Försvunnet inlägg..

Hej skrev ett igår men självklart försvann de när jag precis var klar=( så då orkade ja inte skriva igen så skriver nu istället då..

Dom har hittat lilla Engla hon har blivit mördad och blir bara så förbannad hur fan man kan göra så mot ett oskyldigt barn hur tänker dom egentligen , tänd ett ljus för Engla vid 21 i kväll för att hedra henne!


Igår var vi iafall i sthlm när vi gick ut från åhlens city såg vi en hel knäpp gubbe som stog med en radio(modell mindre) i ena örat o spela helt knäppt på muspel o typ dansade :D hahahah såg så jäklans kul ut! Köpte iafall lite saker , det blev : 2 Toppar , 2 nässmycken och Buzz! med kontroller till ps2 =)När vi var påväg tillbaka till centralen såg vi han med munspel o radio igen o då stog en o klappa takten o dansa med han :D Sen träffade vi Mattias föräldrar på stationen . Dom var trötta efter resan så vi tog bara en fikas innan vi åkte hem och dom åkte ut till Huddinge. Men det var ju kul att man fick träffa dom en kort stund iafall! ikväll händer det väl inte så mkt ska kanske skriva lite på en svenska sak. Men nu snart är ju sjukhuset på tv3 så ska nog se det iafall. ajja ska väl försöka umgås lite med älsklingen nu tror jag =) <3 Lägger in lite bilder på det jag köpte längre ner . //Elin - Älskar dej mattias <3<3


image41
buzz!  =)

image42
en av topparna =)

image43
den andra toppen är nöjd som sjutton :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback