Söndag - Bio

Idag har det varit räät lugnt på förmiddagen, satt mest vid datorn.. Provade också installera Sims 3 på den nya datorn och det gick bra :D

Sen efter lunch gick jag och älsklingen till Storken och jag shoppade lite.. Blev 1 bh, 2 par trosor, 1 par jeans och ett linne.. Är rätt nöjd men ska till h&m imorrn på lunchen och kolla om skjortan jag har sett där som var jätte snygg finns kvar. Isf lär jag köpa den!

När vi kommit hem bytte jag bafra kläder sen skulle jag, älsklingen och hans syster till bion.. Vi såg Percy Jackson och kampen om Åskviggen =) Den var faktiskt bra, men det är en serie så det kommer fler filmer..

Efter bion packade jag ihop mina saker och fick skjuts hem, känns just nu tungt att veta att det är skolan som gäller imorrn.. Blä säger jag bara...


Filmen vi såg på bio som var väldigt bra =)


Lördag - Slask =(

Är massor av slask ute nu =( Hatar verkligen slask är så drygt, har hellre nån grad minus och snö..

Igår orkade jag inte skriva, var helt död.. På kvällen var jag och älsklingen och handlade lite på maxi och då passade jag på att köpa 7 sorters kakor boken på rean, enbart 39 kr =)

På kvällen såg vi filmen COLLAGE som var sådär, inte dålig men inte superbra heller..

Idag har vi varit ner på "stan", men handlade inget där.. Senare åkte vi till maxi och fixade lite annat..
Ikväll ska vi se melodifestival och äta chips och ostbågar =) Säger bara myyyys !!!

Imorrn är det inget planerat förräns på kvällen då det blir bio, ska se Percy Jackson - Åskviggen


Torsdag - Skidor samt filmer =)

Dagen idag var rätt lugn. Gick från praktiken vid lunch med älsklingen till stan... Kollade på skidor (slalom) och lade undan ett par för att komma tillbaka senare med Robins pappa som hjälp. Sen gick vi och fikade och jag belv bjuden idag igen av min underbara älskling <3 Finns ingen underbarare än han <3<3<3
När vi hade fikat gick vi till hemmakväll och kollade, fick med mig 3 filmer kväll och det gick enbart på 57 kr =)

Sen blev det tv en stund innan jag åt lite mat och sen åkte vi med Robins pappa till stan och handlade skidor samt hämtade upp Robinssyster på jobbet..

Ikväll har jag kollat lite på OS och hörde att svenskorna gått vidare till final i curling, alltid lika skoj att höra sånt =)

Imorrn är det skola och sen är det helg <3 Så himla underbart, älskar verkligen att ha ledigt!


Skidmodellen jag köpte =)


Onsdag - OS Guld :D

Idag började jag med att komma lite sent.. Sen var det rätt lugnt faktiskt, på bild och formen målade vi med färg .. Och sen iodrotten var det gymmet... Dock blev jag skapligt irreterad på våran idrottslärare som låter vissa träna hemma o gör som han vill, för sen fick ingen annan göra det! Så dålig stil..

Efter idrotten blev det att gå till stan, köpte hårklämmor och sen tog jag bussen till Alingsås eftersom det väntar praktik imorrn för min del =) När vi kommit fram belv jag sugen på att fika och gå i lite affären så jag och älsklingen gick till affärshuset och kikade på bla. skidor som jag kanske ska köpa =) Sen tog vi en god fika! Jag åt en amerikansk blåbärscheesecake med hallonsås, och älsklingen åt äppelpaj..

Ikväll har det varit lugnt, har sett på OS och svenska killarna lyckades ju ta GULD i stafetten :D

Nu ska jag göra mig klar för sängen ..

Tisdag - I Alingsås..

Tänkte bara skriva ett kort inlägg.. Lyckades ta oss tillbaka hit idag iaf.. Så imorrn är det skolan som gäller.
Tyvärr har jag ett prov i religion.. Men får göra det nästa vecka eftersom jag inte har haft möjlighet att plugga till det..

Nu ska ja se klart det avsnittet av 7th heaven jag ser på sen blir det väl att sova om man ska orka upp imorrn..

Tisdag - Still home..

Är fortfarande kvar hos pappa.. Så trött på alla skit tåg!!! Skulle ju åkt igår men skiten va inställda!!

Igår kväll blev det att färga håret för att ha nått att göra, blev mörk mörk brunt =) Sen blev det tv, pappas tjej var här också =)

Idag är det bara ge ett nytt försök att försöak komma hem!!

Uppdaterar kanske i kväll om hur det har gått.. Om vi inte sitter fast i skogen eller nått ?!


Färgen som hette Sammet mörkbrun =)


Måndag - Snart på väg..

Ska gå till bussen mot stan om 1½ timme.. Har packat ner nästan allt..

Igår kollade jag och älsklingen på Prinsessan och grodan den engelska versionen =) Den var bra tycker jag det enda negativa var att den blev lite tråkig på vissa ställen.

Ikväll blir det väl lugnt, ska åka direkt till skolan imorrn istället tänkte jag.. Har ingen som helst lust att sätta mig på en buss ikväll nämnligen..


Filmen får ****/***** i betyg av mig =)


Söndag - Tårta..

Igår blev det iaf ingen hemresa, var ju sånt himla snöoväder!! Ska åka hem imorgon istället vid 13 tiden..
Hade på ett sätt varit skönt att komma hem, men man tackar ju inte nej till en dag extra lov ist för skolan :P

Idag har det mest varit datorn, men på förmiddagen åkte vi till syrran en sväng.. Sen nu i kväll har vi varit till kusínerna eftersom att deras pappa fyllde år.. Blev bjuda på princesstårta, väldans smarrigt!
Nu i kväll ska vi väl sitta vid datorerna eller se nån film och mysa <3

Imorrn blir det att packa ner det sista innan tåget går..



Lördag - Hemresa, eller??

Idag ska vi då åka hemåt igen.. Men verkar ju vara kaos i tågtrafiken för tillfället så får se vilka tåg som går och om det är sjukt mkt förseningar som det alltid är..

Är verkligen snöstorm ute nu iaf blåser som sjutton.. Ska snart packa ner det sista snart och sen hjälpa pappa att börja med maten..

Har väl inte mkt mer och säga , ska se Melodifestivalen imorrn ist eftersom vi torligen ska åka tåg vid den tiden iaf..

Fredag - Snö.

Idag har det snöat hela dagen, så jag och Robin fick gå ut och skotta. Tycker det räcker med den snön som ligger nu ju, och imorrn vill jag inte ha snöoväder eftersom jag och älsklingen ska åka hem..

Idag har det mest blivit att sita vid tv:n och se film.. Sen nu i kväll åt vi pizza jag och älsklingen hade massor av gott på våran =) Ska nog se en film snart och mysa <3

Imorrn blir det lugnt och hemresa vid 18.. Veckan har gått lika snabbt som vanligt..


Torsdag - Synundersökning samt handling..

Idag började jag med att åka till stan och möta pappa för att skicka in Id-kortspapperna och sen gjorde jag synundersökningen för körkort. Passade på att gå in på Ur & Penn också och där köpte jag ett par örhängen för 20 kr, det var ett par stora silvriga ringar =)

Väl hemma blev det endel tv och sen datorn och lunch.. När pappa kom hem åkte vi till Maxi för att handla mat, och jag passade på att köpa wax till mitt hår så jag kan fixa min frisyr =)

Annars har det varit lugnt i kväll bokade resa för mig och älsklingen hit på påsklovet, skönt att ha det gjort!¨

Imorrn blir det en lugn dag hemma, kanske en promenad ute också..

SHOCKWAVES CONTROL MOULDING WAX 75ML
Köpte wax till min nya frisyr =)




Onsdag - Handledarkursen och snö..

Här fortsätter det att snöa.. Tkr de räcker med det som finns redan.. Har bara vart slött på förmiddagen kollat tv o sovit..

På eftermiddagen tog jag bussen till stan för att gör synundersökning för körkort samt fixa Id-kort.. Sen skulle jag och pappa på handledar utbildningen för körkort. Men hade ingen tur för var endel folk så kunde inte göra synundersökningen idag utan får åka in i morrn o ja hade glömt ett papper till id-kortet så fixar det med imorrn... Jag o pappa passade på att äta macka från subway innan handledarkursen bara så man skulle orka med.

Handledarkursen var lite långdragen men endå helt ok, trodde det skulle vara värre änvad det var.. När vi kom hem åt vi lite mat och sen har jag bara slöat...

Nu kommer lite bilder från skidåkningen i måndags och middagen igår =)


Precis inkomna i Dalarna..


Sötaste älsklingen <3


Från en backe =)


Älsklingen på restaurangen igår <3


Jag på restaurangen..


Lite av den underbara maten =)


Såg farsan som var helt ok..


Tisdag - Fullt upp...

Hann och orkade ej skriva här igår så blir ett inlägg nu ist. Hade en underbar dag i Romme med vackert väder och skidåkning i massor av backar =) Var superskoj och vågade åka i de lite större backarna med..
På vägen hem visade pappa mig var hans mormor och morfar hade bott med, var kul och se =)

Idag har jag och Robin varit i stan hela dagen =) Åkte först till frisören och klippte mig kort... Sen åkte vi till min gamla skola och hämtade bildmappen och sen blev det stan ett tag innan vi skulle till Dragon Palace =)
Åt kinabuffé där och den var som alltid superb!

Efter den goda middagen gick vi och hämtade ut biljetterna till bion och sen blev det att se Farsan =) Den var rätt bra iaf lite rolig =)

Kom hem rätt nyligne och nu blir det att ta det lugnt i tv-soffan.. Kommer bilder från Romme samt dagen på stna imorgon...


Söndag - Alla <3-ns dag =)

Idag är det alla <3-ns dag, och jag firar väl inte överdrivet.. Robin ska få ett biobesök av mig och jag får kinabuffé betald av honom på tiosdag <3 Idag har jag först bakat tårtbotten till kvällen (Då lite släkt ska fira brorsan), sen gjorde jag i ordning kycklingröra med curry som ska vara på baugetterna imorrn och efter det blev det att ta det lugnt ett tag och lösa lite sodoku.

Sen gick jag ut med älsklingen i det fina vädret på promenad, så skönt att få friskluft. Efter det blev det en duscxh samt lunch och om en stund ska ja åka med pappa o hämta takräcken till bilen hos farmor o farfar och sen handla lite till kvällen.

Igår var pappas tjej samt ena dotter här på mat och sen såg vi melodifestivalen tillsammans =) Var trevligt iaf ! var betydligt bättre låtar igår än förra veckan, och gillade verkligen Erik Saade´s låt =)

Imorrn är det slalom i Romme som gäller ska bli skoj =) Måste dock åka tidigt hemifrån, men det är det värt iaf!


Önskar alla en trevlig alla <3-ns dag!


Lördag - Hallonkaka och Gränby C...

Idag var det rätt lugnt på förmiddagen, fixade internet till denna datorn och såg tv.
Sen åkte vi med pappa till Gränby C för han skulle köpa skidglasögon tills på måndag, och så passade jag o Robin på att handla lite godis till kvällen.

När vi kom hem så bakade vi hallonkaka som vi ska ha till efterrätt och sen har jag suttit här vi datorn. Ska kanske göra mig i ordning snart eftersom pappas tjej och ena dotter kommer hit vid 18.30 och äter.

Nu ska ja kolla lite till..

Fredag - På tåget...

Så va man på tåget på väg hem då.. Kommer till stockholm vid 20.51 sen tar vi tåget till uppsala 21.11..
Dagen har vart stressig, stog i butiken i skolan och de va super mkt kunder idag eftersom vi sålde allting jätte billigt nu innan lovet.

Sen tog jag bussen hem till älsklingen och så tog jag med en Orkidé från skolan till robins mamma..

Nu ska vi väl se film o äta lite godis..

Torsdag - Nya praktiken..

Idag var första dagen på nya praktik platsen =) Gick super bra och va rätt skoj faktiskt.. Fick göra mer saker, och dan gick riktigt snabbt.

Fick gå hem typ 10 i 6 för det fanns inte mkt mer o göra o eg. ska ja ju ta 18 bussen hem men nu blir det 20 bussen så jag hinner äta kvällsmaten med älsklingen o hans familj =) När jag kommer hem i kväll blir det till att packa ner resterande saker och sen sova, ska ta med all packning som är klvar imorrn till skolan och sen åka direkt till älsklingen =)'

Så skönt med lov igen =) Ska dessutom inte åka tåg lika länge imorrn för vi tog en tid när de går snabbare =)

Nu ska jag avsluta så jag hinner ta med det jag ska hem.

Onsdag - Typ lugnt...

Är rätt lugnt nu, har haft 3 lektioner i dag.. Synd bara att de e håltimme imellan, blir så drygt att vänta. Först var det religion sen 2 timmars håltimme sen Bild o Form o sist idrott.

Idrotten idag kunde varit ganska rolig, men sen kom den andra gruppen in o skulle va med o då blev de tråkigt =/.

Åkte med 15.30 bussen till Alingsås.. efter maten vid 19 tiden åkte vi till köpcentret Allum i Partille för Robin skulle få en skidbag. När vi var där passade jag på att köpa en sallad som ja ska ha till lunch imorrn på praktiken.

Har nyss duschat så nu ska jag sitta här en stund o sen mysa med älsklingen innan det är dags att sova. Hoppas på en rolig dag imorgon på praktiken.


Tisdag - Stan utan shopping..

Idag var det först uppsats på svenskan som gällde = inte kul... Gick dock bättre än ja trodde att det skulle så det känns som jag har fått G iaf. Sen var det håltimme i 3(!) timmar, så jag gick till stan o kollade.. Men köpte inget för ovanlighetens skull. Hittade inte så mkt intressant.

Sen var det idrott och då körde vi nån lek o sen imorrn blir det mitt förslag som va Spökboll =)
Efter idrotten var det samhäll.. Känns som de e hur mkt som helst att lära sig inför det provet, så det är tur att de e nåra veckor kvar än.

I eftermiddag har jag mest suttit här, ska packa ner lite saker till morgondagen snart. Åker till älsklingen med familj efter skolan och då ska jag också ha med mig skidkläderna så de ska bli mindre att ta med mig på fredag.. Känns som de e 1000 saker att packa tills dess med. O kom på nu att jag måste göra det ikväll med eftersom jag inte kommer hem förrän torsdag kväll o sen på fredag efter skolan åker jag direkt till alingsås för vi åker tåget därifrån på fredag kväll..

Ska bli skoj att praktisera på nytt ställe iaf, o ska försöak få extra jobb där med hade jag tänkt.

Nu ska jag verkligen sätta fart, ska göra en läxa tills imorrn med.


Måndag - Död..

.. Är vad jag känner mig just nu.. Har typ nada energi.. Idag var det först bild o form, det var tråkigt .. Sen var det blommor och hjälpa Ida med hennes expo som gällde. Ja hann äntligen klart med den jävla transparenta kransen! Va så fruktansvärt trött på den..

Sen har jag inte gjort mkt mer, kom hem vid 16 o har suttit med dokumentation samt lite annat här sen dess. Nu ska jag ta en lång dusch och hoppas ja blir lite piggare..

Sen ska jag läsa ut boken som vi ska ha uppsats på imorrn, en riktig skit bok enligt mig!


Söndag - Sockerkaka...

Idag var det lugnt på förmiddagen, strax innan lunch bestämde jag mig för att göra sockerkaka =) Ville ju ha nptt att fikas med nu i eftermiddags.

Sen har jag o älsklingen suttit vid tvn o dansat lite o så.. Fick skjuts hem ikväll med =) Känns så skönt att slippa åka buss för om ja hade åkt buss skulle jag nu varit nyss hemkommen.. Fick även med mig tv´n från älsklingensrum som inte används eftersom att min tv har börjat dumma sig.

Imorrn är det långdag i skolan, först bild o form och sen blommor. När jag kommer hem måste jag också läsa ut svenska boken som vi ska skriva uppsats på på tisdag morgon..

Sen på onsdag eftermiddag ska jag ta bussen hem till älsklingen eftersom de e praktik på torsdag. Så då slipper ja åka så tidigt hemifrån o kan sova en stund på torsdag morgon :D

Nu ska ja kolla runt innan ja ska sova.. Hoppas alla har haft en bra helg!

Lördag - Fika och promenad...

Idag har det inte hänt så mkt. Åkte till badhuset med Robinsföräldrar samt syster och fikade lite. Sen åkte vi till Maxi där vi blev avsläppta o handlade lite. Sen tog vi en promenad hem =)

Ikväll blir det väl film o mys, ska även laga maten idag. Blir tacos =)

Nu ska ja mysa lite med älsklingen innan jag ska in i duschen.


Fredag - I sista minuten..

Så har skolveckan gått, idag var det transparant krans fortfarande.. Känns som jag aldrig blir klar med den ju :/ Så tråkigt men inte mkt att göra åt saken.. Sen var det kylstädning som tog hundra år, 1 minut efter bussen skulle gå från skolan mot Alingsås fick ja springa ifrån fast vi inte riktigt var klara. Men jag hann med bussen som kom lite mindre än 1 minut efter jag kommit till hållplatsen. Hatar verkligen o stressa till bussen när man inte vet om den har gått eller ej.

I kväll har vi ätit potatisgratäng och kött och sen har jag hjälpt älsklingens föräldrar med deras nya dator.. Snart ska vi se film o så ska vi äta godis =)


Torsdag - Trött...

Är sjukt trött.. Har haft praktik idag, packat upp varor typ hela dagen förutom i slutet då ja gjorde 2 buketter och lite handbuketter. Eftersom det var min sista praktikdag där hade jag tagit med mig rulltårta, som tack för min tid där fick jag en present. Det vra b.la kakfat, godis o blommor..

I morrn är de fredag o då blir det att hålla på med blommor o sen åka till älsklingen <3

Vet inte vad ja ska skriva mer, måste packa ner det jag ska ha med till älsklingen kanske laddar upp bild på presenten jag fick imorgon.



Onsdag - Slö....

Så var det onsdag igen då, gick bara på religionen idag började må illa efter så gick hem.. Imorrn är det då sista dasgen på min nuvarande praktikplats, ska bli så skönt o byta! Köpte rulltårta jag ska ta med som de e sista gången...

Imorrn kväll lär ja väl va död som vanligt så då lär jag bara ligga o softa vid datorn, sen på fredag är det blommor som gäller och efter skolan på fredag ska ja då till min underbara älskling <3

De e typ bara lite mer än 1 vecka tills ja o älsklingen åker till pappa ska bli så skönt med lov o att komma iväg!

Nu ska ja vila lite ..

Tisdag - Simning..

Så var tisdagen snart över då, var först svenska. Sen hade jag hål timme till 12 så tänkte göra en blomster dekoration men fanns inte material ... Så ringde till stället jag ville ha som praktikplats, fick börja där :D Blev så jävla glad, ska bli så skönt att byta från stället jag är på nu kommer säkert vara mkt bättre på nya stället. Är dessutom i Alingsås så då får jag träffa min älskling oftare =)

Sen vaqr det idrott skulle va vinterjogg men kunde inte va med som jag bara hade innekläder med mig. Till sist var det samhällskunskap där vi går igenom sveriges stadsskick.. Efter samhälls lektionen var skoldagen slut och jag gick till stadsparksbadet för att simma lite. Köpte 10-kort där så nu kan jag börja simma typ 1 gång per vecka..

Ikväll ska jag duscha och kanske läsa på lite religion.


Måndag - Februari

Jahapp så har redan hela januari gått, om alla månader går så fort så är det snart 2011 o jag tar studenten :D

Tog bussen imorse var typ inte plogat alls så kunde typ inte gå till skolan.. I skolan var det först bild o form o sen var de hantverksteknik. Där fortsatte jag med den transparanta bordskrans..

Kom hem vid 16 efter att ha gått i massor av snö, blev så förbannad att dom inte plogar på gång banorna, tar ju 100 år att komma nån vart.

Ringde också om praktikplats idag, men den som hade hand om det skulle komma imorrn så får la ringa då ist.

Nu ska jag bara kolla serier o läsa lite o så gå ner till affären..