Torsdag - Helg <3

Dagen började tidigt, och kändes som man var i dvala. Blev ju inte bättre när man såg gradantalet på termometern, var -0,8 grader ute! Brrr

Klev iaf utanför dörren vid 8 iförd en tjocktröja extra, sjal och fingervantar till det vanliga.

Väl på skolan var det Historia som gick bra, fick veta att provet var framskjutet nästan en vecka, o sen fixa jag nytt busskort. Därefter var det lunch dax, blev tjockpannkaka så det gick att äta iaf.

Sen var det hål då jag o Diana fixade lite inför NkB provet, sen var det svenska. Den lektionen sneglade sig fram med både huvudvärk och magvärk. Sen var det ännu ett hål, då passade vi på att fixa med vårt projektarbete!

Sen mattelektion då var det genomgång och så fick man tillbaka provet, är iaf nöjd med resultatet. Efter det hade vi precis missat bussen mot stan så istället för att vänta valde jag att gå, men det var hyfsat skönt iaf.

Väl hemma blev det att äta fiskbullar o bara mysa framför datorn.

Imorrn är det studiedag, får se vad man hittar på då..

Onsdag - Miniprov

Dagen började runt 8 tiden, sen tog jag bussen vid 9 till stan. Tog ut pengar och åkte till skolan för att ha lite lektioner.

Första lektionen var Samhällskunskap, fick tillbaka och gick igenom proven. Hade 27p av 28 möjliga :D :D :D :D känns ju rätt bra alltså! Sen gick vi igenom lite om FN och mänskliga rättigheter.

Sen var det lunch, men visste att de var fisk så gick till biblan med Sara och Diana och åt macka + yoghurt istället :) Pluggade lite geografi med.

Sen var det då Naturkunskap där vi gick igenom lite inför provet nästa vecka.. Sen hål innan Geografin skulle börja. Hann påbörja en engelska uppgift och prata lite med Frida. sen var dte då dags att gå till expeditionen och försöka fixa nytt busskort. Men hon var inte där såklart!!

Sen var det då geografi och miniprovet, gick ganska bra ch måste minst vara g. Efter det lilla prpovet pratade vi faktorer ang. barnafödande.'

När vi slutat körde jag hem med pappa, och så gjorde jag middag. En gryta/sås med falukorv,lök, paprika m.m. blev faktiskt riktigt gott och kul att äta nått som man inte har så ofta.

Sen dess har det bara varit plugg för min del, först slutföra engelska uppgiften, sen plugga inför naturkunskaps provet med diana över msn. Har väl gått rätt bra o tror jag kommer klara provet iaf.. Synd bara mna ska plkugga historia också, men det blir imorrn då vi haft sista infon innan provet.

Nu ska jag kolla vidare innan jag ska sova..

New skullring :)

Nya ringen kommer här, Ur & Penn kommer den ifrån, är riktigt nöjd. Dock var det super svårt att få en bra bild, så den är sjukt mycket snyggare i verkligheten än på bilden.


3 hissningar och dissningar..

Mina hissningar idag/denna vecka är:

1.Fanta wildberries är tillbaka igen :D - Verkligen roligt och något som är gott, så glad att de valde att ta tillbaka drycken i sortimentet för Sverige!

2. Det går framåt med körkortet för mig =) -  Skönt att det tar fart och inom sin tid är det dags för uppkörning och teoriprov, men först blir det riskutbildning 1 om 1 vecka!

3. Snabba skolfoto leveranser! - Är van sen tidigare att det tar veckor att få hem bilderna, men nu tog det ju bara 1 vecka!!!

Mina dissningar denna vecka är:
1. Busskort som blir tappat - Kostar mycket pengar att ersätta och så onödigt när man aldrig tidigare tappat bort ett busskort.

2. Blåsten - Vet att det har årstiden till, men måste det blåsa så frukansvärt mycket ??

3. Lärare som inte verkar glada över sitt jobb - Alla kan vara lite down ibland, men nu pratar vi om suriga lärare som tror dom äger stället och att de kan bete sig hur som helst. Dessutom ska dom inte vara otrevliga mot elever som frågar enkla frågor.


Tisdag - Busskort och kallt..

Dagen började blåsigt, tog bussen till skolan och hade första lektionen som var estetiskverksamhet. Så segt eftersom att man inte känner nån.. Dessutom skulle vi ut och fota..

Efter den lektionen mötte jag upp Lisa i bibblan och valde att plugga lite vägmärken.

Åt lunch, som var pasta sås med skinka. Just den skinksåsen brukar vara krämig och god men inte idag.. Den var ju god endå men hade sett framemot den krämiga såsen...

Sen var det då svenska o vi skulle svara på nått slags quiz, hade redan sjukt ont i huvudet och svårt att koncentrera mig. Så skönt när brillorna kommer så man slipper huvudvärken dagarna i ända..

Sen var det då historia där vi fortsatte med grupparbetet, gick väl hyfsat bra men rätt långtråkigt. Efter historian skulle jag ner på stan och började leta busskort, men har tappat det!!! Så irriterande eftersom att jag alltid brukar ha stenkoll på sånt. Iaf så gick jag och mötte älsklingen i stan, gick runt ett tag och kikade och inhandlade även en ring :) Bild på den kommer i eget inlägg sen.

Sen kom pappa och jag körde till maxi för att handla, gick väl bra som vanligt och köpte de nya chipsen från olw. Creamy pizza och Wild west BBQ hette dem, så det ska bli spännande att testa. Köpte också fanta wildberries som uppenbarligen kommit tillbaka :D :D :D :D :D Älskade den förut när den fanns och hade den alltid på fredagar, var tvungen att ta ett glas ikväll för att känna om smaken var den samma. Det var den! <3

Väl hemma såg jag att mina skolfoton redan hade kommit hem, på bara 1 vecka. Så tänkte visa en bild i slutet av inlägget.

Ikväll har jag pluggat lite Geografi och så har jag gjort popcorn i kastrull :)



Mitt skolfoto hösten 2010 =)


Måndag - Trötthet

Dagen började vid 8 tiden, gjorde mig klar och tog bussen till stan. Kände mig super trött men tränade iaf. Sen åkte jag till skolan och hade lite lektioner.

Var sjukt segt med lektionerna och var verkligen jobbigt att läsa med huvudvärken + att anstränga sig för att se.
Väl klar så gick jag med Sara och Diana till centralen och så tog jag bussen hem.

Hemresan gick väl hyfast fort då jag lyssnade på musik hela vägen, sen dess att jag kom hem har jag tagit mellanmål samt sett ett par avsnitt av serien.

Ikväll ska vi kanske åka förbi farmor o farfar en sväng. Ska väl plugga lite nk och geografi med...

Söndag - Städdag

Dagen började framför datorn med ett par serieavsnitt =) Dvs. en perfekt start på dagen en söndag!

Sen efter lunch röjde vi i rummet och städade så nu är det mycket renare än det varit på länge :D Imorrn ska vi ta tag i att rensa i bokhyllorna med så att det blir lättare att hitta sakerna här.

Har hunnit med att fika också och se ett par avsnitt till av serien. Just nu puttrar Kalops på spisen, så det är vad vi ska äta till middag :D Så gott ju, dessutom länge sen man åt det sist. Känns verkligen som söndagsmat eftersom att det tar så lång tid att göra.

Ska väl se nått avsnitt till innan jag går ner o kollar hur det ser ut. Ska även ta och packa träningsväskan, för jag ska träna imorgon innan skolan tänkte jag :) Skönt att fortsätta den goda vanan!

Ikväll ska jag väl mysa med min älskling och sen sova i hyfsad tid så man orkar med dagen imorgon. Ska ha 2 lektioner efter träningen.. Tur dock att det blir en förkortad skolvecka så går endast mån-torsd. Skönt att ha lite längre helg sen.


Lördag - Spelande och bakning :)

Dagen började med att kolla på ett par serieavsnitt i sängen, skönt att ha mjukstart på dagen!

Sen blev det att duscha och gå till affären. Köpte lite till bakning och det rosabandet för i år :) Kännas bra att kunna bidra med något lite som endå är fint att ha på jackan :)


                                           

                                                      Årets rosaband :)

Sen när vi kom hem bakade vi kladdkaka med chokladbitar, den blev väldigt god och det är sjukt svårt att bara ta en bit då..

Sen körde vi wii-spel i nåra timmar, blev golf, tennis, olympiska vinterspelen och mariokart :) Kul att spela lite då det var ett tag sen sist!

Har hunnit med att se ett par avsnitt av serien nu och ska väl gå och börja med maten. Blir lövbiff, potatisgratäng och beasås ikväll!

Efter maten ska vi se nån film och mysa. Ha en bra fortsättning på lördagen och helgen!


Fredag - Glasögon och studentmösseprovning

Skoldagen började med sam prov, gick toppen för min del så kändes bra efteråt :) Skrev på alla frågor med utförliga svar.

Därefter blev det bussen till stan för att träffa mamma på synoptik. Där gjorde de en synundersökning på mig och ja ska ha glasögon hela tiden, så var bara att beställa bågar o glas. Visste redan vilka bågar ja var intresserad av så det blev dem. Ett par svarta ganska rektangulära med lite strass stenar på skalmarna. Bågarna var ju inte så dyra men sen slut priset 3400kr !!!! Tur jag inte betalar själv säger jag bara! Så glasögonen ska komma inom 7-14 dagar..


Glasögonen jag beställde :)

Gick tillbaka till skolan och åt lunch med kompisarna innan historian började. Var väldigt lugnt där med enbart 6 pers, så skrev endel o såg en liten film. Därefter var det dags för Psykologi, då hade vi bytt sal till andra delen av skolan så vi gick dit sen fick vi byta sal igen.. Kolla på en film om sömn som faktiskt inte var så dålig som ja trodde den skulle vara.

Sen följde jag o Diana med Frida som skulle gå till grillen o köpa något att äta. Efter det var det studentmösse provning o ja, vad ska man säga. Liiiiite beslutsångest över alla j*vla modeller. Klart de e bra att de finns olika men hallå de e lite överdrivet nu, dessutom ska massa annat till ju.

Sen gick jag med Diana till stationen för att åka hem, var endel folk på bussen kan jag säga.. Väl hemma blev det ica o så vila. Så skönt efter en skolvecka att bara komma hem o vila <3 Nästa vecka är det bara mån-torsd. i skolan iaf, studiedag fredag. Det ska bli skönt.

Ikväll har vi sett film och ätit gott. Imorrn ska vi ha speldag på wii eftersom att det ska regna hela dagen.


Torsdag - Långskoldag med matteprov..

Dagen började redan 06.30 för min del. Kände mig som en zombie när jag klev ur sängen. Men som tur var vaknade jag till och hann med att packa allt jag skulle ha med och komma med bussen.

Väl på skolan gick jag och Diana först till stället vi brukar ha Historia på, men vi var tidiga så ingen hade kommit. Men sen kom en i vår klass som sa att vi skulle vara på loftet så gick dit bort, men ingen va där. Gick till tv-skärmen för o kolla om det stog något på den och då kom vår lärare + kandidaterna. Gick dit vi skulle vara från början, sen så skulle vi inte va där men va där endå. Jätte konstigt och ett j*vla springande, inte så kul på morgonen när man redan är trött..

Efter den lektionen samt Klassråd åt vi lunch, eller ja lite ris med sås o lite torra flingor är väl inte direkt lunch.. Men iaf, sen så skrev jag och diana vår projektskiss och maila till han som är ansvarig. Sen var det dags för svenska lektion.

På svenskan satt vi med datorerna och skrev uppsats/analys på boken vi läst. Gick rätt bra för min del och kändes som jag fick med allt det nödvändiga.

Sen var det då låång håltimme, då hjälpte Diana mig att lösa ett mattetal som jag inte fattat vilket var till stor hjälp :) Sen var det då matteprovet man tänkt o fasat för heeela dagen. Men de gick super skrev på allt utom sista som jag inte orkade skriva för den va rätt komplicerad. Så lär få G iaf.

Har haft tacomys med älsklingen nu ikväll, vet att det bara är torsdag men who cares?

Ska väl se serie avsnitt och läsa lite inför sam. provet nu. Imorrn är det prov, syndundersökning, lektioner och studentmösse provning som gäller.


Onsdag - Projektarbetet..

Dagen blrjade runt 10 tiden för min del, skönt att sova länge! Tog bussen till skolan strax före 12 och hade sen Naturkunskap B. Labbade idag med Sara :) Gick bra men var så rörigt. Hatar att läraren är så vimsig.

Fick komplimanger för nya hårfärgen med :) Och jag är grymt nöjd själv så det känns jätte bra.

Efter naturkunskapen gick jag till min handledare för projektarbetet. Fick veta att jag inte kunde ha det jag ville, han sa typo varför o jag var så sugen på att skälla ut honom. Diana skulle inte få göra sitt heller då så vi ska arbeta ihop med foton i uppsala o uppsalahistoria.

Sen var det Geografi, där var det kart saker igen.. Kunde inte koncentrera mig så spelade lite på ipoden..
Efter det slutade vi och jag gick med Diana till centralen o så tog jag bussen hem.

Sen dess har jag hunnit leta efter matteboken som jag har glömt i skolan (har prov imorrn) och kollat serier samt gjort mat. Nu ska jag se nått mer avsnitt av 7th heaven innan jag ska sova. Lååång skoldag imorrn..


New haircolour

Här kommer en bild med min nya hårfärg :)


Veckans planer!


Beställning hos H&M

Skickade nyss väg en beställning hos H&M, detta är vad jag beställde


Plattångs shopping :)

När vi var och handlade på maxi idag såg jag denna plattång till halva priset, dvs ynka 140 kr! Och jag har letat efter en liten plattång man kan ta med till skolan o gymmet så denna verkar perfa.

Ska prova den imorrn så lär skriva då om den var bra!


Tisdag - Regn och hårfärg

Dagen började regnigt och kände mig så frusen när jag klev upp imorse. Men var bara att göra sig iordning och åka mot skolan. Vill ju faktiskt inte missa en heldag bara för att man inte känner att man har lust att gå.

Började med estetisk verksamhet där vi fick teckna och göra färdigt bildmapparna. Sen var den lektionen lut och jag tog med lite material till biblioteket för att plugga. Där såg jag Lisa så började prata med henne, fick veta att hon också har lektion på morgonen.

Sen gick vi och åt tillsammans med Markus, inte god mat alls.. Så blev bara lite ätet, men tog fil o flingor iaf för att få i mig nått mer.

Sen var det då svenska och vi läste upp den as dryga "Knapphistorien" igen, jobbig lärare säger jag bara. Sen blev det lite meningsbyggnad o så lite om vad man ska tänka på när vi ska skriva bokrecension på torsdag..

Därefter gick vi till cafeterian o jag köpte kycklingmacka innan vi fortsatte bort mot historia lektionen..

Hade nån fredssak först som var tråååkig! Sen kolla vi en tråkig film o prata lite innan vi fick sluta.

Sprang till bussen och åkte ner på stan, bytte tid hos optikern och gick sen till friskis o svettis för att träna. Skönt att göra av med lite spring i benen o annan energi. Dessutom är det skönt efteråt!

Blev upphämtad av älsklingen och vi åkte till pappas jobb. Åkte sen och handlade, då passade jag på att köpa både hårfärg o ny plattång. Plattången får ett eget inlägg.

Nu ska jag iaf lägga i färgen i håret och hoppas på det bästa.


Färgen jag ska använda - Mörk Rödbrun :)


Måndag - Skolfoto och present :)

Dagen började hyfsat lugnt, blev sjutsad av älsklingen till stan lagom tills affärerna öppnade. Råkade dock åka på en bit (ca 10 m) där fordonstrafik var förbjuden o en kärring skulle självklart börja hytta med fingret. Synd vissa inte har bättre för sig..

Beställde tid för synundersökning hos optikern och gick sen runt o kikade i lite affärer. Hittade dock inget jag ville ha så sparar väl pengarna istället tills senare. Går ju bra det med! Tog iaf bussen till skolan när jag var färdig på stan och så var det då Geografi lektion, kom på att jag glömt pappret för skolfoto så älskligen var så snäll att han kom med det till mig :)

Sen var det då foto och jag hoppas att jag blev någorlunda bra iaf. Får väl se när fotona kommer hem om man får vara nöjd eller skämmas ;)

Sen var det då Sam lektion där vi gick igenom lite smått o så avlsutade jag skoldagen med Nk B.. Gillar inte läraren där då hon verkar vara otroligt lat. Vill inte ens skriva oss lite instuderingsfrågor inför provet, min sam. lärare gjorde de på 1 dag efter att jag frågade henne. Det är ju för att vi ska kunna lära oss bättre!!

Labbade iaf med lite olika metaller bla. lithium. Efter lektionen skjutsade vi hem Daniel och sen åkte vi till subway för att köpa med oss mat hem. På väg till subway sa älsklingen att jag skulle kolla i handskfacket, där hade han lagt ett paket till mig!

Öppnade det och där låg ett fint halsband med ett stort hjärta på <3 SÅ himla gulligt gjort! Vad ska man säga? Älskar honom mer än jag någonsin älskat någon annan och hoppas vi föralltid ska vara tillsammmans!

Handlade maten på subway och åkte hem för att äta. Efter vi ätit blev det lite läxor för min del... Har ju prov denna vecka i både Ma B och Sam.. Så har jobbat med instuderingsfrågor och lite matte tal. Ska göra klart det imorrn på håltimmen tänkte jag, så man utnyttjar även de timmarna till nått vettigt!

Har hunnit se ett par avsnitt av 7th heaven med och även Ullared på tv. Nu ska jag väl kika vidare här på nätet så ska jag väl sova sen.

Imorrn är det skola, sen träning och handling. Ska väl kika på lite saker inför proven med så jag inte behöver stressa ihjäl mig dagen innan!


Hjärt-halsbandet jag fick från min Robin idag <3 <3


Dagens outfit - Skolfoto :)

Här är en bild på hur jag kommer se ut på skolfotot idag :)


Söndag - 1 år & 9mån <3

Dagen började rätt lugnt, duschade och kollade på tv-serier :) Lugnt o skönt!!

Pratade med mamma och bestämde att vi skulle komma dit på fika. Åkte dit och kollade på glas som kom från mormor och morfar. Bestämde vilka jag skulle ha till senare. Sen fikade vi och pratade lite innan vi åkte hemåt igen.

Väl hemma fikade vi igen eftersom att det är 1år & 9mån sen jag och älsklingen blev tillsammans <3 Älskar min fina Robin så otroligt mycket, och jag är så glad att han finns här för mig <3<3<3
 

                  
                                                         KÄRLEK<3

Vi har ätit lax, couscous och sås =) Var sjukt gott!!

Ikväll blir det valvakan, är så spännande detta val eftersom att det verkar vara väldigt jämnt mellan blocken.

Imorgon får man iaf veta ordentligt hur valet gick! Ska innan skolan beställa tid hos optikern och kolla lite på stan.

Hoppas alla får en fin kväll och kommande vecka!


Lördag - Regn och åter regn..

Regnar ute, känns som det alltid gör det nu för tiden... Är iaf lördag idag, alltid något =)

Ska åka till stan o kolla när pappa kommer hem så vi kan ta bilen. Har hittat massa snyggt på h&m så hoppas kunna köpa nått av det :)

Ikväll ska vi äta god mat iaf, o sen ska vi mysa vid en film el tv :) Imorrn är det söndag och vildag föär mig. Måste ju må bra på måndag när det är skolfoto och allt!

Kollar serie nu iaf, så hoppas pappa och Ankie kommer snart. Kanske blir ett till inlägg sen om jag har handlat nått..

Valdebatten..

Har typ blivit värsta nörden när det gäller politik känns det som då jag inte varit särskilt intresserad tidigare. Men eftersom man tar studenten nästa år så känns de bra att engagera sig lite om vad de olika blocken och partierna vill.

Kollade iaf på partidebatten och myste i soffan, säger bara en sak: Vissa borde f*n inte vara politiker med det snacket de för och tonen de har mot andra.

Innan debatten åt vi fajitas, vilket var super gott :D Blev så sjukt mätt så fick slänga sista delen av den andra.

Nu ska jag kika vidare innan sängen väntar för att kurera mig ännu mer!

Fredag - Två lektioner kvar då...

Har avklarat första lektionen, bara 2 kvar nu sen hem o mysa med älsklingen <3. Ska ha skolval också..
Just nu är det lunch, ska äta macka med salami :)

Mår fortfarande inte bra men bara att härda ut!

Skriver lite mer ikväll!

Torsdag - Sjukling

Det var riktigt hårt att kliva upp imorse, hade hostat och snuvat och haft ont i halsen halva natten =( Dessutom när jag väl sov drömde jag massor av konstiga saker som gjirde att jag vaknade igen...

Kom iallafall iväg med bussen till skolan och ja vad ska man säga vädret verkade inte vara på sin bästa sida idag. Regn, sol, regn, regn, uppehåll, sol o regn....

Klarade de första lektionerna trots att det var jobbigt såklart! Men efter sbenskan var jag riktigt trött då huvudet kändes ännu tyngre och jag kände att jag verkligen inte kunde tänka.. Var bara till att härda ut ca 2 timmar tills nästa lektion o så gå på den.. Därefetr väntade jag på pappa som tog lååååååång tid på sig, fick syn på Anton som jag inte sett under dagen så hojtade till åt honom o så satt jag o pratade med honom en stund tills pappa kom =) Snällt att sitta ute i kylan med mig trots att han kunde gått hem..

Väl hemma blev det ner till affären o köpa: Alvedon, fisherman´s friend samt isglass. Hoppas nu på ett snabbt tillfrisknande. Vill verkligen inte vara sjuk, så tråkigt + att man missar i skolan = inte bra!

Hoppas iaf man kan gå imorgon, 3 lektioner och skolval sen är det bara hem; mysa och vila hela kvällen och resten av helgen!!

Nu ska jag sova, Night!


Onsdag - Valdebatt...

Dagen började vid  08.30 idag, så fick sova lite iaf. Tog bussen 09.40.. Väl på skolan var det Sam A och därefter Nk B, ett tag.. Men fick gå tidigare för att se valdebatten på skolan.

Fanns representanter från alla riksdagspartier och även sverigedemokraterna. Polisen var såklart där också, var inte direkt förvånad. Blev en intressant debatt och fick många saker bekräftade. Vet absolut vilket parti som får min röst i skolvalet på fredag.

Efter debatten var det Geografi, hade läxförhör och det gick faktiskt bra =) Sen arbetade vi med kartboken :)
Därefter slutade vi, så var hemma till 17.30.

Åt en panpizza och gick till affären och handlade halstabletter, hoppas va tillräckligt bra på fredag för träning, om inte annat blir det lite lugnare träning då.

Ser nu valdebatten på tv4. Imorrn blir det lång dag i skolan, sen hem o bara vila igen..

Tisdag - Träning och handling...

Dagen började tidigt för bussen gick redan 08.10.. Väl på skolan letade jag rätt på estetiskverksamhets rummet som jag skulle va i. Hittade till slut iaf, fick börja med att göra en bildmapp.

Efter esv tog jag bussen till stan för att gå och träna på friskis, blev 50 min idag för att jag skulle hinna tillbaka till skolan i tid. Körde lite mer benträning idag, för att variera lite. Men nu blir det 2 dagars vila från träningen och så kör jag igen på fredag :)

Efter träningen var det Svenska lektion och sen Historia. Sen var det bara ta bussen till stan igen där jag väntade på pappa.. Körde till stadium och fixade träningsväska (Har fått använda kasse idag..), och sen åkte vi till Maxi för att handla mat. Gick bra att köra idag iaf :)

Väl hemma blev det att börja med maten, gjorde dolmio-köttfärsås med pasta. Gott!!

Nu ikväll har jag gått igenom läxa inför imorrn och kollat på ett avsnitt från en serie, har även hunnit med att slå igång 2 maskiner tvätt!

Imorrn blir det långdag i skolan, slutar först 16.30.. Ska även vara debatt i matsalen inför valet under dagen..

Måndag - Träning + skola = Trött....

Är så sjukt trött för tillfället. Började dagen med att göra mig klar o sen gå till bussen, när jag nästan är vid busshållplatsen börjar det självklart att regna!! O självklart tog jag inte den bra jackan eller paraply..

Väl inne i stan skyndade jag mig till Friskis för att bli så lite blöt som möjligt. Tränade en timme och sen gjorde jag mig iordning för skoldagen. Tog bussen dit och första lektionen var Geografi. Sen var det Samhällskunskap där vi fick veta att det skulle vara nån debatt i matsalen i onsdag och att vi skulle rösta i skolvalet på fredag.. Därefter sprang man då o bytte böcker för att sen ha Naturkunskap B.

Efter Naturkunskapen väntade jag i biblioteket vid en dator tills pappa kom och jag fick köra hem. Väl hemma blev det lite mat och därefter har jag bara vilat. Är sjukt trött efter träningen men det känns endå så underbart att ha gjort det och att man inte bara sitter still hela tiden.

Ska kolla på Nk B uppgift nu och sen ska jag väl vila ett tag till innan sängen väntar.

Imorrn ska jag först vara i skolan till 14.40 sen blir det ner på stan och gymma 1 timme innan jag ska åka med pappa och handla.


Söndag - Slut på helgen då...

Helgen har som vanligt bara försvunnit, men har iallafall hunnit umgås med älsklingen <3

Idag har vi tagit det lugnt på förmiddagen, sen efter lunch körde jag till gränby c o så gick jag och älsklingen och kollade på lite olika saker. Hittade också ett par glasögon som jag vill ha när jag ska byta.

Sen tog vi bussen ner på stan och sedan hem. Väl hemma har vi mest tagit det lugnt, gjorde iordning mat och åt för ca 1 timme sen. Korv i ugn med potatis, riktigt gott :)

Imorrn ska jag ta bussen till stan strax före 9 för att först träna 1 timme och sen åka vidare till skolan/gå till skolan.


Lördag - Träning

Dagen började vid 10 med att försöka få igång internet, så irriterande när sakerna inte fúngerar. Har varit så hela veckan nu..

Tog bussen till stan 11.30 för att köpa gymkort på friskis och sen gymmade jag 1 timme =) Är trött nu, men känns så skönt att ha tränat iaf.. Nästa gång blir på måndag, så skönt att få in träningsrutiner!

Har hunnit handla mat inför kvällen med nu, ska göra fylld baconinlindad kycklingfilé med sås i ugn tänkte vi, riktigt smarrigt! Sen ska vi såklart se nån bra film och bara mysa.

Nu ska jag se nåra avsnitt av 7th heaven och bara vila.. Hoppas alla får en bra lördag!


Bilden hittade jag på google.


Fredag - Äntligen HELG!!

Så underbart att det äntligen är helg, även om veckan har gått fort så blir det skönt att kunna umgås med älsklingen på dagarna.

Började först 11.35 idag så kunde sova lite längre än vanligt, sen blev det att ta bussen. Hade Historia och Psykologi. Gick väl bra även om det var lite långtråkigt.

Väl hemma gick jag och städade direkt, sista gången idag då jag känner att jag inte hinner städa för jag måste stressa hem varje fredag isf.

Ska väl kika runt lite nån timme innan vi ska förbereda maten. Ska ha myskväll ikväll, det är vi värda efter skol och arbetsveckan.

Imorrn får vi se vad vi hittar på..

Torsdag - Låång dag

Har varit en långdag idag, började vid 06.45 imorse för min del. Hann med att göra mig iordning innan man gick till bussen. Sen var det Historia som gällde och efter det klassråd och lunch. Efter lunch+håltimme blev det Svenska lektion, lämna in läslogg o höll på med nå skit..

Därefter hål (igen!!!!) och sen matte b. Tur man hade Diana att snacka med under andra hålan =) Drog från matten runt 16.45 och hann med 17 bussen hem. Kom hem ganska samtidigt som älsklingen kom. Blev en duschning och sen lite mat och tv.

Efter det har jag suttit med matte typ hela kvällen..

Imorrn är det två lektioner iaf <3 Dessutom är det sovmorgon och efter skolan är det heeeeelg <3

Onsdag - Mc tur..

Dagen började vid 9, var upp och tog det lugnt... Gjorde mig iordning och tog bussen kl.12..

Skoldagen började vid 12.40 med Naturkunskap B sen var det hål till 15.20 då Geografin började. Efter det så hämtade pappa mig på motorcykeln och vi åkte till hans jobb för att möta upp hans jobbarkompis som också skulle med.

Åkte till Sigtuna och åt mat =) Därefter åkte vi ner till Wenngarns slott där vi fikade och kollade på motorcyklarna och bilarna.. Riktigt mysigt, synd bara att myggen var framme!

Nyss hemkommen så ska prata med älsklingen som jobbat hela dagen <3 Ska ta en dusch nu och få bort avgaslukten.


Dagens outfit Tisdag :)

Här kommer en dagens outfit =)


Linne h&m, Skjorta h&m, Ring Åhlens, Halsband Gina Tricot


Kväller..

Så var det kväll igen då. Sista lektionen gick bra och nu är den redovisningen ur världen, skönt!!

Åkte ner på stan efter det och köpte bh + 2 pennor. Blir inget inlägg om det för de är inte mycket att visa.
Runt 16 kom pappa och jag körde till maxi där vi handlade. Väl hemma igen åt vi en varsin pirog innan vi cyklade till Ulva. Kom nyligen hem därifrån. Så det blev iaf en cykeltur på 3 mil idag igen =) Riktigt skönt när man väl är hemma!

Ska väl avsluta Naturkunskapsuppgiften till imorrn o så kika runt lite. Imorrn är det sovmorgon till klockan 12.40 :D Riktigt skönt, behöver ju inte stressa på förmiddagen då iaf!


Tisdag - In school..

Är i skolan nu då.. Har håltimme, har redan avverkat 1 timme och 20 min.

Hade engelska först och fick då vetaatt vår grupp som är pytteliten antagligen kommer tas bort och vi får välja mellan att ha lektion måndag eftermiddag(sent) eller läsapå distans. Jag valde iaf distans eftersom att jag endå arbetar ganska självständigt redan nu.

Har efter engelskan hunnit med att äta lite lunch och bokat klipptid hos min frisör. Har också gjort klart engelskan som ska vara klar nästa vecka.

Ska väl kika runt på nätet till kl. blir 13.30 då historian börjar iaf. När historian slutar blir det stan ett tag innan pappa och jag åker och handlar. Slänger nog in ett inlägg med dagensoutfit hemma sen.

Ska kanske cykla till Ulva och tillbaka idag med =) Hoppas vädret fortsätter vara fint så att det blir av, är så skönt att få röra på sig ordentligt.

Måndags-shopping

Idag hittade jag äntligen en skjorta som jag tyckte om (efter ett tag av letande på stan) :D


Skjorta från H&M, tog en storlek större än normalt för att få den lite lösare =)


Måndag - 2 lektioner...

Dagen började 8.30 för min del.. Tog bussen till stan 9.40 sen blev det att gå runt på stan fram till klockan 11.10 då bussen till skolan gick. Köpte äntligen en snygg skjorta efter massor av letande. Kommer upp en bild på den i ett eget inlägg.

På skolan var det då Geografi lektion där vi bara gick igenom nåra få saker eftersom vi hade vikarie som typ sa"Ni kan läsa det där i en kvart" o sen efter 2-3 min så sa han "Äh va fan vi skiter i det".. Iaf så fick vi sluta 40 min tidigare så då blev det en håltimme på 2h o 10 min.. Fördröjde den tiden i biblioteket.

Därefter var det dags för Naturkunskap där vi skulle ha lab, labbade med Anton igen och det gick bra. Men tyvärr stank det så äckligt för vi jobbade med järnpulver och svavelpulver. Svarade på endel frågor innan lektionen var slut. Gick med Sara till bussen och åkte till centralen..

Sen var det bara bussen hem =) Väl hemma blev det att svara på de frågorna jag inte hann med i skolan och sen räkna ett par mattetal.

Har också bytt hylla i datorrummet(där vi sover nu) så har plockat endel med det också under kvällen.. Har också hunnit med att läsa psykologiläxan till fredag.

Nu ska jag fixa lite småsaker o sen är det sängen som väntar..

Söndag - Snabb helg..

Helgen har gått med rasande fart och som tur är buyrkar skolveckorna med göra det =) Skönt med rutiner iaf..

Har gått långpromenad med Zorro idag och sen har vi tasgit det lugnt. Har nästan läst ut boken jag läser med, så sjukt bra bok. Tänkte skriva ett par rader om den sen när jag är klar.

Nu ikväll gjorde vi pizza och så har jag säkerhetskopierat min dator eftersom den ska in på lagning. Har nyss sett en fars o nu äter jag glass :)

Imorrn börjar man då 11.25 men först blir det en sväng på stan för att se om man hittar nått av det man söker...


Lördag - En sväng i stan och myskväll <3

Dagen började först lite vid 7 tiden då Zorro öppnade sovrumsdörren och väckte oss... Men lyckades somna om till strax före 10 iaf, sen klev jag upp..

Hann läsa lite och sen var det frukost som gällde. Vid 11.30 åkjte vi till stan eftersom att älsklingen skulle köpa jobbskor och varselbyxor, han börjar ju sin praktik på onsdag =) Så glad över att han äntligen för göra något i stället för att bara sitta hemma hela dagarna. Det är ju viktigt att träffa annat folk att prata med samt ha något att göra.

Hittade iaf byxor direkt men skor fick vi leta lite mer efter. Passade på att kolla en kortis på elgiganten och grönby med.Åkte sen till subway och åt lite =) Efter det blev det willys för att handla godia till kvällen. Sen var det hem och läsa lite mer.

Har suttit lite vid datorn med o så. Sen var det middagsdags o efter det började min och underbara Robins filmkväll <3 Såg en fars och åt gott, samt hade tända ljus :)

Nu blir det att kolla lite annat innan sängen kallar..

Fredag - En snabb vecka...

Så var det fredag igen, solen sken lite smått imorse men när jag klev utanför dörren började det droppa lite smått så var bara att hämta paraplyet.

Var lite "lek o lär" på samhällskunskapen idag skrattade enheldel xD

Sen var det Historia där de gicks igenom lite om romariket under antiken. Efter det psykologi, med virrig lärare = Fattar nada, men tur man har kompisar att prata med lite iaf ;)

Skolveckan har gått i 180, känns som nån har tryckt på snabbspolningsknappen.

Väl hemma gick jag direkt och städade för att få det gjort. Sen blev det en dusch o så sitta vid datorn lite samt göra lite engelska b uppgift.

Har gjort klart bokloggen på skolan idag, så skönt att bli färdig och kunna läsa vidare i boken. Älskar att ligga steget före i skolan, det känns så bra!!

Har kollat på kristallen galan på tv ikväll och ätit tacos <3 Blev lite glass med och ska nog snart sova, är sjukt trött efter veckan. Antar att man blir trött när man väl kan slappna av ordentligt.


Torsdag - Pluggande....

Dagen började hyfsat bra var inte alltför trött idag iaf... Gjorde mig klar och skulle ta skolbussen, dock kom en annan före och jag trodde nästan att min inte skulle komma.. Men den kom iaf o jag kom fram till skolan i god tid.

Gicv till historia där vi gjorde arbetet som jag faktiskt blev klar med, sen klassråd.. Efter det var det lunch, självklart var det äckliga färsbiffar igen (har de inget annat att byta till på skolabn eller?). Efter lunchen var det lite hål så då blev det läsa i bok o påbörja boklogg. Har nog kommit halvvägs med bokloggen och lär göra klar den imorrn.

Sen var det dags för svenska där vi gick igenom lite småsaker, efter det en liten rast och sen engelska b för min del. Gick bra o fick en heldel gjort =) Bara en liten uppgift kvar som jag tänkte göra imorgon med.

Efter det var det lite rast så bev bibblan en stund innan matte b lektionen började. Var med på genomgången och körde sen hem. Fick köra väldigt "själv" då pappa pratade i telen 99% av tiden. Men det gick bra iaf!

Väl hemma var det bara att sätta sig med matten. Har gjort 45 uppgifter nu ikväll så nu är jag i fas med planeringen. Ska antagligen försöka köra lite mer matte till veckan innan nästa lektion så jag ligger lite före istället.

Som ni ser har det varit en heldel pluggande under dagen, men skönt att få undan så mycket som möjligt på en gång, så kan man slappa sen =)

Sak väl kolla lite på datorn nu och sen sova. Imorrn är det hyfsat kort dag och sen städning hos J.

Onsdag - Hösten är här..

Så var det september då, och höst på riktigt. Idag är det precis 3 månader tills jag är myndig :)

Sitter nu vid pappas dator och bloggar eftersom min dator inte fungerar.. Hoppas på att få den fixad så snart som möjligt, vill ju kunna fixa skolarbeten lätt och snabbt.

Iaf var jag hyfsat utvilad imorse när jag vaknade, gjorde mig klar och tog bussen till stan och skolan.
Började dagen med samhällskunskap där det blev endel prat, sen naturkunskap och efter det skulle vi haft geografi. Men då var inte läraren där så fick vänta.

Fick iaf klart naturkunskaps labbrapporten idag på en håltimme =) Skönt att kunna fixa nått under den lediga tiden iaf.

Pappa hade redan kommit till skolan när jag komn ut så var bara att köra hem :) Så himla kul att köra bil. Känns att man blir bättre även om det är endel kvar att jobba på innan kortet är i land. Men det ska jag klara på 3 månader!

Har nyss kollat på fortet och snart blir det att se timeout. Såg att en kurs hade lagts till i mitt schema med, som jag missade igår.. Men får gå dit nästa vecka istället...

Imorrn är det ett par lektioner o slutar rätt sent men det ska nog bli bra.