Söndag - Snö och shopping

Idag var det till en början rätt lugnt. Vid 11 tiden så gick jag o älsklingen ner på stan och kollade på kläder och jag shoppade lite.. Det blev en "rosett ring", ett vitt baslinne och 1 skjorta =)

Sen när vi kom tillbaka var det dsags för lunch, det var köttgryta. Efter det blev det dator och tv o lita allt möjligt. Sen efter kvällsmaten så fick robin o jag för oss att vi skulle dansa lite.. Och strax efter 8 skjutsade älsklingen och hans pappa hem mig =) Så skönt att slippa ta bussen, har bliviot lite som en vana nu att de skjutsar hem mig.

Imorrn är det skolan som gäller. Får se vadsom händer men slutar inte förräns kl 15.30....
Sen ska jag hem o läsa lite svenska bok och göra klart dokumentationer.

Nu ska jag kolla runt innan jag ska sova, avslutar med bilder på det ja handlade idag samt på tulpanbuketten..



Skjorta från MQ, Ring och linne från Gina Tricot :)


Ringen..



Tulpanbuketten..


Lördag - Kallt....

Så himla kallt ute idag, typ -17 grader.. Var först på förmiddagen iväg till simhallen och fikade lite.. Sen belv det datorn en stund innan lunch. Efter lunchen blev det maxi o handla lite o sen hem o baka en god kaka..

Efter vi hade fiokat tog jag en promenad med älsklingenssyster och när vi hade kommit hlv vägs så kände ja hur benen böjdes fram o tbx när ja gick .. Var väldans äckligt att känna och när vi kom tillbaka hade mina lår och läppar hunnit domna bort. var som en isbit.

Lagade mat med älsklingen ikväll också, det blev Flygande Jakob med klyftpotatis. Efter maten följde jag med ännu en gång till maxi för o handla ansiktskräm.


Köpte sånt här nagellack idag :)


Fredag - Tulpaner

Så var det äntligen helg igen då, alltid lika skönt :) Idag hade jag o 2 andra i min klass vår floristbutik så jag band en heldel tulpanbuketter, det var roligt men tillslut började man tröttna på det..

Var bla. en  skit surig kärring in i butiken, hade lust att be henne dra åt h-vete. Men självklart gjorde jag inte det..

Efter skolan väntade älsklingen på mig o vi tog bussen till Alingsås. Sen har vi hjälpt till med maten (hemmagjord pizza) och varit på maxi o handlat lite godis =)

Ikväll ska vi la se nån film o mysa och sen imorgon är det "stan" som gäller eftersom att jag vill köpa mer kläder och etc.

Tog även med en bukett med tulpaner hem till Robins familj, men har inget kort för tillfället så det får komma imorgon..


Torsdag - Praktik...

Jahapp så har man vart på praktiken idag igen då, ställde ut plast/siden blommor och snittade lite innan lunch, sen har jag gjort ca 50-60 st handbuketter... Nästa gång är förhoppningsvis sista gången på denna praktikplats.

När jag kom hem vid 18.30 gjorde ja o älsklingen tacos =) Sen har vi myst o kollat på datorn. Ska senare äta Ben o Jerrys Strawberry cheesecake glass och packa kläder till helgen så ja slipper stressa med det imorrn innan skolan. Ska ju åka till älsklingens familj denna helgen..

Imorrn är det skolan och ja ska göra klart parallella buketten och sen ska jag troligtvis få stå i vår florist butik :D
Efter skolan tar ja o älsklingen bussen direkt till Alingsås.


Älsklingen hade köpt hem denna, mums!!


Onsdag - Dans, bukett och shopping =)

Idag har det hänt en heldel.. Först på förmiddagen så gjorde jag en parallellbukett, hann nästan klart ska avsluta den på fredag. Sen fick jag veta att ja ska få byta praktik plats :D Ska bli så himla skoj o komma på nytt ställe, ja ska försöka få ett i alingsås ist :D

Sen lyssna vi på nå likabehandlingsplan o sen va de lunch.. hade rägtt lång så nåra skulle äta på grillen vid skolan följde med o köpte en korv med bröd. o Sen vid 13.30 var det dags för dansen, såg allvarlkigt ut o vara ett helt hav med killar som kommit från viskastrand.. Gick väl halv om halvt o dansa haha, vissa var lika dåliga som ja så vi snurra bara.. Sen va de en kille som verkligen hade dialekt som ba : "Ja kan inte de här..." o de lät väldigt roligt xD

Efter dansen mötte älsklingen upp mig i snöstormen, o vi gick till stan =) Köpte jeans, topp och underkläder.. Är väldigt nöjd.. Sen innan vi tog bussen hem så åt vi på subway :P


G-star jeans, underkläder från lindex o topp från h&m :D



Tisdag - Bättre idag..

Mår bättre idag så imorgon blir det skolan, är ju dans o iv-val bla. Slutar ínte förrän 16.20 =/

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen o sett serier på datorn.. År nyss lite yoghurt och lär inte göra mkt mer idag.. Ska väl hitta nån film att se på bara..

Imorrn kommer min älskling hit också <3

Måndag - Sjuk och film..

Mått illa o vart febrig hela dagen idag.. Har inte orkat annat än att ligga i sänegn o kolla film o serier. Har bla. sett "The Perfect man" som jag har haft i min filmhylla flera år men aldrig kollat på..

Finns inte mkt mer att säga om dagen ska försöka sova tidigt om ja kan, för illamåendet blir bara värre näre jag blundar... Hoppas jag mår  bättre imorgon!!


Kolladed bla. på denna film idag..


Söndag - Halva dagen kvar...

Idag har man inte hunnit med så mkt, såg klart "Bäst of Dag-otto" med älsklingen =) Sen har jag städat undan lite o nyss åt vi varsin scones och drack te =)

Ska om några timmar åka till Robins mormor och morfar för att äta middag med familj..

Nu ska jag göra iordning håret, det brukar ju ta sin lilla tid.. Hinner inte skriva mkt mer, men hoppas alla som läser har haft en bra helg.


Såg denna med älsklingen, så skön film :D


Cloudy with a chance of meatballs..

Såg klar filmen det regnar köttbullar för en stund sen.. Den va rätt bra..

Den handlar om en kille som hela livet velat bli uppfinnare men aldrig lyckats riktigt, sen kommer han på en maskin som gör om vatten till mat..


Köttbullar och spagetti tornados ;)


Lördag - Knalleland och pizza..

Idag var vi bara hemma och myste hela förmiddagen, sen vid 12 skulle jag duscha och då ringde älsklingens systrar och undrade om vi ville följa med till knalleland,så jag duschade och sen åkte vi med dem dit.
Köpte bara 1 foundation eftersom de va extrapris o min gamla var slut.. Sen blev vi bjudna på varsin munk..

Kom hem vid 16 tiden o då satte vi oss o kollade på felsms.com xD Så himla skoj sida!!!

Åt hemlagad pizza för en stund sen och nu ligger älsklingen o slumrar medans jag sitter här. Ska se film lite senare..

Imorrn ska vi först ta det lugnt och sen ska vi följa med Älsklingens familj till hans mormor o morfar på middag..



Ny foundation blev mitt kap idag..



Fredag - Mys <3

Så är det äntligen fredag igen, o dags för fredagsmys med älsklingen <3 Vi ska se planet 51 ikväll och innan dess ska vi äta fajitas =) Ska bli så gott!

Hoppas iaf att filmen är bra..

Idag var jag i skolan til lunch sen gick ja hem för mådde inge vidare så ska bara ta de lugnt i helgen..


Kvällens filmval =)


Torsdag - Första praktikdagen för i år..

Jahapp då har man haft första praktik dagen för året då.. Fick först tälla ut varor i butiken, och sen snitta lite grann (brukar va super mkt), sen fick jag göra 2 buketter o så plantera nåra saker.. Ovanligt bra dag måste jag säga..

Imorrn är det blommor hela dagen som gäller :) Så skönt med sånna fredagar så man slipper plugga eller så till helgen. Älsklingen ska komma imorrn så han kommer innan ja slutar. Vi ska troligtvis se Planet 51 i helgen o bara mysa o äta god mat!


Onsdag - Mitt i veckan och ansiktsmask..

Jahapp så var halva skolveckan gjord då, imorrn är det praktik =/ Idag har vi bla. Kollat på en film av en konstnär på bild o formen och sen har vi sett film på Religionen. Efter religonen hade vi stor håltimme så vi gick ner på stan eftersom vi skulle se konstnärsfilmen på stan endå.

Jag passade på att köpa en ansiktsmask på H&M och nu har jag smetat in ansiktet med den.. Lite "lyx" mitt i veckan.. Ikväll ska jag försöka skriva klart dokumentationerna samt göra skisaserna till dokumentationerna.

Imorrn är det som sagt praktik och jag längtar inte, dels är det tråkigt och sen är jag alltid död när jag kommer hem..

Nu ska jag kolla lite annat innan ansiktsmasken ska tas bort!


Sitter med en sån häer mask i ansiktet nu..


Tisdag - Dekoration igen..

Idag var en tråkig dag i skolan hände typ nada.. Gjorde en parallell dekoration på håltimmen.. Sen var det lite styrka på idrotten..

När jag kom hem satte jag mig här o sen har jag inte gjort mkt mer än att just sitta här.. Är så trött idag med.. Imorgon hoppas ja på en lite roligare dag, ska bla. se nån kort video av nån konstnär på bild o formen..

Här kommer en Hiss och Diss för dagen:

Hiss:

Youtube
- Har funnits länge men super bra om man vill se filmtrailers, serier lyssna på musik m.m

Diss:

Tråkiga lektioner
- Inte mkt att göra åt men man borde ju kunna göra nått skoj på lektionerna, eller??


Måndag - Ny vecka

Då var det måndag igen då. har känt mig som en zombie hela dagen.. Somnade sent igår så fick antagligen för lite sömn.. Först var det bild och form, det gick väl ok men är super dålig på att tecka..

Sen på hantverkstekniken fick jag en genomgång av parallell stiockteknik och sen gjorde jag en parallelldekoration.. Ska göra en till imorrn.. Vet inte var resten av dagen tog vägen. Slutade vid 15.30 o då gick jag till affären och sen hem..

Har läst igenom en läxa till morgondagen bla, och har 1 kapitel i en bok som ska läsas tills i morgon.. Sen har jag påbörjat dokumentation..

Ska bara ta det lugnt resten av kvällen hade jag tänkt har endå ingen ork till nått ansträngande nu.. Har nyss suttit och tittat på kläder jag ska köpa när jag får pengar igen.. O nu sitter jag o lyssnar på en underbar låt =)


Den underbara låten =)


Söndag - Skjuts hem =)

Jahapp så har helgen rusat förbi igen med en rasande fart... Snart dags att åka hem, ska få skjuts :D Så skönt att slippa ta bussen hem eftersom de går så dåliga tider på söndagar!! Idag har vi inte haft mkt att göra, har varit hemma på förmiddagen och slappat. Sen efter lunch åkte vi till maxi o köpte varsin muffins o efter det har de varit lugnt igen.. Läste lite teori för min sötnos bara <3 Imorrn är det skolan som gäller, först bild och form och sen exponering/hantverksteknik.. Ska skriva klart min beställningslista eftersom det bara 1 vecka innan det är min "tur" att exponera.. Annars lär veckan vara lugn. På tisdag ska jag väl göra några buketter som jag har i rest på håltimmen.. Och sen på fredag kommer älsklingen till mig =)

Lördag - Matlagning =)

Idag har jag o älsklingen inte gjort så mkt.. Var en sväng till Maxi på förmiddagen o handlade lite. Sen gick vi tillbaka.. Sen har vi mest tagit det lugnt och jag läst körkortsteori..

Sen började vi göra iordning maten, det blev helstekt fläskfilé med klyftpotatis och beá-sås samt vitlöksbröd. BElv super gott verkligen!

Tog nyss en dusch, skönt att känna sig ren efter att ha stått i mat os.

Ska väl snart mysa med älsklingen =) <3


Fredag - Äntilgen helg <3<3<3<3

Så underbart med helg <3 Får äntligen va med min underbara älskling <3<3<3<3<3

Idag har vi gjort nivåbuketter samt nivådekoration i skolan.. Gick rätt bra men va så himla trött på slutet! Fick sluta lite tidigare så jag slapp iaf stressa till bussen, bra det iaf eftersom jag inte skulle kunna springa i de skor jag hade.

Kom hem för en liten stund sen till sötnosen och har nyligen fikat lite.. Ikväll blir det tydligen pizza till mat, ska bli gott.

Annars är inget planerat ska ta helgen som den kommer och passa på att mysa med älsklingen bara <3


Nivåbuketten, som blev bättre än jag trodde den skulle bli =)


Nivå dekorationen, blev helt ok..


Torsdag - Ledigt och serier =)

Idag har jag varit ledig hela dagen, så underbart! har slappat, sovit och sett 7th heaven på youtube =) ¨
Har nyss spelat My Sims lite ska väl snart äta lite..

Imorgon är de blommor i skolan som gäller =) Sen åker jag till älsklingen o är där hela helgen <3 Saknar min sötnos så mkt <3 <3 <3

Hoppas alla har haft en bra dag!

Onsdag - Snart helg igen :D

Så var hlava vecka gjord =) Dagen började med IV-vals mässa.. Sen efter det kände jag hur jag började må illa.. Så gick hem o vilade mig. Har duschat samt legat framför datorn och kollat på 7th heaven hela dagen..

Imorrn är jag ledig från skolan så då ska jag bara slappa.. Sen är det bara fredagen o sen ä'r det helg =) Längtar tills helgen så att jag kan träffa min underbara älskling <3 Saknar honom så mkt när jag är ifrån honom!!!

Helgen är inte planerad iaf.. Får se vad vi hittar på helt enkelt. Skriver mer imorrn...


Tisdag - I skolan , hiss & diss!

Jahapp så är det håltimme till kl.12 då det är idrott. Har tråkigt... Gick för en stund sen och fyllde på busskortet var iskallt ute =/ Så drygt att gå då..

Har två lektioner kvar för dagen, idrott och samhällskunskap. Så drygt medsamhällskunskapen för är på våning 6 och det är ingen hiss så det är bara till att gå efter idrotten..

När jag kommer hem ska jag nog läsa i boken vi började med på svenskan så att jag blie klar med läsan som är tills nästa tisdag... Så tråkig bok, borde få välja själv istället!!

Avslutar med en Hiss och en diss!

Hiss:

Varma kläder
- Behövs verkligen i denna kyla

Diss:

Det kalla vädret
- Är kallt och fuktigt ute.. Så himla drygt!!

 


Måndag - Första skoldagen för den här terminen..

Så var den första dagen i skolan för den här terminen avklarad. hade bild och form först timmen och då var det bara introduktion. Sen var det exponering där man skulle planera sin egna exponering.. Var inte direkt så roligt men va tvungen att arbeta med den iaf eftersom jag ska lämna beställningslista på måndag. Ska iaf göra en vårig exponering i grönt med tulpaner.. Får hoppas att det bli bra iaf..

Ikväll ska jag se tv, först blir det Familjen Annorlunda kl.20 och sen kl.21 blir det Spårlöst. Så ska försöka skriva en dokumentation nu så jag är klar med alla..

Imorrn står bland annat idrott och samhällskunskap på schemat. BLÄ säger jag bara!!!

Passar på att hissa och dissa nu när jag endå sittewr här:

Dagens HISS:
Varm dusch - Så underbart när man har varit ute =)

Dagens DISS:
Min kalla lägenhet - Usch säger jag bara fryser och endå har jag mina element på högsta nivån!


Nu ska jag sätta fart med dokumentationen så jag blir klar nån gång.


Söndag - Skola imorrn. . .

Jahapp sista lediga dagen nu innan skolan börjar. Vill inte dit är så skönt att bara ta det lugnt o göra det man vill göra. Men är ledig på Torsdag iaf :D Har även ett nytt ämne nu, bild och form.

Nog pratat om skolan, idag har vi inte gjort mkt. Har gått en sväng o sen suttit víd datorn.

Blir skjutsad hem ikväll eftersom att bordet sa med =) Ska bli skönt att skippa bussen idag!!

När jag kommer hem  ska jag prata med pappa och boka min o robinsrtesor för sportlovet. Hörde också att det är planerat en dag i kungsberget =)

Nu ska jag sätta mig o skriva upp vad som ska göra innan jag glömmer av det ;)


Lördag - Ikea =)

Idag vaknade jag tidigt, redan kl 7.. Så gick upp med älsklingen och vi kom på att det skulle varit bra o åka till IKEA idag eftersom det behövdes sänggrejjer till Robin.. Så Robin nämnde det för sina föräldrar, o de skulle endå till IKEA själva så vi fick följa med =) Robin fiock också köra dit, så duktig!

Själv köpte jag inte så mkt, 2 gröna koppar att dricka te i och ett lack sidobord =) Men jag är nöjd för jag köpte inte sånt som aldrig används. Robin fick med sig 2 kuddar, 1 bäddmadrass och ljus.

Ikväll har det varit lugnt hittills, jag o älsklingen gjorde i ordning maten. Det blev fajitas, efter det passade jag på att ta en dusch och här sitter jag nu.

Imorrn vet jag inte vad som händer, blir kanske en promenad och sen mys. Ska väl åka hem under kväll gissar jag..

Hoppas alla får en trevlig lördagskväll!


2 såna här koppar köpte jag=)


Lagom bord att ha i vardagsrummet =)


Fredag - Sista helgen..

Jahapp så är det sista helgen innan skolan börjar nu då... Igår blev det inget inlägg här för glömde totalt bort det när vi hade kommit til robinsfamilj. Såg tv och spelade istället.. Så berättar lite kort om gårdagen nu ist. Först tog vi det lugnt på förmiddagen, sen efter lunch gick vi ner på stan och köpte skidset/vinterkläder till mig.

På eftermiddagen blev det lugnt, passade på att göra våfflor innan vi åkte med bussen till Alingsås.

Idag ska vi ner till stan en stund, sen ska vi bara ta det lugnt o myusa med en film =) O imorrn blir det nog lugnt, jag o Robin ska iaf laga maten.

Hoppas alla får en trevlig helg!


Min nya jacka till skidstället, mörkbrun i grunden. Är mörkbruna byxor till med =)


Onsdag - Snö, thaimat och ny mössa :D

Jahapp så har halva veckan gått snart, det hade snöat hela natten så låg endel mer snö ute imorse. Sen har det snöat under dagen med, men det är mysigt =) jag o älskjlinge bestämde oss för att äta lunch på thairestaurang så vi tog bussen till stan för att äta, var väldans gott och mysigt =)

Sen när vi skulle hem hade bussen precis gått så vi gick in på Åhlens för att vänta på nästa buss, då hittade jag en mössa :D En ljusrosa blev det, är super nöjd för har letat sen november =) Endast 99 kr kostade den med så ett riktigt kap!

Ikväll har vi inte gjort så mkt, har vart ner i tvättstugan o tvättat så ska hämta lite tvätt kl 21. Ska också se farsen som ska gå på 1.an  nu kl 20.

Imorrn är det inget planerat så vi får se vad vi hittar på..


Min nya rosa mössa :D


Tisdag - Rensning av kläder..

Idag har det mestr varit lugnt här har läst endel blandannat.. Fick för mig att rensa i garderoben med och rensade bort 1 pappkasse med kläder. Ska rensa när jag tvättar imorrn med o slänga mer, har så mycket som jag inte använder längre o då ligger det bara o tar plats!

Imorrn är det enda inplanerade att tvätta under eftermiddagen, får se vad mer som kan tänkas hända.

Nu ska jag nog läsa klart boken (Gossip girl) =)

Måndag - Skidtillbehörs shopping!

Så var det ny vecka då, tog de lugnt på morgonen medans älsklingen va på bilskolan o pluggade teori. Sen mötte jag honom nere i stan för att köpa skidhandskar. Är väldans nöjd med de jag köpte (svarta), sen bjöd jag honom på fika medans vi väntade på bussen till Borås. Fikat blev cheesecake med hallonsås =) Det var super gott!

 Väl framme i Borås åkte vi upp till mig o lämnade grejer o sen tog vi bussen till knalleland för att kolla på skidkläder/Upjäxor åt mig =) hittade inga skidkläder, men däremot ett par sköna pjäxor köpte jag, var såna man värmer och formar efter egen fot.. Ska köpa skidkläder, stavar och skidor senare.

Därefter handlade vi lite mat innan vi åkte hem igen. Sen har det inte blivit mycket mer gjort idag. Blir kanske nån film ikväll..

Imorrn blir det nog en slappdag här hemma... Skönt att inte stressa runt varje dag.




Pjäxmodellen jag har =)


Söndag - Lugnt ...

Idag har ddet varit lugnt. Åkte med Robinssyster til stan för att jag skulle kolla på skidställ hitta ett men fanns inte i storleken jag ville ha, så ska kolla mer i borås imorrn... Sen åkte vi till maxi o köpte fika innan vi åkte tillbaka hem till dem och åt lunch. Efter det har dagen varit lugn, bara varit hemma.. Men skönt det med. Skriver mer imorrn..

Lördag - Skiddag i Ulricehamn :D

Idag har hela dagen varit i Ulricehamn med älsklingen och hans familj för att åka slalom :D Alltid lika kul men gick bäst för mig på eftermiddagen! Får absolut bli att åka dit fler gånger..

Ramlade bara en gång o de va när jag körde in i Robinssyster och vi kanade ner, vi gjorde inte illa oss utan låg bara och skrattade som tur var! Va även lite amerikaner i en grupp där som var superdåliga på att åka, vissa kunde inte ens åka knappliften upp i barnbacken, så när man såg dem så kände man sig duktig =)

Åt hämtpizza till kvällsmat, det var gott. Nu ska jag se fortsättningen från igår på Olycksfågeln.

                  
              Högst upp i en av backarna =)


Första inlägget detta år och detta decennium =)

Nytt år, nytt decennium. Dags att ha det ännu bättre än tidigare!

Igår var det riktigt mysigt med god mat, film samt endel dricka :D

Vid tolvslaget gick jag ut och försökte få med lite fyrverkerier på bild, men det var rätt svårt!

Idag har det vart lugnt har suttit vid datorn, sjungit singstar med älsklingens syster samt vilat. belv bestämt att vi ska åka till ulricehamn imorrn och åka slalom :D Ska blir super skoj!

Ska snart äta lite tacos o sen blir det nog film, ska upp rätt tidigt imorrn gissar jag..

Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton och ern trevlig start på dedtta år och decennium. kanm själv inte fatta att det redan gått 10 år sen millenieskiftet!