Måndag - Ännu en vecka påbörjad

Hoppas på snabba veckor nu så det snart blir vår <3 Och sommar såklart!

Var hemma idag då jag mådde så j*vla illa :/ Aja blev bättre av vilan iaf.
Finns inte mycket att skriva om dagen.. Börjar sent imorrn så ska kolla klocka på stan innan..

Hoppas på en bättre dag imorrn..

Söndag - Det lovet..

Det var det lovet :( Vill verkligen inte tillbaka till skolan, känner inte att jag har någon ork alls.. Tar gärna en vecka lov extra. Ska försöka avsluta en skoluppgift o lägga mig i tid. Har en känsla av att kommande veckor i skolan kommer ta på krafterna endel.. Nästa gång det är lov är påsklovet  v.15! Känns som en evighet dit, tur det iaf skulle vara studiedag på onsdag.

Igår var det lugnt på förmiddagen, gjorde semlor av mina hembakta slätabullar. Alla tyckte de var goda så de e ju gott betyg. Sen blev det mer vila o så på kvällen åkte vi till pappas tjejs syster med familj och åt mat o så. Blev bjudna på god mat o såg melodifestivalen.. Vad ska man säga? Tycker inte att det har varit någon höjdare i år direkt..

Kom hem sent o kom på att jag skulle ta magbild så det gjordes, gick ju in i v.26 igår :D Snart v.30 o då är det "bara" 10 veckor kvar. Ett helt sommarlov ju.. Aja får hoppas att tiden flyter på rätt snabbt så vi snart är där!

Idag sov jag en stund på morgonen o vaknade hyfsat utvilad. Sen har det bara blivit att slappa. Tog nu i eftermiddag en ansiktsmask och ett varmt bad samt fixade naglarna med lite nytt lack. Skönt att fixa sig lite.

I veckan är det då skola som gäller, sen fyller ju pappa 50! Dock blir det bara fika på kvällen den dagen o så får han presenten på den "stora" festen när han får andra presenter.

Nu ska jag avsluta här, hoppas alla hade en bra helg iaf!

Fredag - Mys!

Dagen började lugnt, sen åkte jag till Gränby C för att träffa syrran och mamma <3 Vi gick runt där en stund o tog en fika. Sen köpte mamma en barnbok till mig som jag tänkte köpa själv. Den verkar va toppen med massor av olika tips i om barnmat o sjukdomar osv.

Sen gick vi vidare nån timme innan vi skulle bege oss hemåt, dock ringde pappa i samma veva så jag stannade o åkte med honom och anki senare istället. Köpte ett underbart nagellack som jag letat efter då.. Sen kolla lite mer o handla mat o så hem! Så skönt o komma hem igen, börja med maten nästan direkt så det blev endå sen middag.

Maten smaka underbart iaf, o jag blev proppmätt! Hoppas alla får en mysig helg!

Torsdag - Bullar

Gårdagen blev det visst inte bloggat om, finns väl inte överdrivet mycket att säga. Sov inte så länge på morgonen då jag skulle möta min kompis vid tåget, gick sen hem o arbeta med projektarbetet i ett par timmar innan hon åkte hem. Sen blev det vila o ta det lugnt som vanligt ;)

Idag sov jag tills jag var pigg, sen blev det en liten stund vid datorn innan vi startade med bakning. Bakade slätabullar att göra semlor av :) Blev jättegoda o fick ett par som blev lite fula i formen så gjorde mini-semlor på de nyss :D Super gott!

Under dagen har det mest blivit datorsittande o nu ikväll ska jag se sveriges värsta bilförare o fixa lite småsaker..


Tisdag - Lugnt

Dagen började lugnt med lite sovmorgon. Tog det lugnt under förmiddagen o så packade jag upp lite ur ullaredsbagen samt bäddade iordning barnvagnen. Blev riktigt bra med täcket och kudden som vi köpte.

Dagen fortsatte lugnt o jag fixade lite småsaker, när pappa kom hem bestämdes det att vi skulle åka och handla mat. Skönt att få hem lite mat.

Sen bestämde jag med mamma och syrran att de blir träff på fredag :) Kul o träffas o prata.

Finns inte mycket mer att säga om dagen, kollar just nu veckansbrott som handlar om Palme mordet o de e så himla intressant. Leif GW Persson är så duktig på att förklara!


Shoppingen från Ullared :)

Här kommer ett par bilder med min Ullaredsshopping :)

1.Ram 35kr 2. Ljusfat 10kr 3.Blockljus 7kr 4.Högtalare till datorn 60kr


1. Parfym Larive - Beachparty 30kr 2. Nagelstenar 35kr
3. Nagellack Claudia 10kr/st 4.Nagellack Kubiss 10kr/st


1. Stor handväska m.långt band 150kr 2.Kuvertväska 60kr





Helgen

Kommer ett lite längre om helgen nu då!

Fredag: Dagen började tidigt! Åkte till stan vid 06.30 för att hinna med tåget till Stockholm vid 7 tiden. Kom iväg i bra tid o sen stod vi inne på centralen tills vårat tåg kom in. Hade grymt ont i ryggen så väl på tåget blev det en alvedon o så sova en stund.. Därefter mådde jag lite bättre iaf :) Resan gick hyfsat fort, kom fram i rätt tid och blev hämtade av Robins syster. Åkte till en affär för att köpa present till Robins andra syster, därefter hem till familjens hus.

Åt lite innan vi åkte mot sjukhuset i Borås där Robins mormor ligger just nu då hon brutit lårbenet o så.. Hon blev jätte glad av att få besök så det var ju bra! Åkte sen tillbaka till Alingsås o där börjades det med maten medans ja vila mig då jag inte kände mig på topp. Åt lite pizza till mat sen mer vila. Gav Robins syster presenten och fick massor av fina kläder till Melvin av dem :D 

Sov som en kratta under natten då jag vaknade hela tiden o behövde snyta mig /hosta.

Lördag: Efter en dålig natt vaknade vi redan vid 7 så vi satt på rummet ett tag innan vi gick och åt frukost. Sen skulle alla göra sig klara för att åka. Det tog sin lilla tid, kom väl iväg strax efter 10 iaf! Kändes bra att äntligen vara på väg! Kom fram vid 12 tiden o då delade vi på oss i mindre grupper. Varuhuset var verkligen enormt :D Gick inifrån och utåt i varuhuset så vi hade lite struktur. Började med Melvinssaker iaf, fanns ju massor av fint till superpriser. Köpte blandannat babygym, pyjamas, spjälskydd, nappflaska, vagnsleksak och påslakan. Bilder på det finns
här i min gravidblogg :)

Tog en kort fika rast innan vi gick vidare, kollade på typ allt och köpte en heldel till :D Robin hittade också kläder till toppenpriser så han köpte bland annat ett par jeans för endast 150kr!! Bilder på shoppingen till mig kommer i nästa inlägg.

Var helt slut i kroppen efter en heldag inne på varuhuset, min rygg hade nog sagt upp sig förlänge sen o foglossningen var ju inte direkt bätte, tur jag hade kryckorna annars hade det aldrig fungerat. Slutnotan blev billigare än jag trott vilket var postivt :D Åkte tillbaka till Alingsås igen och där blev det hamburgare o pommes från en grill så vi slapp laga mat.

Resten av kvällen blev luuuuuuuugn ;D Skönt o bara vila o slappna av lite! Är så himla nöjd med alla inköp iaf!

Söndag: Sov dåligt igen men endå bättre än tidigare natt, passade på att bara ta det lite lugnt. Fotade sakerna vi handlat i Ullared o så.. Sen blev det en sväng till simhallen för att fika lite o så tillbaka igen för lite mer vila ;) Åkte sen till simhallen och tog varsin lång dusch, eftersom man annars får duscha i garaget hos Robins familj.

Spelade sen Trivial Pursuit med Robin och hans syster. Jag vann ;D Sen blev det lugnt ett tag o så äta kvällsmat o så.. Kvällen var lugn o passade på av att njuta av det.

Måndag: Sov så mycket bättre under natten så vaknade utvilad, åt frukost o sen packade vi iordning sakerna så att det skulle vara färdigt att ta med oss hem. Åt lite lunch o sen åkte vi till Maxi för att handla med oss lite matsäck att äta på tåget. Packade det sista och sen var det i princip dags att ta sig till tåget. Väl på tåget med all packning var det bara ta det lugnt ett par timmar..

Kom till stockholm där vi skulle byta tåg var inte så kul då jag hostar mer i kylan så fick stanna hela tiden då jag hostar så jag knappt får luft.. Kom tillslut bort till tåget och gick o satte oss. Skönt att veta att vi inte skulle behöva ta oss på ett nytt tåg sen iaf. Blev hämtade av pappa o sen väl hemma la vi oss nästan direkt. Både jag och Robin var helt slut.


Torsdag - Hårfärgning

Sov liite bättre inatt iaf, har dock dragits med stark huvudvärk hela dagen :( Hoppas slippa de imorrn på resan dock. Mår dock bättre rent allmänt.

Har påbörjat packningen till morgondagens resa. Sen färgade jag håret :) Är riktigt nöjd och nu ser jag bra ut i håret igen!

Tittar nu på tv o ska sen packa klart. Orkar inte mycket mer. Hoppas på en natt med mycket sömn nu så mår jag nog bra imorrn. Annars blir det nog att sova på tåget..

Ska till Robinsmormor imorrn o hälsa på henne på sjukhuset.. Får se hur mycket bloggande det blir i helgen. Ska ta med datorn iaf!

Onsdag - Vila...

Har vilat, vilat och vilat hela dagen lång. Men de e lika bra så man kan bli frisk hyfsat fort. Ska ta nån alvedon snart o sova. Finns inget att skriva om dagen..

Mår iaf lite bättre idag och jag skriver förmodlingen ett längre inlägg imorgon :)

Tisdag - Got some virus..

Natten var inte direkt bra, sov ut en stund imorse o begav mig till skolan då de va möte om projektarbetet. Sen åkte jag till husläkarmottagningen för att kolla upp vad som är fel med mig. Mår verkligen inte bra, var inget man kunde ge pencillin mot men endå någon slags virus så har fått intyg att jag ska va hemma tills jag mår bra.

Behöver verkligen vilan, åkte o lämna intyget på skolan o sen hemåt. Hann va hemma en stund innan vi va tvugna att åka till affären för att handla o jag behövde alvedon + halstabletter. Hoppas att vilan gör mig gott nu!

Inget mer o skriva om dagen..


Måndag - Feber.......

Så har man feber igen då :( Har varit förkyld o sen i går kväll fick jag super ont i halsen.. Sov super dåligt i natt då jag hade ont i rygg o höfter också.. Väl uppe tog jag tempen som visade på feber, mår verkligen inte bra. Har fått gå med kryckor idag för att orka..

Blev iaf frisörbesök då jag skulle fått vänta super länge annars, o jag är super nöjd! Robin tyckte också att det var fint!

Väl hemma tog jag tempen igen o då hade febern gått upp, mådde ännu sämre o la mig på soffan.. Där har jag legat ett x antal timmar nu.. Eftersom att det är alla hjärtans dag idag så gav robin och ja varandra varsin liten present :) Fick ett fint halsband format som ett hjärta!

Har iaf fått tid hos husläkaren imorgon då jag misstänker halsfluss.. Hoppas på ett sätt att det är det då man iaf kan få pencillin o sen få må bra.. Nu ska jag avrunda här o försöka ta mig mot sängen. Hoppas alla har haft en fin alla <3 dag!

Söndag - Lite städning

Dagen började med att jag sov ut :) Vaknade utvilad, så skönt! Har haft lite ont idag så har blivit endel vila framför 2½ män på datorn.. Skönt o slippa stressa runt till olika platser!

Sen har jag tvättat, städat badrummet med Robin och bytt lakan i sängen :) Så himla skönt när det är rent! Sen blev det lite rensning bland sminket och rengöring av borstarna till. Rengör dem alldelles för sällan egentligen, med tanke på mängden smink som sitter kvar i dem.

Har också hunnit med att försöka få ansiktet mjukt o fint samt fixat ögonbrynen, känner mig fräschare nu! Imorrn blir det ju frisören också, vilket ska bli underbart!

Ska kolla timeout nu med älsklingen o sen blir det lite mer vila innan sängen väntar. Imorrn är det som vanligt skola o så klippning då :)


Fredag & Lördag

Blir ett inlägg nu om Fredagen och Lördagen då jag inte orkat blogga då.

Fredagen: Snökaos när man vaknar, skolbussen går inte så är bara tur att bilen står hemma. Robin hjälper mig att röja bort snön från bilen. Tog mig precis in till skolan då det var super dåligt snöröjt..

Hade 3 lektioner sen tog jag bilen hem :) Skönt att komma hem o känna att det var helg! Åt lite mellanmål o började göra mig iordning lite, sen var det dags att hämta Emma & Eric i stan för att sen åka vidare mot Mamma. Väl där blev det mat och fika, gott! Super skönt att slippa laga mat en dag :) Hon blev jätteglad för sina presenter också!

Kom hem sent o gick o la oss direkt, var helt slut.

Lördag: Vaknade utvilad, gjorde mig iordning och gick till Jeanette på Aloe vera - smink party. Fick prova sminka oss med deras smink, blev rätt nöjd. Blev dock inte mycket beställt med tanke på priserna, köpte en mineralfoundation bara som jag tyckte om. Blev bjuden på lunch och fika :) Sen gick jag hemåt, fick också ett fint babygym till Melvin från Jeanette :)

Vilade en stund hemma innan vi började med pizzadegen, gjorde iordning fyllningen med. Sen prata vi med Robins syster på msn medans degen jäste. Ställde in pizzan och vitlöksbröd i ugnen o sen åt vi, blev jätte gott som vanligt :)

Gjorde oss klara och åkte sedan in mot stan för att hämta ut biobiljetterna. Sen köpte vi godis o så var det dags för bion :) Såg filmen trassel i 3d på engelska , var väldigt bra och sevärd. Kul med 3d också! Om man gillar Shrek så gillar man nog denna!


En sevärd film :)


Shopping :)

Visar upp dagens shopping, dock med bilder från H&Ms hemsida då korten inte blir bra i mörker.


Pyjamas till lillkillen i storlek 62 så han har lite att växa i ;)


Sommarklänning till mig som inte sitter supertajt = perfekt innan Melvin tittar ut och efter!

Plus ett läppglans jag inte hitta bild på!


Torsdag - Lite shopping :)

Dagen började tidigt, gjorde mig klar och åkte till skolan. Hade en dö tråkig historie lektion till att börja med, trodde aldrig att den skulle ta slut! Sen var det att skriva ut lite saker på biblioteket innan vi gick till matsalen. Var fisk idag så då blev det fil med flingor för min del.

Gjorde sen projektarbete i typ 2 timmar med Diana, fick en trevlig överraskning. Har tydligen längre tid på oss nu! Ska dela ut en enkät snart, så då blir det ett par timmar där iaf.

Sen var det dags för svenska lektion som snegla sig fram i vanlig ordning. Blev sen en sväng till Gränby där jag köpte långklänning, pyjamas till Melvin och ett läppglans på H&M, sen åkte jag hem. Kommer ett inlägg med bilder på det!

Har nyss ätit Nuggets med pommes o sås o nu ska jag bara vila...

Onsdag - Hyfsat lugndag..

Blev en rätt lugn dag för min del idag. Lite sovmorgon först och sen ett par lektioner, åkte sen till Gränby Centrum och kollade runt samt köpte en alla <3-ans dag present till Robin :)

Hittade en fin klänning på h&m som jag dock inte köpte då jag ville åka hem och fundera på saken, men åker nog och köper den imorrn :)

Ikväll har vi ätit kycklingsallad och sen kollat på 2½ men :) Så himla roligt! Ska sova i god tid är det tänkt så man orkar med morgondagen. 2 lektioner imorrn iaf, skönt att halva skolveckan är gjord.. Inte ens 1½ vecka tills det är lov och jag åker med Robin till Alingsås.. Ska bli skönt att komma iväg lite o sen att det blir shopping på Ullared är en stoor bonus :D


Tisdag - Lång sovmorgon

Blev lång sovmorgon idag, skönt o få vila ut lite grann. Åkte till stan lite tidigare för att gå på marknaden, var lite små kyligt och köpte inget mer än 1 donut och 1 korv med bröd. Men kul o gå runt o kolla iaf, synd bara att jag var rädd för att ramla hela tiden, var ju inte sandat i gångarna.

Åkte sen till skolan där det först var svenska, skulle avsluta en uppgift jag i princip var klar med så jag gjorde en annan som skulle va klar på torsdag. Känns riktigt bra.

Sen var det historia och så religion. O så åka hem, så skönt att komma hem. Var helt slut så märks att jag inte mår hundra bra ännu.

Har ätit och sett tv, o fixat en artikel till en lektion imorrn.. Nu blir det bara myskväll med älsklingen :)

Måndag - vad säga?

Finns inte mycket att säga om dagen, låg o såg 2½ men i soffan nästan hela dagen innan jag skulle till arbetsterapeuten som hjälpte mig med handledsskenor. Så skönt att ha fått dem nu så hoppas det blir bättre.'

Köpte 2 pyjamasar när jag endå var på stan till lillpojken o så en body som vi fick gratis :) Sen vila hemma innan pappa ville ha hjälp med handlingen. Då köpte jag en söt speldosa på rea ca 30 kr istället för 130kr! Bilder kommer imorrn..

Nu ska ja sova o hoppas jag vaknar utvilad imorrn..

Söndag - Längtan och väntan..

Mår fortfarande inte 100 så blev ännu en hyfsat lugn dag, städade undan lite.. Hann med o göra lite på en skoluppgift också.

Har varit en dag av längtan, vill ha juni nunununu! Längtar så efter lilla Melvin! Känns som detta år är en lång längtan o väntan. Väntan o längtan på lov, på studenten o inte minst på Melvin!!

Kan man inte bara gå i idé medans nån sköter skolan åt en??


Lördag - Lite bättre dag..

Ja, idag var en lite bättre dag. Mår inte lika dåligt som jag gjorde igår även om jag inte mår bra ännu. Har bara varit hemma o  vilat upp mig.

Blev god middag o mys framför tv'n nu ikväll.. Snart väntar sängen är så trött

Fredag - Helg nu då..

Så var det helg men mår super dåligt fortfarande. Sov max 2h i natt.. Låg o fick panik för att tiden gick för långsamt, sen vid 6 tiden gick robin o fixa lite saft till mig då jag var super torr i munnen... Gick sen upp o gjorde inte så mycket innan jag gjorde mig redo för att åka till skolan. Tog bilen dit, skönt o slippa smittohärden på bussen..

Hade en lektion sen var det bara o åka hem, mådde allt för dåligt. Blev ett varmtbad hemma som inte hjälpte :( Var blå-lila om naglarna när jag klev upp..

Sen har jag legat i soffan hela eftermiddagen och kvällen, åt ½ macka till middag då jag inte var sugen på något alls. Blivit mycket glass o saft idag för att klara mig..

Sen prata Robin med hans syster via msn.. Ska snart lägga mig..

Torsdag - Dålig natt

Inga positiva inlägg här för tillfället :(

Natten var verkligen hemsk, ont i rygg, ben o bäcken lyckas somna ca 1 h, vaken minst 30 av smärtan o inte hittar bekväm sovställning + får panik av smärtan, lyckas sova en kort stund o så börjar det om :( Mår inte bra just nu, vakna sedan med super ont i händer o handleder :( Troligen karpaltunnelsyndrom, dvs. att medianusnerven har blivit klämd vilket orsakar smärta och domningar i händer o handleder.. Ska ringa mottagningen imorrn för att få hjälp att fixa handledsskenor och kanske slippa smärtan.

Sen hade jag ont i ben o rygg o bäcken så var bara leta upp kryckor och åka in på en lektion. Mådde skit under tiden, men var där iaf.. Väl hemma massor av vila men fortfarande as ont..  Skrivit på ett arbete ikväll o får se hur skoldagen går imorrn, blir ev. kryckor då med om det gör lika ont. Hoppas på att få tid snabbt för att fixa handledsskenor. Känner mig helt slut o förutom det onda i hela kroppen håller jag på att bli sjuk :(

Finns inte mycket positivt att säga just nu, vill bara gå i dvala tills juni när lillpojken kommer!


Onsdag - No good.

Dagen började vid 08.30, hade inte ställt nått larm men vakna då iaf. Kom iväg till skolan o var på 2 lektioner. Hade prov på naturkunskapen vilket faktiskt gick bra! sen åkte jag hem då jag hade super ont i benet o sen fick jag också ryggont..

Väl hemma börja de göra mer ont o sen börja jag få sjukdomskänsla, rosslar som sjutton nu :( Inte kul alls nu när allt är samtidigt i skolan...... BLÄ säger jag bara. Ska sova tidigt ikväll o pappa ska köpa hem isglass + halstabletter till mig.

Har gjort endel på engelskan iaf.


Tisdag - too much...

Är som jag tidigare sagt alldelles för mycket i skolan just nu.. Idag hade jag iallafall sovmorgon, vilket jag verkligen behövde. Men verkar ju inte ha hjälpt blev dötrött när jag väl kom till skolan iaf... Aja vad göra då?

Sen när jag kom hem var det en kort stunds vila innan det blev plugg, har prov imorrn o tror iaf att jag kommer klara det.

Ikväll har jag pluggat med Diana på msn inför provet.. Ska snart dra mig mot sängen innan jag somnar sittandes..

Skolan......

Usch vad jag bara vill spy på skolan just nu, idiot lärarna lägger allt på samma vecka, såååå kul. Är helt slutkörd o trött så vet knappt vad jag ska göra längre.. Ikväll ska jag göra 1 skoluppgift o plugga till prov.. "Bara" 4 mån kvar av skola.. Sen är det STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!