inlägg då jag inte orkar fota allt nu.

I skolan var det endel filmtittande vilket inte riktigt var min melodi idag, då jag hade ont i huvudet...
Sen labb på naturkunskapen..  Åkte hem med pappa så att jag fick köra också. Väl hemma satt jag o häckade vi datorn en stund innan vi började med maten, köttfärssås alá Elin med pasta =) Gott var det!

Åkte upp till farmor o farfar då pappa skulle hämta kylpåse för sin rygg, sen väl hemma blev det at tkolla ullared och så skriva historia frågorna, men de kunde jag rätt väl så provet kommer nog inte vara till några större problem för mig skulle jag gissa.

Nu ska jag iaf lägga mig o försöka sova, imorrn är de halvlång dag i skolan ska ner på stan efter o kanske ta ett kort på ett ärr till försäkringsbolaget, sen åka o handla..


Söndag - Lax

Dagen började rätt lugnt. Har i princip kollat serier och nätet tills efter lunch. Har hunnit med att duscha också, sen har jag pluggat matte =) Börjar få fart på det, men ska fortsätta i veckan.

Sen har jag kollat mer serier, och när pappa kom bestämde vi oss för att ta fram lax till middag. Åkte till affären för att handla lite till maten och sen fixa jag såsen. Maten blev jättegod och jag gillar verkligen lax.

Kollar mer serier nu, ska sova om en stund.. Ska upp i tid imorrn och åka på höstmarknaden i stan med älsklingen =) Blir väl att man köper nå godis och kanske något mer.



Lördag - Slappardag..

Dagen började vid 9 då jag klev upp, kunde typ inte sova längre. Satt vid datorn och såg serier. Sen har dagen bara gått, så det som hänt är ityp ingenting. Skulle läst på inför prov på torsdag och pluggat matte men det blir imorrn..

Ikväll åt vi kött och pommes, blev rätt bra =)

Imorrn blir de då läxor och vila, sen på måndag marknad och skola..

Fredag - Mys <3

Blev visst inget inlägg igår, var regnigt hela dagen iaf, och var i skolan. Hände väl inte överdrivet mycket. Mådde hyfsat bra dock huvudvärk.

Dagen idag då, gick upp halv 7 som vanligt för att hinna med bussen strax efter 8..

När jag väntar på min buss(skolbuss) kommer en sån buss fast utan nån text fram så ja tänkte att jag skulle vinka in den och fråga om det var min buss, men den stannar inte! Nehe tänkte jag, då är det bara en tom buss. Sen kommer de andra bussarna med inte min, inser då att bussen som inte stannat var min buss. Så fick ta en annan buss och byta i stan vilket resulterade i 20 min försening = inte min melodi, vill alltid vara i tid.
Tur att läraren var förstående och inte blev arg.

Sen var dte lunch då gick jag och åt med Diana, var köttfärssås och spaghetti, så gott. Kändes som jag åt för en hel vecka, gick därifrån proppmätt!

Sen Historie lektion, där vi fick frågor inför provet och sen jobba med grp arbetet. Gick väl rätt hyfsat. Sen sista lektionen som var psykologi, där vi lyssnade om sömn. Något som jag verkligen tycker är intressant. Sen började vi lite smått med behaviorismen.

Efter skolan tog jag bussen till stan och mötte älsklingen, kollade en grej med mina glasögon innan vi åkte hem.

Blev vila och datorn när vi väl var hemma, sen runt 19 gjorde vi lite förberedelser för maten och sen gick vi till Ica. Duschade sen och gjorde maten, åt vid 20 tiden. Fajitas, så gott!

Har nu under kvällen kikat på nätet på olika saker. Imorrn får ja ta en del av dagen till plugg, ska göra klart historia frågor samt matte.


Onsdag - Riskettan

Dagen började vid 7 då jag absolut inte kunde sova mer trots att jag var dö-trött.. Så det var bara att kliva ur sängen och göra sig redo för dagen.

Plattade håret och fixade mig och så hann jag med att sitta vid datorn en snabbis samt ta kort på mig med nya brillorna så kommer en bild längst ner i detta inlägget =)

Tog bussen till skolan och hade min första lektion som var samhällskunskap, diskuterade mest... Sen håla och naturkunskap, och där hade vi ett sjukt dåligt prov. Måste varit det sämsta provet jag någonsin haft, men inte så konstigt med tanke på hur dålig lärare det är...

Gick sen till stan för att möta upp älsklingen och äta så jag inte skulle vara vrålhungrig när jag kom till kursen.
Gick runt lite på stan innan vi tog bussen till bilskolan för att gå riskettan. Inte det roligaste direkt men gick igenom risker, trötthet o så. Skönt när de var slut, trodde jag skulle somna då jag var trötter. Körde hem, det gick superbt =)

Åt lite för en stund sen, ska sova nu så avslutar med bilden..


Jag med de nya brillorna =)


Tisdag - Glasögon och bullbak =)

Dagen började vid 8 tiden efter en natt av lite halvdålig sömn, vaknade klockan 4 först och trodde att det var morgon, sen vaknade jag sju och sen nästa gång kl 8 o då klev jag upp..

Tog bussen till stan strax innan 10 och hämtade ut glasögonen :) Är riktigt nöjd med dem, imorrn får ni se en bild där jag har dem på mig!

Sen träffade jag Diana på Åhlens och vi gick för att fota lite, därefter letade vi handskar till henne.
Tog bussen till skolan vid 11.30 och gick till kiosken för att köpa lunch, blev en macka och en dricka.
Sen var det då svenskalektion som som vanligt var super tråkig! Såg nån uråldrig film o så..

Efter det var det sista lektionen som var Historia, där gick vi igenom franska revolutionen.
När vi slutat blev det bussen till stan o så spänna glasögonen lite innan jag tog bussen hem igen.

Väl hemma valde vi att börja med bullbaket, blev riktigt goda bullar som var saftiga =)

Har hunnit se ett par serieavsnitt med, ska väl plugga lite naturkunskap med som det är prov imorgon. Tror nog att det ska gå bra, kommer minst klara ett G.

Imorrn blir det lite kortare dag i skolan då jag ska på riskettan på bilskolan så jag missar sista lektionen. Ska sitta i 3½ timme där, så det är nog skönt efteråt när jag är klar.


Måndag - Engelska muntligt och handling

Dagen började hyfsat lugnt då första lektionen började kl 11.25, så hann i lugn och ro göra mig klar.

Såg på film om äktenskapsmarknaden i kina under geografin, hade dock ont i huvudet så inte så kul att behöva lyssna på kinesiska, sen var det då samhäll och det gick väl bra. Vi prata om mänskliga rättigheter.

Efter det var det då naturkunskap där vi skulle framställa salt och träna inför provet på onsdag.

Sen var det engelska som sista lektion, skuelle ha muntligt och det gick väldigt bra =) Är väldigt nöjd hade gått och oroat mig hela dagen..

Åkte efter det hem med pappa, eller ja det var ju jag som körde. Gick väl rätt ok att köra. Sen åt vi kvällsmat och åkte sen in för att handla mat på maxi. På hemvägen var dte mörkt o de va lite halväckligt att köra då jag inte är så van med mörker än, men det gick bra.

Fick även sms imorse om att glasögonen var färdiga så ska väl hämta ut dem imorrn innan jag möter Diana för att fota till projektarbetet.

Nu ikväll skulle jag och robin bakat bullar men blev för sent så blir imorrn ist, har pluggat lite iaf. Ska väl sova alldelles snart..

Söndag - Langos..

Dagen började vid 09.30.. Men var trött då Zorro(hunden) skällde vid 12/halv 1 i natt o vi vakande.. Jag bad såklart Robin gå ner då jag blev lite rädd, men han skällde nog för att han blev ensam och inte trodde någon annan var hemma. För pappa hade tydligen åkt till stan för att hämta Ankie. Sen tog det sin lilla tid att somna om då man blivit skrämd.

På förmiddagen hann jag med sims-spelande, kolla serie och läsa lite naturkunskap. Sen var det lunch, rester från igår. Hur gott som helst.

Hann se lite fler avsnitt av serien och plugga lite mer naturkunskap under eftermiddagen. Sen såg vi lite tv innan vi åt lite toast som kvällsmat. Var ingen idé att äta för mycket eftersom vi endå skulle göra langos senare.

Hann med att sitta vid datorn och fixa med engelska uppgiften endel innan pappa och Anki kom och började med langosen, tar ju sin lilla tid med jäsning och allt.

Strax innan 21 var de färdiga och de var sjukt goda, verkligen som de man köper på marknad. På mina hade jag caviar(löjrom), rödlök, cremé fraiche och räkor. Men först hade jag penslat med vitlök som var pressad i lite smält smör, så gott! Skulle nästan kunna äta hur många som helst för att de var så gott men blev mätt..

Har hunnit träna på engelskan och ska väl dra igenom den ett par gånger till, sen väntar sängen. Imorrn är det iaf sovmorgon <3

Lördag - God mat =)

Dagen började strax innan 10 då det blev för ljust för att kunna sova, ska nog skaffa en sån man sätter över ögonen när man sover. Låg kvar i sängen en timme och spelade sims, eller ja jag byggde mer än spelade med simmarna men endå =)

Efter frukost passade vi på att plocka ut allt från rummet så vi snart kan börja fixa med rummet. Det var jobbigt, men endå skönt när vi var färdiga.

Sen var det massor av serietittande för min del, sen fick jag köra till återvinningen med pappa och lämpa av lite saker som skulle bort. Sen åkte vi till affären och handlade inför kvällen..

Blev mer serietittande och sen började vi med maten, så fruktansvärt gott blev det. Gjorde iordning fylld kycklingfilé inlindad i bacon med sås och pommes.

Efter maten var jag så sjukt mätt, och vi skulle se film.. Men självklart så fungerade inte dvd filmen, får helt enkelt lösa det på nått sätt imorrn. Nu under kvällen ska jag se serie avsnitt och sen sova tidigt, är fortfarande trött och behöver sömnen, ska plugga lite imorrn. Både engelska och naturkunskap tänkte jag, kanske även lite matte.

Nu ska jag fortsätta titta innan sängen kallar..

Fredag - Trött och serietittande..

Dagen började rätt tidigt fastän jag var ledig, kunde inte sova.. å klev upp vid kanske 8-9 tiden iaf..

Sen har jag kollat på serier mest hela dagen, gjorde pannkakor till lunch. Gott men fettigt.

Har varit rätt trött och haft ont i huvudet mest hela dagen. Ikväll blev det hemmagjord pizza och sen kollat på serier. Lär lägga mig tidigt i kväll, så kanske jag känner mig piggare imorgon.

Imorrn får vi se vad som händer, kanske går ut och fotar lite om det är fint väder..