Onsdag - Thaimat..

Idag var det inte en alltför ansträngande dag i skolan.. Dagen började med att jag gjorde samhällsprovet som jag hade missat för ja inte va där den dagen. Det gick rätt bra med provet och jag borde iaf fått godkänt. Sen var det religion där jag arbetade med min uppgift om Buddhismen.

Efter religonen var det hål och jag åkte med 3 av tjejerna i klassen till stan (Ida, Ida W & Julia). Kollade i ett par affärer innan vi gick till Thai Silk och åt lunchbuffé =) Väldigt gott var det och var proppmätt efteråt! Men maten var endå inte lika god som den på Dragon Palace <3

Efter den långa lunchen var det bild som gällde och jag började med en ny akvarell målning föreställandes en fjäril.. Efter bilden var det idrott som gällde och var ju sååå månmga där i min grp.. *Host* Vi var 5 st där så vi fiock spela lite badminton samt veta hur vi låg till i kursen. Jag var klart godkänd vilket känns bra, var lite rädd att ja skulle få IG varning eller nått ;)

Efter idrotten gick jag hem o la mig på sängen med datorn.. Sen har jag b.la ätit våfflor och duschat samt m¨ålat naglarna..
Plockade fram kläder till morgon dagen för en liten stund sen med =) Snart ska jag ta och sova..

Hoppas morgondagen på praktiken blir rolig med tanke på att det är skärtorsdagen och min lärare sa att det var en av de roligaste dagarna att vara i en floristbutik.

Nu ska jag kolla vidare...

Tisdag - Plugg..

Idag har jag varit hemma har haft sjukt ont i magen =/ Kollade på en Jönssonliganfilm och åt Ben&Jerrys nya glass på pinne.. Den var rätt god faktiskt, men dyr!

Pluggade typ 2 timmar på eftermiddagen inför samhällsprovet imorrn.. Ska väl sätta fart om en stund igen o hoppas jag lär mig nått mer.

Lyckades sitta i sängen och rensa mitt smink, kastade en heldel så nu är det inte mkt kvar..

Imorrn är det skola och sen ska jag bafra hem och vila antar jag o kanske se på film =)
Sen på torsdag är det praktik o så fredag ledigt. Men ska till älsklingen fredag kväll.. Kommer dit vid 23 o ska va ute till 7 på morronen när vårt tåg går......



Måndag - Mer shopping =)

Idag var jag ledig, så blir sista dagen på helgen för min del.

Åkte 9 bussen hem från Alingsås och började tvätta. Sen har jag städat endel och suttit vid datorn, ska snart damsuga också så jag blir färdig.

Beställde nyss ett paket med kläder från ellos som kommer hem till pappa =) Det blev 1 par jeans shorts, 1 t-shirt och 1 bh =) Dock kommer inte shortsen förräns 10 juni, men det gör inte så mkt ska nog klara mig tills dess.

Ikväll ska jag se tv o film hade jag tänkt. Imorgon är det skola igen, och ska ha simning på idrotten...
Sen är det bara onsdag o så åker ja till älsklingen igen <3 O så praktik på torsdag innan de e Påsklov :D Det blir nog e riktigt skön skolvecka =) 3 dagar är ju inte så farligt!

Här kommer en bild av sakerna jag beställde nyss =)


Söndag - Länge sen..

Nu var det ett bra tag sen jag skrev något här... Har varit fullt upp och har inte haft orken.. Men nu ska jag börja uppdatera dagligen igen =)

Under slutet av veckan/helgen har det iaf blivit en del shopping, blir ju så glad av det nya vädret och vill ha massor nytt.

Har handlat ljusa jeans på Gina Tricot, Nytt nagellack i cerise, Remsandaler på KappAhl och idag har jag beställt ansiktsmask + rem sandaler från H&M =)

Älskar verkligen mina nya sandaler och de jag har beställt var också underbara när jag provade dem i butik.

Idag har jag annars inte gjort så mkt.. Var ut på en skön promenad med älsklingen innan lunch =)

Idag är inte som alla andra söndagar, dvs. jobbiga för att man vet vad som väntar på måndagen. för är ledig imorrn med =)

Nu ska jag mysa med min älskling. Visar inköpen här nedanför =)




Onsdag - Akvarell..

Så var sista skoldagen för denna veckan avklarad då.. Har fixat lite annat också.

Dagen började med Religion där vi fick arbeta med instuderingsfrågor på Hinduism och buddism. Fick också reda på mitt resultat på Islam provet, där fick jag VG :D Så hittills har jag fått VG på båda proven i religion då det känns super bra.

Efter religionen var det bild i 1½ timme innan lunch, då gjorde jag klart min abstraktiserade bild. Lika tråkigt som vanligt med en lärare som Kerstin blää säger jag bara. Efter lunch började jag på min Akvarellmålning och det gick väldans bra, ignorerade läraren o gjorde mitt bästa. Är nästan klar nu så visar en bild längre ner i inlägget.
Efter bilden gick jag och pratade med SYV och fixade lite grann inför hösten.. Men mer om det senare.

Har sen jag kommit hem mest suttit vid datorn. Har sett filmen Allt för min syster också. Det var en väldigt fin och verklighetstrogen film, också väldigt sorlig. Men den är sevärd!

Imorrn tar jag sovmorgon och sen vid 14 tiden beger jag mig mot stan och tar flygbussen ner till Landvetter för vidare resa mot Arlanda och sen hem =)


Min påbörjade akvarell föreställande en solnedgång..


En fin och sorglig film..



Tisdag - Solsken

Idag har solen varit framme hela dagen och värmt =) Så himla skönt.

Dagen började med Svenska lektion där jag pluggade inflr ett prov nästa vecka. Sen gjorde jag 2 uppgifter i hantverksteknik så nu är jag klar med det jag skulle göra , känns underbart!¨

Gick en sväng runt ramnasjön efter lunch, var verkligen snorhalt på vissa ställen =/
Passade också på att låna första twilight boken.. har ju sett filmen men inte läst nån av böckerna.. Så ska läsa klart den innan jag ser och läser New moon.

När klockan äntligen var 13.20 och samhällskunskapen skulle börja så var det ingen där!! Så himla irreterande för hade kunnat gå hem mkt tidigare istället ju!

För att dra lite snabbt om helgen som var så har jag varit med älsklingen och i lördags åkte jag premiäråk på nya slalomskidorna..

Imorrn är min sista skoldag denna vecka så himla skönt. Ska dock ha bild o form i flera timmar = Inte roligt med cp-Kerstin!! Som tur är ska jag till syon sen på eftermiddagen och fixa lite saker iaf, så de e nått att se fram emot.

Sen på torsdag är det att åka hem till pappa.. Blir flyget denna gången, skönt att slippa åka så länge =)

Ska nu se klart senaste Beck filmen.


Nya skidorna


Tisdag - ....

Har ingen lust att skriva, mår inte bra. Morfar har nu lämnat jordelivet :'( <3 Han var en underbar människa och saknar honom sjukt mkt. Har ett hål i hjärtat =(

R.I.P MORFAR <3<3<3<3<3

Söndag - Födelsedagsfika...

Så var det söndag igen, men idag är jag inte deppig för det för har 2 underbara dagar till med ledigt :D Käånns så underbart att slippa gå upp tidigt imorrn och på tisdag!!

Snart ska jag och älsklingen gå till posten o hämta ut mitt kort som jag ska ha till internetbanken och se blir vi hämtade av has mormor och morfar och så bär det vidare mot Alingsås. Ska fira Robins äldsta syster som fyller år imorgon =)

Sen stannar vi kvar där.

Imorrn är dte inget bestämt utan får se vad som händer då..



Lördag - Underbara sol =)

Dagen har hittills varit underbar =) Började med lugn start och dusch. Sen blev det en promenad runt sjön med älsklingen i det helt underbara vädret. Älskar när våren närmar sig och solen värmer =) Blev typ as glad av solen!

Sen gick vi till ica o handlade Ben o Jerrys halfbaked glass =) Och nu har vi sett Up in the air och ätit glass =) Helt underbart, glassen var som vanligt as god och filmen var iaf ok!

Ikväll blir det väl att se 2:a chansen med älsklingen och äta god mat. Ska göra kycklingfilé, potatisgratäng och vitlökssmör =)

Btw fyllde min fina pappa år igår så skriver grattis nu <3

Nu ska jag spela lite sims 3 ;)







En helt underbar glass <3


Filmen som var helt okej..


Fredag - Allt möjligt...

Har hänt allt möjligt .. Kan börja med att berätta om gårdagen då jag som vanligt var på praktik..

Fick bland annat stå i kassan, följa med och lämna begravningsbinderier och fixa handbuketter =) Var roligt och jag gillar att få stå i kassan och hjälpa kunderna, då får man ju visa vad man kan =)

Efter praktiken så åkte vi hem till mig och myste och såg program på datorn..

Idag var det skolan som gällde, skulle fortsätta på min vattenfallsdekoration till krans. Har nog gjort klart ganska mkt på redet. Sen efter lunchen skulle vi diskutera de färdiga arbetena.. Var lite segt, mne var endå trött så gjorde ej så mkt. Efter skolan väntade älsklingen på mig och vi tog en promenad in till stan för att kolla runt lite. Själv köpte jag inget, men Robin hittade en vårjacka med hjälp av mig inne på H&M som han köpte =)

Sen bjöd älsklingen mig på fika inne på Wayne´s.. Jag åt morotskaka =)

När vi promenerat hem givk vi in i affären och handlade mat till kvällen och så gick vi upp till lägenheten..

NU väntar 4 dagars underbar ledighet :D

Fick dock reda på en sak av mamma som ringde nyss, säger bara Don´t leave me <3


Onsdag - Alingsås

Är i Alingsås på biblioteet med min underbara älskling nu. kom hit vid 15.30 med bussen för gick tidigare från idrotten.

Hade två andra lektioner idag med, först religion där jag gjorde prov på Islam som gick bra och så lite Hinduism o Buddism. Sen var det håltimme och lunch och efter de var vi på konstmuseet och kollade på tavlor av nån Lars.. var inte kul! Sen gympa också..

Nu ska ja logga.

Måndag - Snurr..

Har vart snurrig idag. Trodde det skulle bli bättre under dagen så åkte till skolan och sen efter lunch fick jag åka hem.. Får se hur det känns imorrn.. Kanske är hemma då med beroende på hur jag mår.

Ska väl se tv nu tror jag, sen blir det nog lugnt innan jag somnar.. Orkar inte göra nått nu..