Fredag - Helg igen :)

Känns helt underbart med helg igen! 

Igår vart det en lektion i skolan sen hämtade pappa upp mig så åkte vi o handla mat till festen, innan skolan köpte jag också en cardigan som var v-ringad som jag ska ha till min klänning imorrn :)

Sen idag sov jag ett tag o sen fixa lite inför festen innan jag åkte till skolan.. Fick veta att lektionen var inställd så åkte till gränby o handla blommor som behövdes sen åkte jag hem. Har sen gjort tårtbottnar och fixat med lite allt möjligt. Är helt slut i kroppen nu, ska bli helt underbart att sova!!

Imorrn ska det bara förberedas för festen hela dagen! Kommer säkert bli trevligt på festen iaf!

Onsdag - Kinabuffé

Dagen började hyfsat tidigt, var ganska utvilad så var inga större problem att gå upp iaf. Solen sken o gavc mig ett ganska bra humör också :)

Hade samhällslektion först vilket alltid är lika tråkigt. Sen lunch o fixa på projektarbetet.. O så naturkunskap där vi skulle testa blodgrupp.. Dock tog jag inte eftersom jag blir stickt nog ofta nu, men fick sticka på Sara iaf.

Sen var det Religion som gick hyfsat fort o så slutföra projekt + Geografi lektion.. Därefter gick jag och Diana till stan och åt på Dragon Palace, kina buffén :) Var riktigt gott o jag var proppmätt efteråt eller ja jag är det fortfarande. Pappa hämtade iaf upp mig så jag slapp åka buss hem :)

Har provat kläder inför lördagensfest, blir en klänning som jag kan ha.. Har typ inga fina som jag kan ha så.. Ska på stan imorrn innan skolan för att hitta nån cardigan/bolero att ha till och strumpbyxor :)

Imorrn ska vi också redovisa projektarbetet, sen har jag svenska lektion o därefter är skoldagen slut :)


Tisdag - Fullt upp nu...

Dålig uppdatering här då jag har haft alldelles för mkt att göra.. Men nu är jag tillbaka..

Åkte tidigare till skolan för att göra projektarbetet med Diana.. Sen var det svenska o ett par andra lektioner innan vi fortsatte med projektarbetet.. Har pyttelite kvar vilket känns underbart då det har stressat mig massor, dessutom har jag knappt gjort annat än arbetat på det.

Imorrn blir det kinabuffé efter skolan för att fira att vi äntligen är klara med projektet (och blir av med vikarie-kärringen).

Senare i veckan så ska jag göra tårtbottnar till pappas fest som ska vara på lördag :) Kul o ha saker o göra o festen blir säkerligen jättetrevlig!!


Fredag - Slask och sol

Dagen började tidigt, blev inte piggare av att se det snöblandade regnet och slaskiga gatorna.. Kom iväg till skolan iaf o hade ett par lektioner, pratade med syv o fixa lite smått. Sen en sista lektion..

Tog bussen till stan o då var det sol och rätt vindstilla, super skönt!! Kändes verkligen som våren e på G igen! Pratade med Diana medans jag väntade på bussen och åkte sen hem. Skönt att komma hem och få helg! Känns som det är helgerna som man lever för i veckorna ;) Skönt för min kropp att få vila också, gick ju in i trimester 3 idag och ímorgon blir det vecka 28!!

Ska antagligen en sväng till farmor o farfar imorrn då de ska planeras inför pappas fest nästa helg.

Nu ikväll ska jag bara mysa o njuta av lugnet med min underbara Robin :)

Vagnen :D

Här kommer bilder på fina vagnen som hämtades i måndags :)








Torsdag - Snart slut

Ja nu är det snart slut på skolveckan! Skoldagen gick lite halvsegt men hann med att göra klart diagrammen till projektarbetet iaf :) Sen var det prov efter sista lektionen som gick helt ok så måste iaf fått godkänt!

Åkte hem och bakade äppelpaj :) Ska snart ta en bit av den! Blev middag efter baket och sen kolla tv.
Skönt att inte va tvingad att göra massa saker iaf. I helgen blir de lugnt!

Nu ser jag Sveriges värsta bilförare, ska lägga mig i tid. Älskar verkligen att sova ;)

Onsdag - Symbolvandring..

Dagen började i rätt bra tid, var ganska utvilad när jag klev ur sängen även om man alltid kan sova lite till ;) Gjorde mig klar och tog bussen till skolan, hade första lektionen där de va nån föreläsning om Hållbarutveckling.. BOOORING! Visst de e viktigt men man blir ju matad med sånt hela tiden orkar inte höra upprepning o tjat som dom håller på med. Dessutom försöker dom alltid få en att ha dåligt samvete, jag menar de flesta gör va de kan för klimatet.

Sen var det lunch då, äckelfisk så blev lite filmjölk för min del, så trött på att de sällan är ätlig mat. Efter lunchen var det Naturkunskap lektion då vi gick igenom om genetik, lite halv intressant faktiskt. Sen var det bussen till stan för att gå till domkyrkan på symbolvandring på religionslektionen. Var väldigt häftigt där inne särskilt ett par fönster..

Tog sen bussen hem o satte mig vid datorn, sen har jag gjort lite allt möjligt..


Ett snyggt fönster som fanns i Domkyrkan, dock lite dålig bild. Bilden är från wikipedia

 


Tisdag - Blandat

Dagen började "halv tidigt", var ju endå lite sovmorgon <3 Åkte till skolan där jag och Diana jobbade med projektarbetet. Sen var det svenska lektion också.. Tråkigt som vanligt, men vad göra? Bara stå ut den tid som är kvar!

Sen historia lektion o religion. Tråkigt det med men religionen gick rätt fort för vi tittade mest på bilder.. Tog bussen till stan och sen bussen hem. Väl hemma tog jag en dusch, så skönt efter en jobbig skoldag!

Gjorde iordning maten och åt, sen har jag suttit här o nyss åt jag en semla :) Ska nu ta o plugga lite psykologi, har ju prov på torsdag..

Måndag - BM

Dagen började tidigt, åkte till skolan och hade lektion.. Sen åkte jag och Robin och hämtade ut den fina vagnen :D Är så himla nöjd med valet!

Sen hade jag 3 lektioner till och det gick väl bra som vanligt, sista lektionen var det prov o de gick ju helt ok. Kommer säkerligen att klara godkänt iaf. Därefter åkte jag till barnmorskemottagningen, var svårt med parkering men hittade en tillslut. Tog lite olika prover och mätte magen, det såg bra ut men ska dock börja med järntabletter nu. Mer om alla värden finns på min
gravidblogg :) Efter besöket åkte vi och hämtade pappa på jobbet och sen vidare till Maxi för att handla. Köpte också med oss semlor hem eftersom det är fettisdagen imorrn!

Kvällsmat blev köttfärssås och pasta men var inte överdrivet hungrig. Sen har jag suttit med datorn o sett tv. Imorrn är det skola som gäller...

Sammanfattning av helgen

Helgen var bra, hann med lite allt möjligt. Men den gick alldelles för fort som vanligt! Firade pappa i lördags vilket var trevligt, sen igår blev det plugg o så en sväng till stan.. Finns inte mycket att säga om helgen. Var iaf en bra helg!


Fredag - Äntligen helg igen <3

Känns så skönt med helg igen, är så trött! Dagen var rätt bra, hann med endel o solen sken bitvis så det gjorde att man hade bra humör! Hann dessutom med att jobba med projektarbetet som snart är klart!

När jag kom hem tog jag det bara lugnt, sen kom pappa o då blev det att kolla tapetprover. Velar mellan 2 men ska kolla i dagsljus imorrn o se. Han hade blivit firad på jobbet då han fyller 50 imorrn så han hade massor med smörgåstårta med hem samt presenter och blommor :) Kul att han blev uppvaktad!

Gick till affären o kompletterade lite innan vi började med maten. Blev supergott som vanligt :) Riktig mysmiddag och den fick mig att längta efter sommaren då det ofta blir grillat o annan god mat :)

Har suttit vid datorn o sneglat på tv'n o nu ska jag se ett avsnitt av 2½ men :) Imorrn blir det lugnt och sedan på kvällen ska det va födelsedagsfika för pappa!

Avslutar med en bild på mig, tagen idag dock har jag lagt in på photoshop så att den ska se målad ut ;)


Ny klocka :)

Den nya klockan som jag köpte i Stockholm, kostade 500kr istället för 1700kr!!! Helt sjukt att den var prissänkt med 1200kr! Är jätte nöjd med den och den är vattentät så man behöver inte oroa sig när det blir diskning o så.


Stockholmsbilder :)

Här kommer Stockholmsbilderna :)


Väntan på bussen, underbart väder :)


Jag på tåget mot Stockholm..


Älsklingen inne på Pizza hut :)


"Skörden" från Englishshop, olika Skittles, Jell-o, Jellybelly beans, Starburst och Boost
Kommer skriva lite betyg på vissa av sakerna :)


Mysig dag :)

Dagen har varit jätte mysig. Men måste först berätta om vad som hände när jag la mig igår.. Melvin började röra sig och sparka massor, vilket var super mysigt. Sen picka jag o han sparka tillbaka så vi låg där o "kommunicerade" lite! Älskar verkligen o känna hur han rör sig där inne, sen kan jag känna hans skelett genom magen, lite halv läskigt men endå häftigt!

Idag blev det iaf lite sovmorgon, gjorde mig klar o åt lite innan vi tog bussen till stan. Köpte biljetter och åkte med tåget. Tog det lugnt o njöt av att vara ledig, sen gick vi och tog tunnelbanan till medborgarplatsen så att vi kunde besöka English shop :) Ett måste när vi åker till Stockholm, även om det inte är billigt så är det värt det!

Köpte lite allt möjligt, visar imorrn i ett bildinlägg :) Sen åkte vi med tunnelbanan tillbaka till stan där vi gick o kikade ett tag. Hittade inget speciellt så då gick vi och åt lunchbuffé på Pizza hut! Älskar deras pizzor, länge sen man åt där också! Satt länge och åt, skönt att vila benen lite grann.. Därefter en till runda på stan då jag också köpte en ny klocka :) Super fin är den, o samma där visar upp den imorrn.

Sen tog vi en promenad ner till centralen och köpte tågbiljetter till hemresan, åt en glass o sen var det dags att åka. Gick smidigt hem o sen bara bussen sista biten.

Hade en riktigt mysig dag i Stockholm med soligt väder också! Nu ikväll har jag först lagat fiskgratäng och sen gjort lite sammanställning på enkäter till projektarbetet. Tar sin lilla tid, men det är väl bra iofs för vi behöver de timmarna.

Ska sova snart o hoppas verkligen att han lever om lika mycket ikväll!


Tisdag - Skoldag

Fick sova lite längre imorse = Glad jag! Tog bussen till stan för att kika på ur o penn, sen vidare till skolan och ett par lektioner. Trååkigt som vanligt men var där iaf!

Åkte hem efteråt o åt hemgjorda semlor med älsklingen :) Sen har det mest varit datorn och tv. Imorrn blir det Stockholm :D Ska till English shop såklart o så kolla på stan, blir säkert att vi äter nånstans med! Får se var vi äter men gissar på Pizza hut isf!

Kanske blir längre inlägg imorrn då jag kanske lägger upp bilder från stockholmsresan ;)