Cheesecake recept

Här kommer receptet på cheesecaken jag och Robin gjorde i fredags! :D

Botten:
145-150 g Digestive kex
50 g smör
3 msk socker

Fyllning:
225 g Cream cheese (Philadelphia)
1,2dl vispgrädde (vispad)
3/4 dl socker
Lite citronsaft alt 2-3 tsk vaniljsocker

Gör så här:
1. Krossa kexen ordentligt och tillsätt socker och smält smör. Rör ihop till en deg och tryck ut i en form.
2.Ställ in formen med botten i kylen
3.Mosa cream cheeseen och blanda i socker och smaksättning.
4.Vispa grädden och rör ner i blandningen.
5.Häll på och bred ut blandningen på botten och ställ in i frysen ca 1 timme
6.Låt tina ca 25-30 min i kyl och servera gärna med mosade hallon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback